רוצה קורס

רוצה קורס

שלום חברים, אז ככה, כרגע אני שייך לחכ"ל, משרת בתור פקיד בבסיס במרכז ולא עברתי שום קורס. עכשיו, אני לא יודע מה אתם הייתם עושים, אבל אני לא מתכוון להיות 3 שנים פקיד. זה משעמם, זה חסר-חשיבות, זה מנוון את המוח... זה להכין קפה למפקד, damn it. כרגע אני רוצה להגיע לקורס במחשבים (בממר"ם) שאחריו אני אשרת בתפקיד קצת יותר איכותי מפקיד (מפעיל מערכות, בסיסי נתונים, u know). איך אני עושה את זה?

צחי:)

New member
קורס תכניתנים

הוא בד"כ קדם צבאי - בין הקד"צים האחרונים שעוד קיימים, אז אל תבנה עליו יותר מדי. בלי קשר, בתור חייל אתה זכאי לקורס - אבל תזכור שאחרי הקורס יהיה לך קוד מקצוע, שלהיפטר ממנו זה כמו להיפטר ממחלה כרונית...כלומר, אתה מחויב לעסוק במקצוע. תגיד למפקד שלך שאתה לא רוצה להמשיך לשרת כפקיד, שיש לך נתונים גבוהים ורצון להשקיע (הפלצנות הרגילה - "יש לי הרבה מוטיבציה ויכולת!!!") ותבקש ממנו שיפנה למדור קורסים בבקו"ם בנושא. בהצלחה

לא קורס תכניתנים

ממש לא בא לי על קורס שמחייב אותי לשנתיים וחצי קבע, וגם הג´וב עצמו הוא די מחורבן למרות כל העלק-יוקרה שלו. אבל בכל זאת התשובה שלך עזרה לי. תודה.

realmagic

New member
מה יהיה?

מה לכל הרוחות גורם לך לחשוב שאם הגעת לחכ"ל ישלחו אותך סתם ככה לקורס תכנוץ רק בגלל שאתה רוצה לעשות משהו עם מחשבים?!? לך תגיש טופס 55, תבקש העברה כי אתה רוצה לעשות משהו משמעותי ובהצלחה

אז ככה

לא תכנות, וזאת הפעם השניה שאני כותב את זה. ולמה כן? אולי כי אני ביחסים טובים עם המפקד שלי? אולי כי יש לי טיעון די מוצק? ואולי אני באמת יגיש טופס 55. למה לא?

למעלה