רוצים מידע על בריתות?

SuperSpy

New member
רוצים מידע על בריתות?

ברוכים הבאים ושלום רב! אני מייצג קבוצה של 10 שחקנים אשר פועלים כמרגלים, אותם 10 שחקנים נמצאים בכל אחת מהבריתות החזקות במשחק... יש לי מידע על כל ברית שרק תרצו. תמורת תשלום קל, ביציאת המשחק המלא לאחר גרסאת הבטא תוכלו לקבל כל מידע שרק תרצו. והנה רק טעימה על המזלג, מצורפת בזאת תמונה של רשימת המשתמשים של פורום ברית TBA. חשוב לציין שאני מייצג קבוצה קטנה של אנשים, אנחנו לא עובדים ולא נעבוד בשביל אף אחד, המטרה היחידה שלנו במשחק היא להתקדם ואין לנו כל מחוייבות לאף אחד, יש לי מידע על כל ברית ואני אתן אותו למרבה במחיר. בינתיים כל ברית שרוצה הגנה או ביטוח מנהלי הבריתות יוכלו לפנות אלי בפרטי על מנת לראות איך נסדר זאת. בברכה, ראש צוות "עין הנץ" צוות המרגלים של מנהיגי עולם

OFERBSH

New member
תודה שאתה נותן מידע שיש לך מרגלים

בכל ברית. עכשיו נידע לחפש אותם. תודה על המידע שלך הוא היה מאוד חיוני ואפילו נחוץ. מקווה שתעזור לי עוד כמה פעמים בגילוי מרגלים בברית כלשהי. מודה המון עופר בן שלמה יא
תלמד לא לתת מידע לאנשים עם אתה פועל נגדם.

yuval112

New member
חחחחחח

יאללה איזה ספי דפוק בטח אתה גם גילית בתמונה מה שאני ראיתי מרגל לא מוצלח

iidann

New member
גמני קלטתי

אתה יודע שמעלים פרינט מוחקים את השם משתמש של המרגל כל כך טיפשים שזה אבוד

eliran009

New member
ואז היו יודעים שזה הוא כי יש לכולם

את הרשימה הזאת..

werds

New member
אם אה משיג פרינט או כל מידע

על ברית טרוג'אן אתה מקבל משאתה רוצה

Lord Of Dark

New member
איזה ט'מבל חחחחחחח

לא מחק את שם המשתמש שלו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

o p c

New member
אתה טמבל סלח לי על המילה

אם הוא היה מוחק את השם שלו היו יודעם מי זה

freesoul21

New member
למה לרדת על בן אדם אם אתה לא הבנת

הוא לא התכוון לשם משתמש ברשימה אלא לשם משתמש למעלה איפה שרשום להתנתק

i Milky

New member
חחחחחחח יא-אללה..!! אחד הטובים!!!

הוא באמת קצת טמבל.. כנראה חדש בעסק הריגול..
אבל.. אמממ... הוא אמר שיש לו מרגלים בכמה בריתות.. אז אני בטוח שלפרינטים הבאים הוא למד את הלקח...

Lord Of Dark

New member
איך היו יודעים מי זה!

הוא לא הכינוי של המרגל בברית וכך מנהיג הברית גילה שהמשתמש הזה הוא מרגל! ואם הוא היה מוחק את זה אז לא היו יודעים מי זה המרגל!

dog2bog

New member
אחי יש לי בשבילך מידע על

ישראל ארמי.. אני רוצה למכור לך אותו. בבקשה תפנה אלי בפרטי.

lidor500

New member
כלב.. יא מניאק

אם אני עולה עליך אתה מת! מה אתה מוכר מידע על ישראל ארמי! אם אני מגלה אותך כל הפדרציה עולה עליך. בברכה לידור מנהיג EL וחבר בפדרציה.

HuriCaN

New member
../images/Emo41.gif תגובה רשמית מהברית TBA../images/Emo41.gif

שוב אני מבקש מכל חברי הברית TBA לא להגיב לדברים זה שהוא השיג את הרשימה של הברית, לא אומר שהוא יודע משהו אלא שהוא רק נפל לתוך תרמית שהכנתי מבעוד מועד... ^_^ אני הכנתי 2 פורומים, אחד מקורי וזה סתם מזויף.... הכל שם נמצא בגדר של "בלבול האויב" ורק על מי שאני סומך\סמכתי הכנסתי לראשית.. בסה"כ לפרוץ למישהו משתמש לא הופך אותך לבחור גדול ורם, אלא לקטן וחסר משמעות.. אני רוצה לציין שהמשתמש שנפרץ הוחזר ואין לו יותר גישה לפורום.. הכל סודר, לכל הבריתות בשת"פ\שלום אין מה לדאוג אין מידע גדול שאפשר לעשות איתו משהו חוץ מזה זה בטא אני לא מבין מה זה ייתן לך =\ ביציאת המשחק המלא אתה לא תתן שביב של מידע כי לא יהיה לך איך, אני ערב לכך, כל מי שיהיה בצוות הזה אני אדאג לחסל כל מי שיעז לפרסם מידע זה או אחר.. אתה פשוט מכניס "פלפל" למשחק, אבל בדרך שחורה, לפרוץ למשתמשים זה לא חכמה.. בברכת שבוע טוב.. ברית TBA

HuriCaN

New member
חוץ מזה:

כל מי שנכנס לפורום יכול לראות רשימת משתמשים.. ככה שזה לא קריטי... כבר ידוע על נאביזם אצלך... זה שמצאת את הפורום זה לא ממש חכמה חעעחע תהנה עם "המידע" שיש לך..

i Milky

New member
אמממ..... שמע...

רשמת "אין מידע גדול שאפשר לעשות איתו משהו" אני לא ממש מסכים איתך.. הרי בהודעה הזאת רשמת שזה לא הפורום המקורי שלכם.. אלא מזויף... ככה שלחת אנשים כמו ה"סופר-ספיי" הזה כאן לברר האם באמת קיים כזה פורום ואיך ניגשים אליו.. הרי לפורום הזה אני רואה שהם כבר יכולים להשיג גישה.. אתה בעצמך חשפת מידע למרגל

למעלה