רוצים שינוי?????? |אביבגפן|

NimaZ

New member
רוני קרעת אותי!!! ../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחח בשאלה 13!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וגם אני רוצה אחות... יש לי אח בכיתה י'...

Ronush14

New member
חחחחחחחחח ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לפחות יש לך אח שיותר גדול ממך! זה עדיף!
לי יש שני אחים.. אחד בכיתה א'... ואחד בכיתה ה'... והם כל היום משגעים אותי!

NimaZ

New member
מסכנה... ../images/Emo4.gif

אני הייתי רוצה אחות קטנה... אבל ממש קטנה... בהפרש גדול ממני...........

gilmorefreak

New member
לי יש שתיים גדולות...

הן אחלה אבל הייתי מעדיפה אחת שיותר קרובה לגיל שלי..
22 ו- 25..

אסִי

New member
שלי:

1. שם: נו, באמת... זה לא ברור? 2. משפחה: חסוי. 3. גיל: 13.5. 4. מקום מגורים: חדרה. 5. סדרה מועדפת בביפ: מק 22. 6. דמות נערצת באקדמיה: אורבך. 7. קיציס או פרידמן: פרידמן. 8. סאות פארק או מק 22: מק 22. 9. סטנדאפיסטים מוכרים או סטנדאפיסטים חובבנים?: מוכרים. 10. שניצל או המבורגר.... סתם: המבורגר. 11.גובה: לא זוכר... 12. מידת נעליים: 41. 13. יש בן\בת זוג?: חסוי. 14. מה הכי אוהבים לשתות?: ספרייט, קולה, בירה ומים. 15. מה הכי אוהבים לאכול?: בורגראנץ' ופיצה. 16. באיזה כיתה אתם לומדים? טיפולית. 17. כמה אחים יש לכם? חסוי. 18. מסתדרים עם אחים שלכם או לא? תלוי מתי...

ט2לולה

New member
שלי :)

שם: נעמה גיל: 13.5. מקום מגורים: גבעתיים סדרה מועדפת בביפ: האקדמיה לצחוק דההה דמות נערצת באקדמיה: צחי ויוסי הכוסונים (חולה על כולםםםםם) קיציס או פרידמן: שניהם.... סאות פארק או מק 22: מק 22. סטנדאפיסטים מוכרים או סטנדאפיסטים חובבנים?: מוכרים ברור שניצל או המבורגר? צמחונית! מה הכי אוהבים לשתות?: מים מה הכי אוהבים לאכול?: ספגטי באיזה כיתה אתם לומדים? ז' (כיתה טיפולית בנשמה!) כמה אחים יש לכם? אח 1 מסתדרים עם אחים שלכם? כן...

sisty

New member
../images/Emo3.gif עוזה המדוזה--->

1. שם
סניז'נייה (סתם, אביטל
) 2. משפחה
נחשו, או שתנחשו. (במה בחרתם
) 3. גיל
14 בקרוב (22.7.90, תגידו לי מזל"ט אז..) 4. מקום מגורים
אזור הדרום.... 5. סדרה מועדפת בביפ
מ.ק.22, בעבר: האקדמיה לצחוק.
6. דמות נערצת באקדמיה..ףTSR מה יותר עדיף?? 7. קיציס או פרידמן
פרידמן
, קיציס יותר מדי רציני, הא.
8. סאות פארק או מק 22
מ.ק.22 9. סטנדאפיסטים מוכרים או סטנדאפיסטים חובבנים?
מוכרים....

greeneye

New member
קיציס לא רציני ../images/Emo4.gif

*אוווה...מתגעגעת אליו...הוא כזה בנאדם חמוד ורגייייייש*

אני עונה!

1.שם- רונלי 2.משפחה- חסוי. 3.גיל- 12 וחצי. 4.מקום מגורים- לא אומרת- בצפון. 5.סידרה מועדפת בביפ- אקדמיה לצחוק, החטא ועונשו, מ.ק.22 6.דמות נערצת באקדמיה- יוסי וטירן!!! 7.קיציס או פרידמן- קיציס, ברור! 8.סאות פארק או מ.ק.22- ברור שמ.ק.22 9.סטנדאפיסטים מוכרים או חובבים- גם וגם. 10. שניצל או המבורגר- שניצל שולט!!! 11.גובה- 1.57. 12. מידת נעליים- 36-37-38. 13. יש בן זוג- פעם היה עכשיו אין. 14. מה הכי אוהבים לשתות- וודקה! סתם דיאטקולה! 15. מה הכי אוהבים לאכול- ציפס, מרק איטריות תאילנדי וכל המאפים שיש. 16. באיזה כיתה- ו'. 17. כמה אחים יש- 2, אח ואחות.

darkman 36

New member
אני אני אני!

1. אור 2. פרידמן 3. 12 (וחצי! וחצי!) 4. נהריה 5. האקדמיה לצחוק ז"ל ומ.ק.22 6. יאיר אורבך 7. פרידמן! (ראו שאלה 2) 8. מ.ק.22 9. מוכרים 10. שניצל! 11. 1.61 12. 42 13. לא. 14. קולה/ בריזר לימון (כן, גם בגילי!
) 15. פסטה ברוטב עגבניות ניאם ניאם.. 16. ז'. 17. 2. 18. לא מסתדר 19. עברתי. 20. מאוחר מדי!

H i L o L a

New member
אני ../images/Emo13.gif

1. שם: הילה 3. גיל: 15 4. מקום מגורים: ירושלים 5. סדרה מועדפת בביפ: וואו זאת שאלה ממש קשה אני מכורה אנושות לאקדמיה,מק22,מלקולם באמצע,חברים זה נחשב?כי ראיתי כבר את כל הפרקים בערוץ 3.. עזבו אני לא יכולה לבחור.. 6. דמות נערצת באקדמיה: יוסי...אבל אחריו באים נוסבאום ואורבך מה יותר עדיף?? 7. קיציס או פרידמן-אחרי ארץ נהדרת פתאום מלא אנשים התחילו לאהוב את טל פרידמן ולקבל אותו,תמיד היו אומרים שהוא מוזר ולא הבינו את ההומור שלו, אני אהבתי אותו אבל את קיציס יותר..ונשארתי נאמנה.. גם פגשתי אותו פעמיים והוא חמוד ומצחיק! 8. סאות פארק או מק 22- ושוב שאלה קשה...שסאות'פארק שודרה לא הייתי מפסידה פרק זאת אחלה תוכנית ומהצד השני יש את מ.ק. שנורא מצחיקה אותי עם ההומור הישראלי שלה...אני אחזור אליכם בקשר לשאלה הזאת
9. סטנדאפיסטים מוכרים או סטנדאפיסטים חובבנים? ממש תלוי.. זה תלוי מה נחשב עבורכם מוכרים,נגיד אני אוהבת סטנדאפיסטים כמו שחר חסון,אורי חזקיה, אדם שרון,יוסי טרבלוס ועוד כל מיני שאולי לא מוכרים בפני כל הארץ שמכירה את כל השלום אסייג ישראל קטרוזה ואלו,אבל מי שאוהב סטנדאפ מכיר ואוהב אותם... אבל אם אני אדבר בכנות אז בהתחלה לא אהבתי את הרעיון של האקדמיה, כי זה הורס את כל התהליך של סטנדאפיסט אמיתי,אבל למדתי להעריך ולאהוב את הפורמט... 10. שניצל או המבורגר.... סתם: למה סתם? הידעתם? כשאני מזמינה בבורגרנץ' אני שמה במקום המבורגר שניצל.. עניתי 1 יותר ממה שהיה צריך! כל הכבוד לי

yaelrs

New member
שלי!../images/Emo23.gif../images/Emo42.gif../images/Emo141.gif../images/Emo29.gif../images/Emo105.gif

1. שם- יעל 2. משפחה- רסלר 3. גיל- באוגוסט 13!!! 4. מקום מגורים- כפר סבא 5. סדרה מועדפת בביפ- חברים והאקדמיה 6. דמות נערצת באקדמיה.. מה יותר עדיף??-נוסבי
ויוסי וטירן
7. קיציס או פרידמן- פרידמן, לובה שולטת! 8. סאות פארק או מק 22- סאות פראק....כי אף פעם לא ממש ראיתי מק 22..
9. סטנדאפיסטים מוכרים או סטנדאפיסטים חובבנים?- לא ממש אכפת לי... 10. שניצל או המבורגר.... סתם.. שאלות שונות- המבורגר 11. גובה- 1.60 12. מידת נעליים- 39 13. יש בן\בת זוג?- לא 14. מה הכי אוהבים לשתות? אמ......קולה? 15. מה הכי אוהבים לאכול? פיצה! יאמי! 16. באיזה כיתה אתם לומדים?- ז' 17. כמה אחים יש לכם?- 2 18. מסתדרים עם אחים שלכם או לא?- בערך.....עם אחד אני מסתדרת יותר ועם השני פחות... 19. עברו לשאלה- בסדר 20. מהררר- אוקי 20. תענו רק עד שאלה 9... חחחחחח
בהצלחהה- תודה!

shnaps girl

New member
מישהו באמת קורא את זה?

1. שם:נועה.(חומוס) 2.משפחה:eek:_O 3.גיל:16. 4.מקום מגורים:נס ציונה. 5.סדרה מועדפת בביפ:סימפסון זה שליטה. 6.דמות נערצת באקדמיה: אורבך היה הכי מצחיק! וגם אהבתי מאוד את יוסי וטירן ונוסבאות גם היה מצחיק.. היו הרבה!!. 7.קיציס או פרידמן?קיציס. 8. סאות'פארק או מ.ק 22? שאלה קשה..אני חושבת שסאות' פארק. 9.סטנדאפיסטים מוכרים או חובבנים? מוכרים.אם החובבנים היו כל כך טובים הם היו מוכרים. 10.שניצל או המבורגר:אני צמחונית!!בעיה? 11.גובה:אני לא יודעת. ני לא כזה גבוהה גם לא כזה נמוכה. 12.מידת נעליים: את זה אני יודעת.40. 13.בן\בת זוג:אין כרגע.ואני לא לסבית אם זה מה שאתם רומזים!! 14.מה אתם הכי אוהבים לשתות: דיאט קולה עם קרח וקש בכוס גבוהה(לי אין דרישות??). 15.מה אתם הכי אוהבים לאכול?נחשו(במקרה שאתם כל כך טיפשים ולא הבנתם אז חומוס.). 16.באיזה כיתה אתם לומדים? י'.חרא.בגרויות. 17.כמה אחים יש לכם? 2. שניהם בנים ואחד מהם הומו(יהיה בעתיד). 18.מסתדרים עם האחים שלכם? לא! עם הזה שהוא לא הומו אני מסתדרת כי הוא מרביץ לי. 19.o_O 20.מישהו צריך להרגע.

למעלה