רוצה.

resputin

New member
וחולצת בטן ורדרדה תואמת, עם כתמי

עמבה?
... (XDXDXD, נו, תבוא עם טייץ.)

לא לא לא

אם זה לא טייץ ירוק אז אין עסקה. אתה מנסה להוכיח עד כמה שירוק הוא צבע אלוהי, במיוחד עלייך. אז איפה ההוכחה פה!?

טייצים הם שחורים. נקודה.

אין טייץ ירוק, ובטח ובטח שאין טייץ כחול או צהוב רחמנא ליצלן. היום בחרתי את בגדי וחשבתי לעצמי שתהיי גאה בי שמכף רגל עד ראש אני ירוק (כמובן שגרבים זה נושא קדוש, ולכן הן תמיד תהיינה לבנות. תחתונים- עדיפות לשחור) אוי, תמיד רציתי לשתף את כל העולם בתיאוריות הבגדים שלי.

בטח שיש...

אני די בטוחה שהיה לי טייץ' ירוק ומזעזע שההורים שלי לא פסחו עליו בבחירת הבגדים שלי שהייתי עוד ילדה ביסודי. גרביים זה זכר
*נזכרת במפגש ה-4* לא לבנים! עם ציורים של פו הדוב! ומיקי מאוס!
רגעע..אבל זה סתם ירוק משעמם(כלורופלסט
), או ירוק צומי?

למה כל בעולם כותב

טייץ עם צ'ופצ'יק בסוף?!?!? שיהיה גבר זה זכר, בדקתי באאש לגבי הצבעים- אענה כבר בהודעה הבאה (שלא תגידו שאני מקפח)

../images/Emo12.gifאיפה ההודעה הבאה?

ואהה...אני כותבת טייץ' עם צ'ופצ'יק כדי שתשאל שאלות מיותרות

ככה אורי פינק כותב

ואחותי ואני תמיד אומרים Taytes. לצערי אורי פינק הוא גם מסוג האנשים שלא מעריכים את ארץ ישראל ושפתה הרשמית וחבל

TwelveEyes

New member
ידוע שאורי הוא ממחדשי השפה העברית

וראה הדיון המרתק איפשהו בעמוד הזה בנושא המילה "אחק".

TwelveEyes

New member
אה, באמת?

ואני יכולה להעיד שביליתי את מרבית העשור הראשון בחיי בלבישת טייצים בכל צבעי הקשת, עם שלל תוספות כגון פרחים, תחרה, נצנצים... אחח, יום אחד איזה פסיכולוג עוד יממן למאהב\ת שלו וילה בקיסריה בזכות טראומות הילדות שלי. בכל אופן, טייץ ירוק אפשר למצוא בכל חנות ספורט ש(לא) מכבדת את עצמה, אז חלאס עם התירוצים!

ההודעה הבאה (משום מה היא לא עלתה)

ההודעה נגנזה ע"י מערכת תפוז אז אשתדל לשחזר אותה ואז לעוף לשטוף את האוטו: אני לא רואה את עצמי רץ/ רוכב (לא במובן הזה) עם טייץ ירוק/ צהוב/ כתמי עמבה/ פרחים/ פָּיֶיטִים, יש לי כבוד עצמי איפושהו. חוצמזה, שחור זה מרזה והרבה יותר סקסי (למרות שהענין של ה"מרזה" לא צריך לענין אותי, כמובן)

אני באמת לא יודע איפה לקבור את עצמי

פרי הדר כתום שונא אותי. זה בסדר, עד לא מזמן הייתי מהילדים המעצבנים שלא אוכלים פירות (ירקות
), גם עכשיו זה עם הגבלים מסוימים (יש דברים שפשוט אי אפשר לשנות)- אז אני לא מתפלא שתפוזים שונאים אותי, לפמרות שפעם הרצתי דאחקות עם תפוזים של ידידה שאחר כך משכה לי בשיער (???)

אתה עדיין ילד מעצבן

עם טעם רק בכדורגל
(מכבי חיפה?
למרות שלג'ובאני יש תחת שווה
) ואיך אפשר לאהוב ירקות יותר מפרות? זה אומר ש..שאתה אוכל ברוקולי
?

little bony

New member
אני חייבת לומר..

הופעתי בשוהם אם הקבוצת מעודדות שלי לרגל חניכת מגרש כדורגל.. היו שם זקני מכבי ת"א.. ואני וחברה שלי שרנו "אני רואה ירוק בעיניים..." היה ממש מצחיק מכאן ש..(חזרנו למתמטיקה) מכבי חיפה שולטת! וויזלי... תענה לי במסרים.. זה לא יפה מה שאתה עושה.. ואם בא לך או למישו אייסיקיו.. 118499320 לאב יו..

alililili

New member
הוכחה שלא שמים לב

הנה לך הוכחה שהבית הפתוח הוא לא כזה בולט - הוא נמצא במידרחוב! לא היית מאמין, אה? כן כן. ליד הבורגר קינג, יש כניסה לבניין, ואם תרים את הראש גבוה תראה דגל. ליד הכניסה יש שען. מהצד השני של הכניסה יש סטימצקי. אני ממליץ לך גם להתקשר... תבקש לדבר עם שרון, רכזת הפעילויות, היא נורא נחמדה :) בהצלחה ואל תחשוש!

למעלה