רוצים הופעה??!??!?!

EveDark

New member
אה, התכוונת לדודו טופז?!

XDD אני הייתי כזה: "?dudu who" לא רוצה להיות פסימית או משהו, אבל אני די בספק. שווה לנסות אבל!

marimarina

New member
אע.

רעיון מצויין.. אבל צריך לעשות את זה יותר רישמי ופחות בסטייל מעריצות שרופות על התחת של ג'ר. כמו שכבר אמרו פה צריך לתת סיבות ולהתייחס לכולם ולהסביר למה זה כל כך חשוב לנו וכמה שהם עזרו לנו םע המוזיקה שלהם וכל השיט הזה. זה רעיון טוב!!! רק בבקשה על תעשו את זה על כמה שהם כוסונים ושטויות כאלה .

MCRules

New member
מצטערת אבל

השיגעון של המורדים לא משתווה בכלל לשיגעון על MCR. הלוואי יבואו לא אומרת שלא..אבל זה חסר תקווה. אני כבר התייאשתי מהפעם הקודמת שאמרו לי שאין מצב שיבואו. =(

crazy cottage

New member
אם הם באים..../images/Emo163.gif

אני עושה שיגאון המורדים 2.. אני יחכה להם בשדה תעופה יעקוב אחריהם..יעמוד למטה בבית מלון חחחח

MyMystery

New member
לא בדיוק. XD

בשגעון המורדים היו הרבה פאקצות וילדים קטנים (וכשאני אומרת קטנים אני מתכוונת לזה..ילדים שני 8 זה לא מבוגר..=\ ) אבל בשמחה אני אלך לחכות להם מתחת לבית מלון XD חחחחחחחחחחח

crazy cottage

New member
אחותי בת 9 ושומעות אותם../images/Emo163.gif

היא קוראת להם "האנשים מהכנסייה"
בגלל הקליפ של הלנה..

MyMystery

New member
אחותך רצינית?

וגם אם היא שומעת אותם..נדמה לי זה בגללך לא..? והיא גם בטח לא רצינית חחחח

crazy cottage

New member
כן היא רצינית../images/Emo163.gif

אתמול כל היום חיפשתי את הדיסק בסוף גיליתי הוא אצלה.. ויש מצב זה בגללי..

GD ROCKS

New member
חחחח

גם אחותי שומעת אותם והיא רק בת 6 חחחחח היא כל הזמן גונבת לי את האמפי3 ומתחילה לשמוע מ.כ.ר ודה יוזד היא שולטת נ.ב- אל תשאלו למה אני פה בשעה כזאת

crazy cottage

New member
חחחחחחח../images/Emo163.gif

אני אוהבת אחים קטנים ששומעים את המוזיקה כמו שלי ^^ אבל רק חבל שאחותי שיא הכיעור
חח איזו נחמדה אני ^^

קרניjack

New member
דבר ראשון: מי זה דודו?

אמרגן? מפיק? ספרי קצת עליו, ואכן יאיר דורי הוא האמרגן של המורדים, ולא דודו הזה. אם רוצים להביא מישהוא לארץ הזאת זה צריך להעשות בצורה אחרת. דבר ראשון המכתב צריך להיות יותר פורמאלי ויותר ענייני. מה שחשוב לכל המפיקים האלה זה הכסף, והרי הכל זה עניין של כסף- אם יהיו הרבה מעריצים יהיה יותר כסף והסיכויים שיבואו לפה יהיו יותר גדולים (לא בהתחשב בגורמים אחרים, כה
) דבר שני: צריך להביא אכן "הוכחות" שיש פה מעריצים: קישור לפורום פה, לקומונה שהייתה, לפורום בהיד פארק או לקהילות נוספות אחרות שקיימות. דבר שלישי: סריקות. צריך להראת שאכן כותבים עליהם בעיתוני הנוער פה, כלומר שיש עליהם פירסום. ודבר אחרון יש אתר מיוחד - אגודת אומני ישראל אמ"י), ששם יש אמרגנים, ככה שאם ננסח משהוא יפה + הדברים שהזכרתי זה יכול לקבל יחס

קרניjack

New member
אה עכשיו קראתי הכל: דודו טופז../images/Emo6.gif

איך הוא יסתדר עם MCR? ונשיכות נראה לי רעינון....אהמ....חח

EnchantedS

New member
אבל זו תוכנית טלויזיה ארגנטינאית

וזו להקה ארה"בית! כל כך הרבה באו מארגנטינה ולא רק המורדים... וזו להקה! את רואה אותם מתארחים אצת דודו טופז?? ק'מווווון....... כולם יצחקו עליהם:)

רעיון טוב! כל דרך שיש בה את הסיכוי

הכי קטן להבאת הלקה לארץ היא נדרשת. שלחתי לו מכתב. הנה מה שכתבתי: שלום דודו, כבר הרבה זמן מעריצי להקת הרוק "my chemical romance" מנסים למצוא דרכים להבאת הלהקה לארץ. הקמנו עצומה שעליה חתומים המון מעריצים, שלחנו אימיילים לחברי הלהקה ועכשיו אנחנו פונים אליך. מאחר והצלחת להביא את המורדים לארץ חשבנו שכדאי לבקש ממך לנסות להביא גם את הלהקה. מעגל המעריצים של הלהקה בארץ גדול מאוד וזה נראה במספר הפורומים הגדול של הלהקה בארץ ובכתבות שנעשות על הלהקה בעיתוני נוער. (כגון ראש1, מעריב לנוער וכו') להקת my chemical romance היא להקת רוק מניו ג'רסי, ארה"ב. הלהקה מורכבת מחמישה חברים: ג'רארד וויי, מייקי וויי, פראנקי אירו, ריי טורו ובוב בריאר. השירים שהלהקה הוציאה הגיעו למקום הראשון במצעדי השירים ויש לה שני דיסקים עד כה שנמכרו בכמויות עצומות. הלהקה מפורסמת מאוד בעולם ונושאת עימה ביוגרפיה מרגשת שנותנת לכל מעריץ מקום להזדהות. מילות השירים גם הן נושאות מסר מובהק ואמוציונלי. אנחנו כולנו תקווה שתעשה כל מאמץ אפשרי להבאת הלהקה לארץ ואנו נשמח לעשות כל דבר שצריך על מנת לעזור להביא אותה. בבקשה ממך, אל תתעלם כי אתה באמת הדרך האחרונה שלנו להבאת הלהקה. מעריצי הלהקה ישמחו להסחה מחיי היום יום הקשים בארץ באמצעות הופעה של הלהקה כאן. תודה רבה מכל מעריצי הלהקה. חח טוב זה מה שכתבתי, הלכתי על רגשי
עכשיו שאני חושבת על זה, חבל שלא צירפתי לינקים של הלהקה. אם מישהו פה גם שולח, זה יהיה נחמד לצרף את כתובת האתר הרישמי שלהם ואת הפורום שלנו להודעה. זה יעזור למי שקורא אותה לקבל מידע עליהם.

marimarina

New member
ואו.

אהבתי את הניסוח אבל צריך להוסיף גם קצת אלמנטים של צחוק.. כמו: אנחנו נותנים לך רשות לנשוך גם אותם. XD

למעלה