רוצה קצת לשפוך

ביצה מנצנת ומוחמצת ש'לי....

אילה ח´בתי ייפקאו ליק לבייד קון חפיף מעיה :}} שים משו אחר...

אופס...

{נפל..
} Ya Rayah

נחיריים שלי..

ערוות אימם הבוכייה, אין ג'אווה סקריפט בטריטוריה שלי.. ואת האנרציה איתך מעל דפיי הפורום , לא מפספסים..(שתוק חג-החנופה עבר) אסתפק בלזמזם.. שם ...

ממתקית.....

לך אני עושה את היום... לו אני עושה את הלילות.... לנודי אני עושה עליות.... . מה איתי?????????.

עפיפונית כשמה...

אם בגלל שיגרה את הולכת לסיים קשר ונישואין את עפיפונית כי בכל מערכת גם אם התחילה באהבה סוערת מגיעה לריגעי שיגרה ואת חלק מהאשמה מה את עשית למען ריענון והעשרה בחיי הזוגיות שלכם? חשבי... מה שאני ממליצה לך לחזור לחור ושיגרה וקחי על עצמך משימה להכניס חיות בחיי הזוגיות ולמצוא לעצמך עיסוק כי להתגרש זה מאוד קשה והלבד הורס ומתסכל ולחפש גבר אחר...יהיה לך מאודדדדד קשה תעשי לעצמך טובה תביאי לבן זוגך אהבה מלהיבה, חידושים בסקס תחביב משותף תפנקי אותו שירגיש צורך גם לך אל תנסי להתחבר לעולם שלנו הוא ברוב המקרים כואב, בודד ועצוב

שרשירית

New member
חולקת על דעותיך

גם אנחנו סיימנו את הנישואין בגלל שיגרה. האהבה פשוט חלפה לה ונשארה חברות והערכה אבל לא תשוקה. לי קשה לחיות עם בן זוג שאין לי תשוקה אליו, שאני לא רוצה להיכנס איתו למיטה מכיוון שאני לא נמשכת. נמאס לי גם מכל מי שאומר שצריך לחדש ולפנק כי ניסינו כמעט הכל: ייעוץ, משחקי סקס לרוב, סקס באוטו ומה לא. פשוט נגמר! נגמרה האהבה! כח החידושים טובים בדיוק ליום-יומיים ואחר כך חוזרת השיגרה. אי אפשר לחיות בצימר כל החיים מוקפים נרות, גם הסקס בג'קוזי הופך לשיגרתי, אי אפשר לקנות את כל צעצועי המין בעולם (למרות שזה נחמד), ולא תמיד יש כוח לדבר ולנתח איך הגענו למצב הזה. לפעמים צריך לדעת להניח לדברים. במקרה שלנו התאמצנו יותר מידי, המשכנו בניסיונות ההחייאה וסירבנו לראות שהנישואים נגמרו והגיע הזמן לקבוע את שעת הפטירה. נשארנו חברים ובאיזה שהוא מקום אפשר להגיד גם אוהבים. לא היו מריבות, לא היו צעקות רק הבנה אחת גדולה... זה נגמר. צריך להמשיך הלאה. לא צריך ישר לחשוב על גבר אחר. צריך לתת לזמן לעשות, להתרפא ואחר כך דברים יראו אחרת ואולי תהיה פנויה למצוא אהבה.

תארי לעצמך...

מעכשיו עד סוף ימייך...... עם כל גבר בשלב מסוים תיגמר התשוקה והשיגרה תיכנס לשלוט בחייך השגרה מבורכת היא בשלב מסוים תתעוררי וכלכך תתגעגעי אליה אבל אז ברב המיקרים היא כבר שוכנת במקומות אחרים ומטפחת משהו או מישהו אחר

ואני יאיר לך את טעותיך...

היא התמקדה וציינה רק שיגרה ואת מדברת על תשוקה כך שאין לך על מה לחלוק על דעתי שמבוססת על שיגרה ד. אגב גם על תשוקה כמו בשיגרה אפשר לעבוד לתקן, לשפר ולהעשיר לא צריך לפרק משפחה בגלל הסיבות האלה אם היית טוענת שהפסקת לאהוב אותו הייתי בודקת למה ומה הסיבות לשינוי כשרוב הסיכוי הייתי אומרת מבינה אותך אין לך מה לעשות שם לפעמים ממצים את הקשר ואין דרך מלבד מלהפרד אך לא כך שיתפה עפיפונית עד שהגבתי לשיתוף שלה

נעשה סדר

לא עזבתי רק בגלל שגרה, אלא בגלל אוסף של דברים. ברור לי שבסופו של דבר שגרה מגיעה אבל... יש שגרה טובה ויש שגרה רעה וזו השגרה שהיתה לנו. לא היתה לי אפילו החברות שעליה אתם מדברים... ואם להיות כנה ... אז כן, גם אני רוצה זיון טוב! אבל אני רוצה גם הרבה יותר: רוצה חברות רוצה להיות מחוזרת רוצה פרגון רוצה הקשבה רוצה אהבה רוצה להרגיש קיימת. רוצה ורוצה....

גם אני

אצלי זה היה בדיוק אותו הדבר... והחלטתי יש לקפוץ למים. לא לשקוע! לצאת, לבלות להנות, להכיר אנשים. גם קצת טיפול בשוק. הכל לוקח זמן. וכשתהיי מוכנה זה יבוא. אבל עד שתהיי מוכנה.. תרשמי לאתר הכרויות, תכירי, תצאי, תחווי. בהרבה מקרים זה לא יהיה זה. תשמרי על תמימות...תמשיכי להאמין שהאדם שאת מחפשת גם הוא מחפש אותך. בסוף זה יקרה. אני מאמינה שבלי קצת תמימות הכל מאבד משמעות.

תחשבי על מה שאת רוצה...

מה אכפת לך מה כולם רוצים? עיזבי את כולם, הם התפאורה, את העיקר... שאלי את עצמך מה את רוצה, יכול להיות שבשלב ההתחלתי גם לך יתאים רק לזיין (לא את כל העולם אבל אולי אחד שווה במיוחד או שניים). ואז יגיע שלב שבו תרגישי שמיצית את הקטע של הלבד ותתחילי לשדר שאת מחפשת קשר רציני (רק אם זה באמת אמיתי וזה בא מבפנים), כמובן שצריך לתת לדברים לקרות, את לא מצפה להכיר גבר ובערב הראשון הוא יצהיר בפנייך שאת אשת חלומותיו. (וגם אם הוא יצהיר ברוב המקרים אחרי הסקס הראשון יקרה אחד מן השניים או שירצה אותך יותר או שלא ירצה בכלל...). הפחד לא יוביל אותך לשום מקום , הוא לא מקדם הוא רק מקפיא, תני לעצמך קודם הזדמנות להנות מהלבד, יש בזה הרבה כייף (כותבת לך אחת שכבר שבועיים גרושה ומאוד נחמד לה...) ועוד דבר, כדי שלא תחטפי חום פשוט אל תיכנסי לצ'אטים. בהצלחה...

יערית

New member
בוקר אור נעביבשק../images/Emo25.gif

תגידי..החכמה הזו עוברת במשפחה?

למעלה