הא, ידעתי שמישהו יידלק:
Dogs On Stamps Study Unit או בקיצור - Dossu היא האגודה העולמית לאספני בולים בנושא כלבים. מנהל אותה מזה שנים יהודי אמריקאי קשיש, מוריס רסקין. הנה הקישור לאתר האינטרנט של האגודה. באתר מופיעים חלקים מגליונות עבר של כתב העת, ושם תוכלי למצוא כמה מאמרים שכתבתי, כמו למשל - על חותמת הדואר הראשונה בעולם שיש עליה ציור של כלב (והיא כמובן שלי,) ועל חותמת עוד יותר מוקדמת, לפני הראשונה בעולם, שנשלחה מעיירת כורים אמריקאית קטנה שנקראה Red Dog שהייתה קיימת רק כמה שנים ונמחקה מהמפה (וגם החותמת הזו שלי...), מאמר נחמד ומעניין על בולי רשיונות כלבים מאירלנד מהמאה ה-19 (גם, האוסף הגדול ביותר בעולם של הבולים האלו נמצא אצלי, מה לעשות, ומכיוון שאף אחד לא ידע לספר עליהם, נאלצתי לחקור לבד ופסמתי את התוצאות...) וסתם מאמרים על בולדוגים, ספניילים, צאו צאו ועוד כל מיני שכתבתי פעם, לפני שנהייתי מנהל פורום ועוד היה לי זמן... ואת הבול הראשון בעולם עם כלב ראית פעם? ניופאונדלנד (גם הכלב, גם המדינה שהנפיקה את הבול), בול אדום, 1894. חבל שאני לא יכול להעלות תמונות, אחרת הייתי מראה אותו. בסוף יוצא שאני סתם שחצן... אבל בבקשה לא לשכוח - אני אוסף את זה כבר למעלה מעשרים שנה, אז זה היה עצוב מאוד אם לא היו תוצאות.