רוצה.

Weasley

New member
רוצה.../images/Emo4.gif

רוצה ללכת לבית הפתוח. רוצה להכיר עוד אנשים בקטע... רוצה חבר. רוצה
. אבל תקוע עמוק בארון, ואם מישהו יראה אותי נכנס לבית הפתוח... בלעע. החיים יכולים להיות חרא של דבר.
. הלוואי עלי,
.

resputin

New member
../images/Emo4.gif

אני חושב שכדאי שתיתן לזה ניסיון. תהיה אקסטרא פרנואיד, תסתכל לכל כיוון, אפילו אל תכנס פעם ראשונה, רק תיתן לאיזור Ok. אחרי הפעם הראשונה, יהיה לך בהדרגה יותר קל. מניסיון, מי שלא "מבין עסק", לרוב לא יודע בכלל מה זה "האגודה" או "הבית הפתוח" וגם אם כן, הם לא ידעו איפה זה ממוקם. אני חושב שכדאי לך לתת לזה צ'אנס, לתת ל
שלך לצאת החוצה, ותוכל להיות
בזה שאתה
. ועד אז.. קח דגל
קטן ממני.. שתזכור שאנחנו כאן בשבילך.

Weasley

New member
המממ...

האמת שאני גם לא ממש יודע איפה זה. אבל נראה לי שאמורים להיות מלא דגלים ושטויות בחוץ, אז לא קשה ממש לזהות...

resputin

New member
Find out and give it a shot :)

אם לא שמת לב לזה מעולם, יכול להיות שזה לא הכי בולט שיש.. הכניסה לאגודה התל אביבית למשל, כמעט בילתי נראית למי שלא יודע לאן הוא הולך. אז נכון, יש מרפסת עם דגל גאווה ממש ליד, אבל אלא אם אתה יודע לאן להכנס, לא בהכרח תגיע לאגודה..
. נסה, מה רע בלנסות?
..

Weasley

New member
המממ... נראה.

אתה(או מישהו...) יכול רק להסביר לי בערך איפה זה?

נחלת בנימין

האמת, זה באמת לא כל כך בולט, יש דגל דאווה ואפילו מועדונים (?) עם גאוות בצדדים, אבך מי שעובר שם בדר"כ לא שם לב, עברתי שם כמה פעמים עם חברים ורק אחרי כמה פעמים שהם הסתכלו למעלה (אף אחד לא מסתכל למעלה כשהוא הולך ברחוב, בטח לא בנחלה) הם אמרו איזה משהו. אז בנחלת בנימין אתה הולך ישר ישר ישר ומגיע אם זה מההצטלבות של קינג ג'ורג' ואלנבי- אתה הולך לאורך הנחלה עד שיש התפצלות ומחפש דגל גאווה. אם אתה נכנס מאלנבי- זה הדבר הראשון שתראה מול העיניים אם את בא מהרחוב הצדדי (ליד גרוזנברג, שכחתי את שמו)- אתה צריך לעלות קצת, יש איזו מסעדה/ פאב, עולה עולה עולה, רואה גאווה. זה עקום לאללה, פתח מפה
בהצלחה

מה גם..

שלא חייבים כ"כ לעקם את הראש בלהסתכל למעלה
, פשוט קולטים כבר את המדרגות בצבעי הגאווה....

סליחה?

לא הסכמנו שירוק זה צבע שולט? למה לכל מקום את דוחפת את הכחול צהוב המזוייע הזה?!? מי המעצב שלהם גאש...

הוא לאאאא!

השמש צהובה השמיים כחולים זה סימן שאת מכבי אוהד אלוהים! מואהאהאהאהאהא

הא??

היום מכנס ירוק התנוסס על התחת המושלם שלי, זה בהחלט אומר שאלוהים מעריץ את הירוקים, השדים. ולזה אין לך טיעון נגדי. היי רחי.

למעלה