רוצים שירים????

magy

New member
צודקת......כלום לא עולה

הולכת לחפש את האתר המקורי....לבדוק מה הסיפור שלהם. נקווה שלא ביטלו לנו את המוסיקה........

gingit1

New member
אי אפשר להיכנס לאף אחד מהשירים

ישראל תראה מה קורה?

חזר לעבוד האתר.../images/Emo79.gif

חוזר על הצעתי, לחבר את הטייפ למחשב, להוריד את השירים לקסטות. בטרם ישבוק (חלילה) האתר חיים. החיבור למחשב/טייפ נעשה באמצעות חוט הנקרא P.l קטן.(פי.אל.) בננה קטנה מצד אחד, ומצד שני חיבור תואם למערכת/טייפ. עלות 15- 20 ש"ח החיבור למחשב, במקום הרמקולים הקטנים. בהצלחה.

גלי®

New member
אין כמוך , בן-בן... ../images/Emo45.gif סופסוף

אפשר לשמוע את השירים המקסימים ...

לא עשיתי כלום../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo168.gif

והנה אתר נוסף. תתיצבו על העיגולים, (לא לי !) המתנה של שניה, ידלק שם השיר. דאבל קליק, עליו, פותח שיר להשמעה.

גלי®

New member
תבורך , בן בן !!! עשית לי וואחד

פלאשבק , ואתה אפילו לא יודע למה ... השיר הזה כיכב בסרט "רוח רפאים" ואני נדדתי לי לסצנת הפיסול המשותף ... *גלי - נזכרת בהוד סוויזיותו והולכת לשתות מים קרים*

גם אני נזכר עכשיו../images/Emo3.gif

לא בשיר, בסצינה של, פטריק סוויזי ודמי מור. בן בן, בדרך לעשות מקלחת מים קרים

גלי®

New member
אוףףף ... איזה בזבוז מים שהסצינה

הזו עושה ... כבר חשבתי שאצטרך למצוא שם את השיר "Why" (זה שגורם לי להתמוגג בדמעות) על מנת להחזיר קצת למשק המים הישראלי , אבל החלטתי פשוט לזרום ...

אל תצטערי, גלי../images/Emo13.gif../images/Emo79.gif../images/Emo168.gif

אומרת לך ברנדה לי. נו באמת, גלי, די תפסיקי, תני חיוך. מי המבצע/ת של השיר "Why" אנסה למצוא לך את השיר. ואם לא שברנדה לי, תצטער

גלי®

New member
אין לך על מה להצטער , בן-בן יקר...

אני שמחה על כל שניה שאיני בוכה ...
תיקון טעות שלי ... השיר נקרא "The End Of The World" ואפשר למצוא אותו גם כאן ...

גלי®

New member
תודה , יקיר ... אבל הודעה אחת מעליך

תיקנתי את עצמי ... השיר לא נקרא "Why" כמו שזכרתי , אלא The End Of The World Why does the sun go on shining Why does the sea rush to shore Don´t they know it´s the end of the world ´Cause you don´t love me any more Why do the birds go on singing Why do the stars glow above Don´t they know it´s the end of the world It ended when I lost your love I wake up in the morning and I wonder Why everything´s the same as it was I can´t understand, no, I can´t understand How life goes on the way it does Why does my heart go on beating Why do these eyes of mine cry Don´t they know it´s the end of the world It ended when you said goodbye Why does my heart go on beating Why do these eyes of mine cry Don´t they know it´s the end of the world It ended when you said goodbye

למעלה