רוצה קצת לשפוך

זהו אם היום תפרק בשביל זיון או...

היא מדמיינת שמחוץ לנישואין יש דבש ואושר אז שתעצור תקשיב כאן לכמה דעות לעולם זה לא יכול להזיק לה ותבחן את עצמה את מה שעומד מול הדחפים לבין המשפחה והבעל שאותו כבר מכירה תבדוק את כל האפשרויות קודם לשפר את מה שיש להשקיע אם מעצמה ואם בתמיכה בייעוץ זוגי ורק אז תחשוב על פרוק והתנסויות באחרים אם בא לך לחוות חוייה מינית שתפי את בעלך אולי תוכלי ללכת לייעוץ מיני ד. אגב אוכל להמליץ לך מקום מדהים להתגרש, לפרק, להרוס תמיד אפשר אך לפחות תגידי לעצמך בדקתי ועשיתי הכל אני שלמה עם עצמי זה מה שאני רוצה מבלי שבעתיד תתחרטי

א פרסקי

New member
בהצלחה בדרך החדשה

המון הצלחה אבל כפי שכתבו חברים כאן צריך לקחת הרבה דברים בפרופורציה נכון שהלכתם ליעוץ וכו אבל כרגע מערכת היחסים לא התאימה לך השאלה אם מערכת אחרת כן תתאים ואני אסביר את תבצעי את השינוי שאת רוצה מעצמך ותמצאי בן זוג חדש בני זוג מתפתחים עם השנים והשאלה אם אותו בן זוג ידע להתאים את עצמו אליך שוב או שוב תרגישי בודדה ורוצה לעזוב וכאן הפרדוקס את תחזרי לאותה נקודה בדיוק וסליחה על הישירות כי בזוגיות צריך לדעת לתת ורצון לשנות את עצמך כי לשנות אחרים זה מאוד קשה ויוצר אנטיגוניזים וכרגע אני מדבר מניסיון של צד אחד שמוכן לשינוי והצד השני לא ולכן אני כנראה אחתוך כי אם רק צד אחד מוכן לתת ולהשקיע אין סיכוי לקשר ושוב בהצלחה

יערית

New member
ברוכה הבאה למציאות

במציאות כמו במציאות יש הכל מהכל, כולם יכולים לרצות הרבה דברים, תמגנטי את עצמך לאנשים שתרגישי בחברתם נעים, זה לא מחייב שזה יפתח לך מיד פרק חיים חדש, יש לך עוד מה לעבור לעניות דעתי , תחזקי את עצמך, תכניסי דברים לפרופורציות(לא מחייב סיליקונים
} תעכלי את סוג מערכת היחסים שהיתה לך בעבר, תהני לך, כן כן תהני מהזמן הזה גם אם זה מצריך טיפוס על קירות, גיליתי שגם זה סוג של הנאה ספורטיבית למדיי. בלי פאניקה והרבה אהבה לחיים מתוקה, מגיע לכל אחד מאיתנו להיות מאושר.

° זואי °

New member
נניח לרגע שאת צודקת

וכל מה שיש בחוץ זה כאלו שמחפשים לנענע אותך וזהו. האם זאת סיבה להשאר במקום שרע לך? כשאני התגרשתי העדפתי להיות לבד עם אופציה לביחד מאשר להשאר נשואה ולהרגיש לבד בלי האופציה לביחד. אם מפחיד אותך כל כך ויש מצב לשקם את הנישואין, אדרבא ואדרבא. אבל אם הסיבה היחידה היא כי מפחיד שם בחוץ, אז זאת סיבה טיפשית למדיי לדעתי.

תודה רבה על כל התגובות

מנסה לעבור כל יום ביומו ולהזכר למה עזבתי ולא לתת לפחדים לשתק אותי... מבט אחד באוצר בן השלוש... ורב הפחדים נמוגים

כשאת מביטה בו...

תשתדלי להביט מעבר לכתף שלו....ומחוץ לזיון ה"מיוחל"... תביני.. שאין כלום בחוץ... ערימות של זבל.... הבל הבלים... אם יש עוד מצב לתקן את הקיים...לכי על זה. קל להרוס, קשה לשקם. אם את מחליטה להתגרש... תבדקי שאת עושה את זה מהנסיבות הנכונות ולא מתוך גחמה של חשקונים וביוץ זמני.

זוכרת... שהסיבה שאני התגרשתי

היא:- כי לא היה לי טוב איפה שאני נימצאת! ובטח לא בגלל צ'טים, בחורים ודברים כאלה ואחרים. אין פה מאזניים, כדאי או לא כדאי? אתפוס בחור טוב יותר או לא אתפוס? יש פה מקסימום שאלה 1 אני מאושרת?

למעלה