כמה טריקים (ספציציים) שעבדו לי
אני אוהבת את התיק שלי. בעיקר בגלל שהוא היה תיק סטיב אפור ובנאלי כשקניתי אותו, והיום הוא ממש תיק עם אופי. אז ככה: * לכל תיק כמעט יש לוגו. תתלשי ושימי במקום זה לוגו משלך (שמך, מוטו, סמל שאת אוהבת במיוחד) * קשקושים - כל אחד והטעם שלו. אני ציירתי בשחור סמלים מכל מני סוגים על הפסים שאמורים להיות מעל הריצ'רצ'ים. זה יוצא מעניין, ועדיין נקי יחסית. אפשר גם לתפור שם תחרה במקום. * כפתורים - הייתה לי תקופה שמצאתי הרבה כפתורים. אז פשוט תפרתי אותם על אחד הכיסים. אפשר גם עם פקקים של בקבוקים (לא, לא כאלה שעשויים משעם) או פעמונים, אם את ממש רוצה לעצבן אנשים. * בחלוף הזמן, אחד הרצ'רצ'ים נדפק לחלוטין והפסיק לתפקד. בטח קורה לכולם. אז במקום להחליף, תפרתי ריצ'רץ' מתחת לזה הקיים, ככה שכל העסק נראה כמו כריש עם שתי שורות של שיניים.
* זוכרים את התקופה שבה המון אנשים היו תולים סרט כתום על התיקים כמחאה פוליטית? אז בלי להכנס לפוליטיקה, כתום זה צבע מכוער ממש. אני תליתי סרט ורוד על התיק שלי. * דבר שלא עשיתי אבל יכול להיות מגניב: לתפור עליו בחזית סרטים כמו של מחוך. *ולסיום - אני בספק אם את תעשי כזה דבר, אבל אני מצאתי ברחוב מנעול בגודל של אגרוף, אז פשוט תליתי אותו על הרצועה שבין הכתפיות. אין מאבטח בירושלים שלא זוכר אותי.
אל תגידי שלא השקעתי. בהצלחה!