על סכינאים, אנשי תועבה וערפאת.
טוב... אז קודם כל: אני בן. והחלפתי את הניק! (אולי עכשיו זה יהיה יותר ברור) בקשר להודעתך: דבר ראשון, אל תבין אותי לא נכון, אני חילוני שלומד בבית ספר חילוני באיזור המרכז (ולא בהתנחלות!). דבר שני: תן לי לשתף אותך בכתבה שלכדה את עיני בעיתון ``מעריב``, בתאריך 15.3 . למר ערפאת, וליד ימינו, מר מוחמד ראשיד, יש בשליטתם רכוש ששוויו 20 מיליארד דולר. אתה קולט את זה? בחשבון בנק בשויץ, בבתים בכל העולם וכו`. עכשיו השאלה שבטח עולה בראשך היא...מה זה קשור? כשלאנשים שלו אין אוכל, מר ערפאת לוקח לעצמו את כל הכסף שמגיע ``מהאחים הגדולים`` (ערב-הסעודית, עיראק...) ולא נותן גרוש לנתיניו. ככה ישנו מצב שכל האשמה נופלת על ישראל, ואנשים כמוך קונים את הלוקשים האלו. 20 מיליארד דולר! אולי לפני ההשתוללות של איש התועבה מחברון לא התפוצצו אוטובוסים, אבל אז כנראה לג`יהאד האיסלאמי ולחמאס היו שיטות יותר ``פרימיטיביות``. על המושג ``סכינאי`` שמעת? בטח שלא... אתה לא טורח לבדוק דברים לפני שאתה מפזר מילים כמו ``המחבלים הוי מתונים אז``. בשנת 93`, בערך חודשיים לפני הטבח המתועב הזה, נרצחו ע``י ``סכינאים`` 47 ישראלים, ו-86 נפצעו. חודש מארס במיוחד היה קשה, ובו נרצחו 14 ישראלים! חוצמזה, נגיד שהם לא התפוצצו באוטובוסים בשנת 93`, אז מגיע להם פרס? מדליה? גביע? הם טרוריסטים, ואתה מנסה עוד איכשהו להפוך אותם למלאכים טובים! בקשר לבני עוולה שחוגגים את מה שברוך גולדשטיין עשה, התיאור הכי מתאים להם הוא חמורים. להרוג 29 מתפללים ערבים ניתן להגדיר את זה כך, ואני מצטט את יצחק רבין ז``ל, דאז ראש הממשלה: ``איש החמאס היהודי, שהמיט קלון על כולנו, אני אומר לו ולדומיו- אתם לא חלק מקהל ישראל, אתם עשב שוטה, אתם נטע זר, אתם בושה לציונות וחרפה ליהדות``. אני 110% תומך בדברים אלו. אבל מר N0, בבקשה ממך....אל תמהר לעשות הכללות. שיהיה לך יום טוב ליאור