רוצים שירים????

טל-יה

New member
אויי אתה פשוט משהו..........

תיזהר עוד מעט אני מגישה לך את כל הזמרים המיתולוגים שאני אוהבת..

אל תאיימי, טל-יה../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo168.gif

על יונה עם יין...
תביאי שמות שירים, אשר רצונך לשמוע. אחרת אביא אותם לפי שיקול דעתי. וזהו הלהיט לדעתי של הבי ג´יז מתוך הסרט "שגעון המוסיקה"

טל-יה

New member
טוב משימה ראשונה

נראה אם תצליח דפפפפפפפפקא שיר עברי להפעם....... השיר טנגו... טנגו בואי נשוב אל הטנגו........ אוקיי עשרים שאלות מרגע ישמע הגונגגגגגגגג
ומי אמר אני יפה
רמז (ממקימי שאגת אריה - אל תירא ישראל אל תירא כי גור אריה הלא אתה..... מפלגה אהובה על בן בן)

שתגעתי , לסתבך עם החוק ?

השיר, שביקשת בביצועו של יהורם גאון, נמצא למכירה, בכל חנות מוסיקה בקניון מצוי. התכוונתי לאתר floswavs שם מצויים, להערכתי, למעלה מאלפיים שירים, המובאים כקישורים. ולא כקבצים MP3 וכדומה, האסורים להשמעה באינטרנט. אני מניח, שהאתר בפיקוח של אקו"מ, האמריקאי, ומשלמים תגמולים לבעלי הזכויות. אין לי צל של מושג, מיהו בעל השאלה "אני יפה ?" ממקימי המפלגה האהובה עלי. הוא כבר "יצא בשאלה" ? תעייני בספר "הזוהר" ניתן להשיג, בברכתו של המקובל כדורי. יחד עם השמנים, המזוזות, הקמיעות והחמסות.

הבלונדינית ובארי גיב

אז לפני הכל גם הבלונדינית מהשיר הראשון לטעמי
. בארי גיב מעבר לעובדת היותו חבר בלהקת הביי גיס היה גם המפיק המוסיקלי של התקליט המצליח של ברברה סטרייסטנד "אישה מאוהבת"ואף השתתף איתה בשירה בקולות רקע ובדואט מרגש וקסום בשם "אשמה". ולגבי הסרט שגעון המוסיקה או בשמו המקורי "קדחת ליל שבת" זה היה סרט הילדות וההתבגרות המוקדמת שלי. נהגתי לחקות את טרבולטה ברחבת הריקודים בלבוש בהליכה(בדיוק כמו בשיר) והיום ממרחק של 25 שנה לאחר שראיתי את הסרט אין ספור פעמים עדין מחזיק בדיעה שמדובר ביצירת מופת קולנועית שמעבר למוסיקה ששינתה את פני הדור מדובר במראה שמשקפת כהלכה את החיים בניו יורק ובאמריקה של סוף שנות ה70 את הבדלי המעמדות והגזעים . ההאבחנות בחיי הנישואים והמשפחה הבן המועדף שבחר להיות כומר והתפכח טוני שהיה הכבשה השחורה של המשפחה ,החברות הכנופיות והאהבה. ממליץ בחום למי שלא ראה ולמי שכן ראה לצפייה נוספת. הנסחף

tidhar

New member
בון בון אכן ../images/Emo10.gif

היו פה ושם התנצחויות מילוליות אני תקוה שזה יתבהר מהר. פשוט נראה לי שהתמכרתי טוטאלית לפורום הנ"ל ורק לאחרונה זיהיתי ונלכדתי ברשת הפורום הזה .

למעלה