אני לא רואה זאת "שישגע בלילה" בולשיט !!! זוגיות זה לתת שלא על מנת לקבל לאדם שאת אוהבת!!! ללא גבולות וללא ציפיה לקבל בחזרה. כמה שאני עסוקה ואני עסוקה. תמיד ימצא זמן לזוגיות.
להכניס מבט מעט הומוריסטי להסתכלות על הנושא.... החיים ביחד הם דבר נפלא! רק שלמצוא אהבה אמיתית שתתעלה מעל כל הטרדות ו....(וזה העיקר) תשאר כזו לנצח זה לא קל!!! במיוחד בזוגיות שניה כשהטרדות כפולות ומכופלות. האמיני לי... אז לפעמים גישה קלילה יותר לנושא עוזרת כדי לא להתייאש מלרצות, ולעיתים עוזרת למצוא... בכל אופן אני איתך בהצלחה
לו זה היה כך לא היינו גרושים כיום. כן צריך לדעת לקבל וכן צריך לדעת לתת. וכן צריך שיהיה גבולות בין השניים. ובהחלט יש צפיות, צפיה למשוב, צפיה לאהבה חזרה, צפיה להבנה, צפיה בלךקבל אותי כפי שאני.
ואהבה והשני ישאר אדיש וקר. הזוגיות האידיאלית ששני בני הזוג יתנו ויקבלו ושיהיה איזון בינהם. דבר שני בן הזוג הינו חבר לחיים שלו אומרים הכל אבל הכל. המעמד של בן הזוג חייב להיות שונה ממעמד של סתם חבר. והשיגרה... השגרה היא זו שהורגת ולכן יש לעבוד על הזוגיות ולטפח אותה כל הזמן. וזה מה שחסר ולא רק לי אלא לכל החברים יקרים וזה מה שמחבר את כולנו בפורום זה.
למה את מחזירה אליי את הכדור? בכל אופן חושבת שלא צריך לספר הכל לחבר, בעל או בן זוג. כשמגלים טפח ומכסים טפחיים שומרים על גוון מסוים בשיגרה. אין מצב שאין שגרה, רק צריך להיות מודע לזה כדי להתנהל בה חכם. מחבקת אותך ומקווה שתמצאי את אשר ליבך מייחל.
אבל מה רע בלומר את אשר בליבי , מבלי לסער או למסמר מאן דהוא ... כי סתם כך בא לי לכתוב ... ומה שיאמרו ? או שיהיה אכפת או שלא ... יהא מה שיהא ... צריך להרגיש חפשי בפורום ולא להתרגש יתר ... תשאירו את ריגושיכן לאהבה שבפתח ... אל דאגה ... פליזזז
שניכם לדבר אחד התכוונתם. וזה חשוב מאוד לציין זאת, כיון שבהצגת שני הדעות לכאורה, הגדרתם את הזוגיות בצורה הכי נכונה ומבלי להכנס לפרטים מיותרים. צריך לתת בשביל שאוהבים (ולא בשביל לקבל....) מערכת *זוגית* נכונה מתקיימת רק כאשר שני בני הזוג רואים זאת בצורה הנכונה הזו. כל השאר מוזמנים לפורום "גרושים דתיים" בתפוז.