רוצים הופעה??!??!?!

marimarina

New member
איכככס!

איוו. עכשיו יש לי תמונה בראש של דודו טופז ממזמז את ג'ר. בררר.

MCRules

New member
by the way

פיינלי יש לי תמונה שלי ..!! עכשווית בערך חח - בתמונה: מימין לשמאל- הג'ינג'ית שעומדת (אחותי התאומה) הג'ינג'ית שיושבת -אני) הבת עם השיער החום-מנגו השולטת שלי ורק שלי ואיתמר הידיד הכי הכי בעולם.. XDDDD

MCRules

New member
בעע..

כל הודעה שאני שמה בה את התמונה הוא לא שם אותה והוא כותב לי דף לא מקוון איזה מחשב אידיוט!! מי שרוצה שיבקש במסן [email protected]

EveDark

New member
רשמי ומכובד. אבל עכשיו כשאני חושבת

על זה, דודו השתמש ביאיר דורי כדי להביא את המורדים לארץ. היו לו קשרים. אין לו כמעט קשרים בארה"ב לדעתי.

שלחתי עוד מכתב :

זה מה שרשמתי שלום :] שלושה מילים MY CHEMICAL ROMANCE כן גם אני אחת מאלה שרוצים שהלהקה המדהימה הזאת תבוא לארץ .אין על הלהקה הזאת!!!!.....לשירים שלהם יש משמעות ...שאני אישית מזדהה עם השירים ......והדרך שבא הם מבצעים אותה פשוט חלומית!!!! בקשה תגשים לי את החלום ואת החלום של עוד מיליוני מעריצים .... ותביא אותם לארץ ... למה תמיד מביאים את כל הספרדים!? הגיע הזמן שאנשים אחרים מארצות שונות יבואו לארץ ויראו את יופיה ואת הערצתם של המעריצים ....כי דבר כזה אין בעולם :p

קרניjack

New member
../images/Emo41.gif רק רגע../images/Emo41.gif

אל תציפו את האי מייל הזה אין טעם לשלוח המוני מכתבים, זה גם לא רציני. עדיף מכתב אחד שיספק את ה-כ-ל, משמע קישורים, קישור לאתרים הישראלים, קישורים לכתבות. יקח קצת זמן לארגן את זה, אבל זה יותר שווה. חוץ מזה אפשר לשלוח את זה לאמ"י (אתר אומני ישרל), שגם שם יש מפיקים. אבל צריך לארגן משהוא, ולא ככה סתם.

crazy cottage

New member
ואפשר גם..../images/Emo163.gif

לנסות לשלוח נגיד למומה או לחברת שמיבאת אותם(NMC,הליקון,הד ארצי)

למעלה