רוצה.....

רוצה.....

רוצה.... יש לי ילדים מקסימים שהם חלומה של כל אם יש לי בית (שאותו אני משפצת) יש לי נכד מהאומנה יש לי עבודה טובה יש לי חברים והרבה אמא אין לי אבל היא בליבי תמיד מכוונת..מייעצת... אז איך? אייך אני מרגישה את הלבד?.. אז איך זה כשאני חולה מרגישה את הבדידות? ואולי אינך קיים? אפילו לא שם? רוצה.... אותך... אם אתה נמצא שם...אי שם ביקום.... תומך , מלטף והכי חשוב אוהב.... ותוך כדי כתיבת שורות אלו ... טלפון פלוסית ועוד טלפון גולי ועוד טלפון שרון מחבקות תומכות אוהבות אז.. שכחתי אותך איש יקר הנמצא איפשהוא אי שם ... אם בכלל... אך בבוקר שוב עלית במחשבותיי וחסרונך הורגש... רוצה...אותך....

כתבת

שיש לך ויש לך וכו' בלע"ר = "בלי עין רעה" ח"ו (בעצם עם הקריסטלים וכו' אולי זה בכלל לא במקום?!

reo2

New member
כתבת מקסים!!!! החיים שלנו כל כך מלאים ואז

מגיע הרגע, בערב, בלילה, אחרי ריצות היום, אחרי שקיבלנו את כל החיבוקים האפשריים, מכל האנשים ומכל הגורמים האפשריים, שבו את מרגישה לבד, את החוסר ושום דבר לא ימלא אותו באותו הרגע! הלוואי שתמצאי אותו מהר

הלילה זה הזמן שהכי מרגישים בחיסרון

הצורך לספר לשתף מה שעבר ואיך שעבר היום.

ליגה76

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo201.gif

את אישה מדהימה ובאמת מגיע לך שהטוב יגיע אלייך, מגיע לך איש אוהב ותומך, איש תישקיע בך ואת בו. מאחלת לך שהוא יגיע בקרוב, ולא תפספסי אותו. מאחלת לך שהטוב יגיע מהר. עברת מספיק בחיים. מגיע לך ימים טובים. קבלי
אוהבת אותך

אבל

יש לך!!! יש לך ילדים מקסימים שהם חלומה של כל אם יש לך בית (שאותו אני משפצת) יש לך נכד מהאומנה יש לך עבודה טובה יש לך חברים והרבה יש לך אמא בלב שמכוונת ומייעצת יש לך הכח והאומץ להוציא ולבט יש לך את האמונה והכי הכי מעל הכל יש לך א- ו- ת-ך!!!

touti

New member
אז מקרר אחד יותר, על זו המהומה?../images/Emo6.gif

יש לך כ"כ הרבה שלהרבה אין אז חסר בן זוג פפסססדדדררר בעיתו ובזמנו
תמשיכי לראות את חצי הכוס המלאה:)

לא ולא ולא מסכים !!!

בעולם הרוחני שלנו ישנם כללי יסוד שצריך להפנים ... וכעת אומר לך בעדינות מירבית ... יש אדם שיש לו הרבה , ובעצם אין לו כלום ... עלי אפשר לומר , שאין לי כלום , ובעצם יש לי הכל ... זו אמנם פצצה אבסטראקטית אבל צריך להחליף מושגים ! מושג ראשון שצריך ללמוד ש`הרבה` , זה אינו `הכל`... ו`הכל` אינו בהכרח `הרבה` ... ואידך זיל גמור ...

למעלה