רוצים לנהל פורום?

רוצים לנהל פורום?

אוהבים לאהוב? צובעים את החיים בשלל צבעי הקשת? רוצים לנהל פורום על הנושא הלהט"בי הקרוב ביותר ללבכם?
אנחנו מזמינים אתכם להגשים את החלום ולנהל פורום ב-
. אם אתם מעל גיל 16, בעלי הכרות וותק במערכת הפורומים ומוטיבציה להשקיע, אנו מזמינים אתכם להגיש את מועמדותכם דרך הטופס הבא: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/forms_applications/form.asp פורומים קיימים להם אנו מחפשים מנהל הנם: פורום גאווה צעירה
: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=571 תשובות מתקבלות בטווח של עד כ-10 ימי עבודה. אנו מחכים לכם!

מה קרה? ../images/Emo12.gif

מנהלים, אתם מתכננים לברוח לנו לחופשה נצחית בהוואי ולא הזמנתם אותנו?....

James Hammerton

New member
לא הייתי קורא לזה חופשה

ובתקווה שהיא לא תהיה נצחית, אבל בקרוב תהיה לי בעיה להכנס לפורומים בתדירות סבירה...

resputin

New member
Try Manhatten ;)

הממ, כמו שירוני אמר, מדובר ברגיעה מסויימת, אולי זמנית ואולי לא. הגענו לשלב בחיים שיש פחות זמן בהכרח לטפל בפורום וזה לא יהיה פייר, לא כלפיכם ולא כלפי הפורום ולכן אולי איש איש מסיבותיו יצטרך לוותר על הכס ולהכתיר את הדור הבא. כמעט ארבע שנים, לא כבוד? :)

אז מה אם אני הומו - ../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif

אני עדיין בן.
נמ, זה בחתימה שלי.
דיקטטורה ניהולית.

../images/Emo207.gifסתם רציתי לפרוק..

לפני שנה ככה הייתי נכנס דיי הרבה לצ'אט של נענע, והיה לי מסנג'ר מיוחד כזה לכל האנשים משם. אז אחרי שנה שלא נכנסתי לשם, כי אמרתי לעצמי ששם אני לא אמצא שם את מה שאני מחפש, נכנסתי היום למסנג'ר הזה כי היה לי משעמם, ומלא אנשים שלחו לי הודעות. מרוב ההודעות פשוט התעלמתי, אבל היה מישהו אחד שזכרתי, בן 26 מחיפה, שבאמת שקלתי לסוע עד לחיפה בשביל סטוץ. אז הוא שלח לי הודעה ושאל אותי אם אני רוצה מצלמה, אז אמרתי לו שאני בן 15, ושאלתי אותו בן כמה הוא, כדי לראות אם זה באמת ההוא בן 26, וככה, בלי בושה כתב לי "26, אז אתה רוצה מצלמה?" אז אמרתי "לא יודע אנחנו לא ממש בטווח הגילאים המתאים" אז הוא אמר לי "אבל אני זוכר שהיינו מדברים ונהנו" אז אמרתי לו "אולי פעם אחרת" וסגרתי את המסנג'ר. ממש התאפקתי לכתוב לו שהוא פדופיל, כי דיי פחדתי מה הוא יכול לעשות... אני גאה בעצמי שככה אמרתי לו לא, כי אני יודע שבתקופה אחרת הייתי מסכים ואשכרה מגיע אליו, וגאה בעצמי שכבר ככה שנה לא נכנסתי לשם, כי בפעם האחרונה שנפגשתי עם מישהו משהם לא יצא מזה טוב. סתם רציתי לפרק =)

resputin

New member
:)

שמע, בשביל רוב האנשים, מצלמה היא מצלמה וכל עוד זה באמת לא ילד (גיל 15 זה עוד debatable מבחינת מראה) מה אכפת להם? ממילא מתרכזים על איבר אחד בלבד.. אבל אני שמח שעשית את הבחירה שעשית ואתה בהחלט צריך להיות גאה בה ולעמוד לצידה :).

למעלה