רוצים לשדרג?

תנו לי הצעות לשדרוג תיק בצפר

התיק אדום בעיקר (מחר אני אוסיף תמונה , עכשיו אני צריכה לזוז מהמחשב). ותהיו ספציפים בבקשה.. תודה

fast food

New member
HELP

אני רוצה לשדרג את החצאית הזאת, די דחוף לי, כבר קיצרתי אותה עד קצת מעל הברך ועכשיו אני מחפשת רעיונות מה להוסיף...

helenas

New member
נמננמנמ....

אוקיי, אז יש לי דיי הרבה סיכות ביטחון, ולא הייתי צריכה כ"כ הרבה... אז למישהי יש רעיון כלשהו? חשבתי לשים על כובע או משהו, אבל אני צריכה רעיון יצירתי.

לא חייב בתחת.../images/Emo13.gif

אפשר גם סתם, או לפתוח את המכנס בצדדים ולשים שם סיכות... ככה...[הכנתי ציור עילג].

apchi 15

New member
יש לי..!!

גם לי קרה דבר כזה...תגשי צמיד תחברי סיכה אחת לשניה תוסיפי להם אם את רוצה כל מיני חרוזים חמודים ויצא לך צמיד די נחמד...

את יכולה לתקוע אותו בצורות מיוחדות

על מכנסיים או לעשות חתכים ארוכים בחולצות ולחבר את החתכים עם הסיכות. או למשל לגדור לחלוטין את השרוולים באמצע ואז לחבר אותם חזרה עם סיכות ביטחון.

תחרה תמיד מוסיפה...

תוסיפי תחרה ורודה. לדעתי זה יהיה ממש יפה. וגם סרטים ופאצ'ים משדרגים כמעט כל בגד...

רוצים לשדרג? ../images/Emo8.gif

אוקיי, אז בינתיים עד שרונה תחזור לנהל את פינת "עשו זאת בעצמכם", אני מרכזת בשרשור הבא את כל בקשות ה"תנו לי רעיון לשדרג" שלכם... אם למישהו יש בקשה, שרשרו אותה הנה. תודה

אעא יצא לי יפה אז שיהיה.

רק שאין תמונה כי אין מצלמה וזה
נכון יש תואנס עם הפס:\ בזמנו קניתי מעפנות בטירוף.. מילא זה לא היה ליופי אלא שיהיה חזק בשביל הסקט<> קיצור אחרי שנגמר.. הם נשמרו יפה והן בכחול רויאל[?], ככה כתוב.. ופס חרדל איכסי קיצוררר הפס הפך לורוד זוהר.. בעזרת לק וגם האלה שמכניסים בהם את השרוכים ושרוכים ורודים עם כוכבים:) לא כ"כ מפחיד לגעת בנעליים לא תמיד זה יוצא קקי:)

lestatgirl

New member
ממממממממממ..........

אמ........... אני רוצה להכין כמו מעין קולר מבד אבל אם אני סתם גוזרת חתיכת בד וסוגרת מאחורה בתפירה או בסיכות בטחון זה מתגלגל/יורד למטה למישהו יש רעיונות?

../images/Emo55.gifאת יכולה לקחת בד יותר עמיד

כלומר, שלא מתגלגל... ועליו להדביק את הסרט שאת רוצה... ובמקום סיכות ביטחון או תפירה, תקני סוגרים לשרשראות וצמידים, יש בכל מקום שמוכרים בו דברי אומנות כאלה...

vampire girl 1

New member
הנה רעיון נחמד שאני הימצאתי כי אצלי

היתה אותה בעיה את יכולה לעשות משהו דומה לזה ...... אני לקחתי חתיכת בד שחור עתפתי אותו בתחרה שחורה ותפרתי וגם הוספתי סוגרנים וחרוזים אדומים יצא ממש יפה הנה תמונה ..... ולחברה שלי שממש אהבה תרעיון עשיתי לה משהו דומה (אין לי כרגע תתמונה של זה אבל זה ממש יפה) לקחתי גם חתיכת בד שחור עתפתי בתחרה לבנה ותפרתי וגם אם חרוזים אדומים שתפרתי לזה כתבתי VAMPIRE וכמובן סוגרנים ויצא ממש מגניב אז את יכולה להמץ תרעיון תמונה של השרשרת שלי..... התמונה לא משהו אבל מקווה שתיראו משהו :\

למעלה