רוצים להתעשר בקלות? יש דרך פשוטה
ס סיציליה1 New member 31/3/03 #3 אתה צעיר אבל תלמד אין חינם! צא מזה תחזור למציאות בזיעת אפיך תאכל חומס חחחחחח
ס סיציליה1 New member 31/3/03 #5 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתה ממש נביא !!!!! אבל בכל אופן כל יום מקבלת צי'ק לתיבה מתנה אף פעם איני פותחת משום שחבל"ז. אשרי המאמין.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתה ממש נביא !!!!! אבל בכל אופן כל יום מקבלת צי'ק לתיבה מתנה אף פעם איני פותחת משום שחבל"ז. אשרי המאמין.
ס סיציליה1 New member 31/3/03 #7 חחחחחחחח אוי איזה פדיחה חחחח הכותרת שלך היתה מפחידה. אז הוא יגלה את בן לאדןןןןןןןןןןןן?????? הלוואי
א אמא גאה של New member 1/4/03 #9 זה לא מתיחה של בסד שלום לך ,יש לי שאלה ,לא טעיתה במקר מחר זה רק 1 באפריל לא היום, ואתה לא יודע כי כסף הולך רק לכסף , עליזה
זה לא מתיחה של בסד שלום לך ,יש לי שאלה ,לא טעיתה במקר מחר זה רק 1 באפריל לא היום, ואתה לא יודע כי כסף הולך רק לכסף , עליזה
M Mוניk New member 1/4/03 #10 קרוסי מאמי דווקא עניין אותי ניסבעת לך אני מנסה לשנן ת'כתבה אולי אהיה מיליונרית בגלגול הבא לעת אתה אני מרוצה מכל פרוטה שאני מרוויחה (אעעעע) הכי מרוצה שאותך אני פו רואה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קרוסי מואההההה כפרע סלי נינוק
קרוסי מאמי דווקא עניין אותי ניסבעת לך אני מנסה לשנן ת'כתבה אולי אהיה מיליונרית בגלגול הבא לעת אתה אני מרוצה מכל פרוטה שאני מרוויחה (אעעעע) הכי מרוצה שאותך אני פו רואה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קרוסי מואההההה כפרע סלי נינוק