רוצה קצת לשפוך

רוצה קצת לשפוך

פעם ראשונה שאני כותבת פה. ממש ממש בתחילת תהליך הגירושין. החלטנו סופית ממש לאחרונה ונכנסתי קצת לפניקה פתאום... הצצתי קצת בצ'טים וחטפתי חום. כולם רוצים לז.... לא מעניין אותם כלום. פתאום אני אומרת "מה חשבתי לעצמי?" אולי עדיף השגרה והבטחון. אני קצת נסערת ומפוחדת מהחיים לבד שוב. איזה פחד......

שרשירית

New member
איזה כייף לפחד ביחד. אני לא לבד

גם אני חדשה דנדשה - גם בפורום וגם בגירושין. רק ביום חמישי היינו בבית דין בדיון ראשון וכבר בשבוע הבא שוב מגיעים לסיים את העניין. עוזבת ביום שבת ועוברת מהצפון למרכז + ילד בן שנתיים וחצי. מתחילה מהתחלה - מהצפון למרכז, דירה חדשה, עבודה חדשה, חברים חדשים, גן חדש, התחלה חדשה. ועדיין לא השגתי דבר. הכל יחכה ליום ראשון בשבוע הבא. אני היסטרית! לא רק מפחדת. אבל... יודעת שיהיה טוב, יודעת שאצליח, יודעת שנסתדר, יודעת שמגיע לי יותר ובטח לא להתפשר! שגרה? בטחון? שיעמום? כל זאת מול האושר האמיתי שלי?? יהיה קשה אבל גם יהיה שווה! בסוף עוד נצליח להתבדח כמו שאר המשתתפות פה בפורום נ.ב: שאפו - כבר הספקת לפזול לצ'טים. אחלה רעיון. נראה לי שזה יוציא אותי קצת מהדיכאון.

תודה על העידוד

הייתי כל כך אופטימית וכל כך רציתי כבר לצאת לאור.... ופתאום, כזו נפילה, אי אפשר לתאר את הפחד. פתאום הלבד לא נראה כל כך קורן....

כולם רוצים.....

כולם רוצים לזיין, ולהזדיין. כולם רוצים לתקוע, ולהיתקע. כולם רוצים לכרוך, ולהיכרך. כולם רוצים לשפד, ולהישפד. כולם רוצים לסכול, ולהיסכל. כולם רוצים ללחך, ולהילחך. כולם רוצים לשרוג, ולהישרג. כולם רוצים למצוץ, ולהימצץ. כולם רוצים ללקק, ולהילקק. כולם רוצים לשגל, ולהישגל. כולם רוצים ללעוס, ולהיעלס. כולם רוצים לתפוס, ולהיתפס. כולם רוצים לבעוט, ולהיבעט. כולם רוצים לכפוף, ולהתכופף. כולם רוצים ל כ ב ו ש, ו ל ה י כ ב ש..................

כולם רוצים.....

אבל רק אחת.... ת'שה לך את המוות בעודך בחיים ותתמוגג לה....:}}} בעיטת עונשין ישר לאשך האמצעי ש'ך... אולי זה יסדר לך ת'מקלדת ותתובנות אחריי משמרת לילה... יאללה הביתה לישון.

magic40

New member
../images/Emo6.gifבגללך השפרצתי

את ה
פגרת

אני כמו גל חום...

תמיד חולף מלמעלה..ולעיתים אני כמו פרוזדור של אויר קר חולף במנהרות.

משתקלד במורד האקסטרים...

מיסיס ג'ונס תריסר וורדים על מפתן דלתך, ובוז'ולה פירותי ובלתי עפיץ בעליל..100.

למעלה