רוצים שינוי?????? |אביבגפן|

OnlyMe sahar

New member
רוצים שינוי?????? |אביבגפן|

אוקי אז אחרי שפתחנו שירשורי אוף טופיק אפשר לפתוח שירשור קצת אמממ... יותר יעיל *שלא תסקלו אותי באבנים*
שאלון לון לון לון... 1. שם 2. משפחה 3. גיל 4. מקום מגורים 5. סדרה מועדפת בביפ 6. דמות נערצת באקדמיה.. מה יותר עדיף?? 7. קיציס או פרידמן 8. סאות פארק או מק 22 9. סטנדאפיסטים מוכרים או סטנדאפיסטים חובבנים? 10. שניצל או המבורגר.... סתם.. שאלות שונות 11.גובה 12. מידת נעליים 13. יש בן\בת זוג? 14. מה הכי אוהבים לשתות? 15. מה הכי אוהבים לאכול? 16. באיזה כיתה אתם לומדים? 17. כמה אחים יש לכם? 18. מסתדרים עם אחים שלכם או לא? 19. עברו לשאלה 20.. מהררר 20. תענו רק עד שאלה 9... חחחחחח
בהצלחהה

starla

New member
אני ראשונה...../images/Emo9.gif

1.שם: ליאת 3.גיל: 19 4.מקום מגורים: קרית אתא (חור ליד חיפה...) 5. סדרה מועדפת בביפ: מממ...האקדמיה ומ.ק. 22 6.דמות נערצת באקדמיה: נערצת? לא מעריצה משם אף אחד...אבל הכי אהבתי את דופה... 7.קיציס או פרידמן: פרידמן... 8.סאות' פארק או מ.ק.22: מ.ק.22 (הרבה זמן לא ראיתי סאות' פארק...) 9. סטנדאפיסטים מוכרים או סטנדאפיסטים חובבנים: לא אכפת לי, כל עוד הם מצחיקים...

../images/Emo121.gif../images/Emo26.gif

. שם: צליל 2. משפחה: הלר 3. גיל: 13 4. מקום מגורים: אילת 5. סדרה מועדפת בביפ: באפי 6. דמות נערצת באקדמיה: נוסבאום, הדר, דופה ויוסי וטירן
מה יותר עדיף?? 7. קיציס או פרידמן: פרידמן
8. סאות פארק או מק 22: סאות'פארק 9. סטנדאפיסטים מוכרים או סטנדאפיסטים חובבנים? לא יודעת.. 10. שניצל או המבורגר.... סתם..
שניצל?
שאלות שונות 11.גובה: 1.52 12. מידת נעליים: 36 13. יש בן\בת זוג? לא.. 14. מה הכי אוהבים לשתות? קולה
15. מה הכי אוהבים לאכול? לזניה..
16. באיזה כיתה אתם לומדים? ח' 1
17. כמה אחים יש לכם? 2 18. מסתדרים עם אחים שלכם או לא? אחד כן אחד לא... 19. עברו לשאלה 20.. מהררר 20. תענו רק עד שאלה 9... חחחחחח חחחחחחחחחחח

Ronush14

New member
אני עונה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

1. שם: רוני
2. משפחה: חסוי
3. גיל: 14 וחצי
4. מקום מגורים: עמק חפר
5. סדרה מועדפת בביפ: האקדמיה לצחוק...
6. דמות נערצת באקדמיה: אבי נוסבאום
יוסי וטירן
מה יותר עדיף?? 7. קיציס או פרידמן: אממממ שניהם ביחד זה הכי מצחיק
8. סאות פארק או מק 22: מ.ק. 22 9. סטנדאפיסטים מוכרים או סטנדאפיסטים חובבנים? כל עוד הם טובים לא אכפת לי!
זהו

gilmorefreak

New member
בללללההה..באמת מעניין אתכם../images/Emo35.gif

אז סבבה.. 1. שם:איילת 2. משפחה:מכני 3. גיל:17 4. מקום מגורים:יהוד 5. סדרה מועדפת בביפ:האקדמיה..וחברים
ודרו קארי.. 6. דמות נערצת באקדמיה..אני אוהבת את הדר ונוסבאום.. מה יותר עדיף?? 7. קיציס או פרידמן: קיציס
(נו..אתם חייבים להודות שהפתעתי אתכם..הרי פרידמן זה יותר מדי צפוי..) 8. סאות פארק או מק 22- אני לא ממש רואה אף אחד מהם..אבל שיהייה מ.ק 22 לתפארת מדינת ישראל..
9. סטנדאפיסטים מוכרים או סטנדאפיסטים חובבנים?מי שיותר מצחיק..
10. just for the record: אני צמחונית..
למה?? הייתי שמחה להמשיך..אבל..טוב..יאללה גם ככ זה ארוך..

Ronush14

New member
חחחח ה-לתפארת מדינת ישראל

מזכיר לי את הקטע של יוסי וטירן....שהם עשו בתוכנית שאבי עף בה בפעם השניה....

gilmorefreak

New member
אממ..כולם המשיכו...

אז יאללה שיהייה: שאלות שונות 11.גובה:1.64 12. מידת נעליים:39/40 תלוי בנעל
13. יש בן\בת זוג?לא 14. מה הכי אוהבים לשתות?קולה 15. מה הכי אוהבים לאכול?פיצה..שוקולד... 16. באיזה כיתה אתם לומדים?י"א 17. כמה אחים יש לכם?2-אחיות.. 18. מסתדרים עם אחים שלכם או לא?כן..
19. עברו לשאלה 20.. מהררר...עוברת עוברת... 20. תענו רק עד שאלה 9... חחחחחח ..בכיף בכיף..

DAND00SHY

New member
אני לא מאמינה!!!

את מיהוד??? גם אני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה כיף שיש פה מישהו מיהוד...(שאני לא מכירה...נעמה...) חחחחחחחחחחחחחח.......................איך אני שמחה!!! אל תשימו עלי...אני סתם במצב כפית קשה במיוחד!!! ואני ממש מופתעת!!!

gilmorefreak

New member
אז איך נעמה לא אמרה לך../images/Emo35.gif

עלינו על זה כבר די מזמן...
(פשוט התמכרתי לסמיילי הזה..מה יהייה
)

../images/Emo6.gifאני עונה על הכלללללללללללללללל

1.הדס 2.לוי 13.3 4.גבעת אלה 5.מלקלום באמצע !!!!ככה כותבים ____ באמצע ?! 6.אורבך!!! אני רואה תפילין !! 7.אף אחד מהם !! 8.מק 22 !!!!!!!1 9.תלוי..מוכרים/לא מוכרים 10.פיצה
160.11 12.יש לי מדת נעליים מפוחלצת........39..בעעעעעעעע 13.לא.... 14.קולה!!! יאמי...חיחי..אבל עדיף גלידה!!כן..שותים גלידה !!! 15.לאכול.....אמממ....גלידה !!!! 16.ח' 2.17 אחים 18.לא מסתדרים עפ הפוסטמות.......סע !!! חיחי 19. עברתי!! 20._-_-_-_-_-__-_-_-_-_-__-_-_-_-_-__-_-_-_-_-_

mominman

New member
אני !

1. שם - אליאור 2. משפחה - אמסלם 3. גיל - כמה ימים אחרי תחילת החופש בתיכוניים 14 .. 4. מקום מגורים - חדרה 5. סדרה מועדפת בביפ - מק22 6. דמות נערצת באקדמיה - יאיר אורבך ואבי נוסבאום מה יותר עדיף?? 7. קיציס או פרידמן - פירדמן ! 8. סאות פארק או מק 22 - מק22 .. ברור 9. סטנדאפיסטים מוכרים או סטנדאפיסטים חובבנים? - אין לי בעיה , העיקר שיצחיקו .. 10. שניצל או המבורגר - המבורגר !
שאלות שונות 11.גובה - אןי לי שמץ 12. מידת נעליים - 41 בערך .. :) 13. יש בן\בת זוג? - אחרי פרידה 14. מה הכי אוהבים לשתות? - אלכוהול 15. מה הכי אוהבים לאכול? - שוקולד וכל דבר חלבי 16. באיזה כיתה אתם לומדים? - ח' 17. כמה אחים יש לכם? - 2 18. מסתדרים עם אחים שלכם או לא? - די מסתדר זהו !

אוש7יתי

New member
אניייייייייייייייי עניתי על כולם...

1.אושרית (ברור לא?) 2.לא מגלה 3. 16 4.חיפה אבל הייתי רוצה לגור בכפר סבא...(אוווווווווווווווווווווווווו שלישית דופהההההה שלישית דופה שלישית דופה שלישית דופפפפפפפהההההה) 5.אמממממממממממממממממממממממממממממממממממממממ......דיילי שואו!! סתתתתתםם.... מה זה השאלה הזאת מה זה לא ברור
האקדמיה... 6.נוסבי טירן יוסי ופורמן.....(כזאת אני) 7.קיציס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ברור אני ביכלל לא צוחקת מפרידמן........... אולי רק מלובה צחקתי פעם......(גל אל תהרגי אותי) 8.מק! אוביו! חח.. 9.גם לי כל עוד הם מצחיקים לא משנה...עדיף שהם יהיו קרחים ושהשם שלהם יהיה אבי והשם מישפחה יתחיל ב-נ יסתיים ב-ם ובאמצא יהיה וסבאו 10.שניצל!!!חחחח 11.לאיודעת מטר שישים ומשו אולי....... 12. 39 40... 13.לא 14.ענביםםםםם 15.
16.חסוי2 17.אחד 18.כן (נו תפסיק כבר שי לך מפה
אני במחשב עכשיו! מה זה קשור
אני לא אשמה שאתה צריך להוריד עכשיו משו
) מעולה 19.עברתי 20.חחחחחחחחח

../images/Emo180.gif

1. שם-דניאל 2. משפחה-אקריש (לא אני לא מופיע במיכאלה אבל יש לי אח שקוראים לא גיא
3. גיל-16 4. מקום מגורים-ראש העין 5. סדרה מועדפת בביפ- חברים והאקדמיה לצחוק 6. דמות נערצת באקדמיה.. -יוסי וטירן מה יותר עדיף?? 7. קיציס או פרידמן- פרידמן 8. סאות פארק או מק 22- מק 22 9. סטנדאפיסטים מוכרים או סטנדאפיסטים חובבנים? מי שמצחיק יותר

NimaZ

New member
אני!

1. שם: נעמה 2. משפחה: הר-גיל 3. גיל: 13 4. מקום מגורים: יהוד 5. סדרה מועדפת בביפ: אקדמיה לצחוק. 6. דמות נערצת באקדמיה..: יוסי וטירן
מה יותר עדיף?? 7. קיציס או פרידמן: המ... פרידמן... אבל קיציס בהוא גן חמוד! 8. סאות פארק או מק 22: סאות'פארק. 9. סטנדאפיסטים מוכרים או סטנדאפיסטים חובבנים?: לא משנה לי. העיקר שהם יהיו מצחיקים.

NimaZ

New member
שאר התשובות!

גמני רציתי
10. שניצל או המבורגר.... סתם..: המבורגר שאלות שונות 11.גובה: 1.69 ככה... 12. מידת נעליים: חסוי
13. יש בן\בת זוג?: נופ. 14. מה הכי אוהבים לשתות?: המ... קולה, מנגו, אפשרסק, וביטר למון! 15. מה הכי אוהבים לאכול?: ורניקס (אל תשאלו...) וטאקו! נאמממ! 16. באיזה כיתה אתם לומדים?: ז' 17. כמה אחים יש לכם?: 1. 18. מסתדרים עם אחים שלכם או לא?: בערך... אין ביניו חיבה אבל אנחנו לא רבים 24 שעות. 19. עברו לשאלה 20.. מהררר: אוקיי 20. תענו רק עד שאלה 9... חחחחחח:
... חיחי סתם...

Ronush14

New member
גמאני רוצה להמשיך לענות../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif

10. שניצל או המבורגר.... סתם.. שניצל... של אמא... אבל רק של אמא! לא קנויים! יאמייי
שאלות שונות 11.גובה: 170 12. מידת נעליים: 39... 40... כל נעל זה משהו אחר! חחחחח 13. יש בן\בת זוג? לא
אף אחד לא רוצה אותי.... נעמה נחשבת?
14. מה הכי אוהבים לשתות? קולהההה!!! ולא דיאט!! 15. מה הכי אוהבים לאכול? אממממ... שניצל של אמא.. כבר אמרתי?
ושוקולד... והרבה שוקולד!
16. באיזה כיתה אתם לומדים? ט'!
17. כמה אחים יש לכם? 2... ושניהם בניםםם
אני רוצה אחותתתת
18. מסתדרים עם אחים שלכם או לא? תלוי מתי...
כשאני צריכה מהם משהו אני מסתדרת איתם מצויין! חחחחח
19. עברו לשאלה 20.. מהררר: טוב
20. תענו רק עד שאלה 9... חחחחחח : חחחחח

Ronush14

New member
אהההה...ונזכרתי בעוד שני מאכלים

אהובים!!! אמפנדס...
ואלפחורס...
יאמייייי

למעלה