רוצה לשתף

galigal33

New member
רוצה לשתף

יש לי תינוק מקסים אהוב בן שלושה חודשים שקוראים לו אילון. באוגוסט השנה ישנה השתלמות חשובה להתפתחותי המיקצועית בגרמניה למשך חודש. השתלמות נוספת כזאת תהייה רק אולי בעוד 3-4 שנים. אין מצב שבעלי או חמותי יגיעו איתי .(חמותי לא הסכימה ובעלי לא יכול לקחת חודש שלם חופש מהעבודה) מכרה בגרמניה הבטיחה למצוא לי מטפלת חמה עם המלצות לזמן שאני אלמד שזה בערך 8-10 שעות ביום. אני מרגישה שזה חשוב לי לעשות את זה מצד שני אני פוחדת שזה יפגע באילון. הוא יהייה בן חמישה וחצי חודשים רחוק מהבית, מהמיטה שלו מבעלי ומהדברים שהוא מכיר. אין לי מושג איך הוא יגיב לשינוי הזה. אני רק חושבת על זה בא לי לבכות. אני אשמח לתגובות, תובנות, רעיונות ודעות בנושא.

תאירעות

New member
קודם כל../images/Emo24.gif

גם אני לא יודעת איך הוא יגיב לשינוי,אבל חודש לא נשמע לי כל כך נורא..(הרע במיעוטו..) אני חושבת שאת צריכה "ללכת על זה",כמו שכבר דיברנו פעם,שזה הדבר שהכי קשה (לי) שנהפכתי להיות אמא בגיל צעיר ולא למדתי.יש הזדמנות ואת צריכה ללכת עליה ולא לוותר עליה,בעיקר בשביל הנפש שלך. תחשבי על זה שאם הוא היה יותר גדול זה היה יותר קשה. חושבת שלא יזיק לו,ומאחלת לכם המון המון בהצלחה,עם כל הקושי. (והוא באמת ילד מקסים..
)

galigal33

New member
תודה חמודה

התגובה שלך מאוד חשובה לי כי יצא לך קצת להכיר אותי אז את מכירה קצת את סיפור הרקע שלי. תודה רבה רבה על העידוד.

לדעתי ורק דעתי סעי איתו לטובתכם

אני רואה את טובתך כטובתו הראשונית חודש זה זמן לא ארוך מדיי הוא עוד קטן ויוכל להתסגל לידיים "זרות" שיטפלו בו בעניי בגיל הזה הכי חשוב להיות איתך גם אם זה אומר שחלק מהיום הוא בטיפול מסור של מטפלת נסי להגיע לשם כמה ימים קודם על מנת שתוכלי באמת למצוא מטפלת שתראה לך חשוב שיארגנו לך לפני כן מטפלות פוטנציאליות על מנת לחסוך זמן... ובהצלחה....

galigal33

New member
יש לי מין פחד כזה

שאני אשבש לו את סדר היום...שאני אגרום לו לחרדות נטישה, שהוא יהייה מסכן, בודד ושאני פוגעת בו בצורה לא אחראית. ושאני אלמד אבל הוא ישלם את המחיר. אני לא יודעת מאיפה כל התחושות האלו אבל ממש קשה לי עם זה. תודה גם על העצה בעניין המטפלות..לא חשבתי על זה.

קודם כל הוא לא יהיה מסכן!!!

ובטח לא בודד...את תהיי איתו ואת תמצאי לו שם מטפלת מדהימה שתאהב אותו ואפילו תספיק להקשר אליו תוך חודש.... אני לא חושבת שאת פוגעת בו להפך,זה לטובתו,ההקרבה שלך לשמהו שמאוד חשוב לך לא בריאה לשניכם וזה בסה"כ חודש שעובר מהר הוא עוד קטן ומסתגל מהר יותר ממה שאת מדמיינת ואל תשכחי שאת תהיי איתו בשעות שלא תלמדי... ואם היית צריכה לקחת כאן מטפלת לא היית מרגישה אותו דבר? קחי איתך 2-3 משחקים שהוא מכיר ומזהה,סדין מהבית שיהיה את הריח שלו ותמונה של אבא וסעי...למצות את עצמך.....בהצלחה

galigal33

New member
יכול להיות שהחשיבה שלי

היא באמת פסימית מידי. אני אנסה לעבוד על עצמי בעניין הזה. תודה!

siv30

New member
היום הוא בן 3 חודשים עד הנסיעה

הוא יהיה לפחות בן 5 חודשים וזה כבר לא תינוק בן יומו שאת יכולה להוציא אותו משיגרת יומו.

אביטלתל

New member
אני חושבת שלנסוע איתו זה מצויין

ועדיף בהרבה מאשר על להשאיר אותו פה כרגע את הדמות העיקרית שלו אם תסעי בלעדיו זה יהיה לו יותר קשה מאשר נסיעה איתך אם תסעי מראש ותבחרי מטפלת טובה ותעשי איתה חפיפה אין סיבה שיהיה לו קשה כמו שאת מתארת המצב שבו את נמצאת הוא לא קל, אבל זה נראה הפיתרון הטוב ביותר

galigal33

New member
תודה על ההבנה

אני כל הזמן חושבת על הטיסה והנסיעה ברכבת. ומקווה שאני לא אשבש לו את כל ההרגלים שלו ושעות השינה. אני אוהבת אותו כל כך.

גליגל יקירתי....אכן דילמה ../images/Emo70.gif

חשבתי וחשבתי וקראתי את הודעתך שוב...ואני יודעת שזה לא מה שאת רוצה לשמוע, אבל כשאני חושב על תינוק בן חמישה חודשים (בגיל ביתי) עם מטפלת במדינה זרה, רחוק מאבא ומהמשפחה...אני לא יודעת... אני לא בנעלייך, ולכן קשה לי לדעת איך אני הייתי נוהגת. מתוך ההודעה ברור לי שהחודש הזה חשוב ומשמעותי, ואת לא יודעת מתי תהיה הזדמנות נוספת, אך יש לי הרגשה שבגיל הזה חשוב עבור אילון להיות איתך, עם בעלך, ועם המשפחה, ולא עם מטפלת, שטובה ככל שתהיה, המנטליות שונה, המדינה לא מוכרת....ורוב שעות היום לא תהיי איתו.

תאירעות

New member
לא כל כך מסכימה איתך..

רוב הילדים בגיל הזה נמצאים עם מטפלת כי האמא חוזרת לעבוד..ופה מדובר רק על חודש,ואחר כך זהו זה נגמר..בגיל הזה בדרך כלל לא ממש קשה להם(התינוקות) להיפרד מהאמא לכמה שעות,ולגבי מדינה זרה הוא לא ממש ידע שהוא בארץ זרה..ואמא שלו איתו. גליגל,תקחי לו דברים מפה שהוא מכיר(מגן ראש,שמיכה וכו...).

galigal33

New member
אין שום דבר

מיוחד שאני רוצה לשמוע. האמת היא שאני רוצה לשמוע הכל. הבעיה הזו מדירה שינה מעיני כי ככל שאני חושבת על זה יותר אני מבינה שפשוט אי אפשר לדעת איך זה ישפיע עליו ויש בזה סיכון. יש משהו שמרגיש לי מאוד גורלי לקריירה שלי באם לעשות את זה עכשיו. יש לי תחושה שאם אני לא אעשה את זה עכשיו אז כניראה זה לא יקרה בכלל.

g yafit

New member
לא נראה לי שישפיע עליו

הוא עוד בגיל שמסתגלים להכל נורא מהר לכן לא הייתי דואגת. אבל ת'אמת זה דורש ממך הרבה אומץ. את יודעת, כל פעם שרצינו לעשות משהו ודאגנו מה יהיה איתו מכל מני בחינות תמיד הוא הפתיע לטובה ובמחשבה לאחור מזל שלא וויתרנו על דברים שהיו חשובים לנו. אז לכי על זה!

galigal33

New member
לא ישנתי מרוב מחשבות

האמת שגם אותנו הוא מפתיע. לקחנו אותו איתנו לטיולים והיה בסדר בסה"כ למרות שאני תמיד מלאת רגשות אשמה אם אנחנו יוצאים לטיול ופתאום הוא בוכה נורא.

בהצלחה!

השאלה היחיה שמטרידה אותי בסיפור היא מה קורה אם את רואה שהוא ממש סובל - האם תוכלי לחתוך ולחזוק לארץ?

galigal33

New member
אני אוכל לחזור

אבל במחיר של עלויות עצומות. כל הפרויקט הזה עולה כ30000 שקל שזה המון!!! בקיצור זה יהייה זוועה לעזוב באמצע.

וואו...

אכן, דילמה קשה. לא יודעת מה הייתי עושה; הילדה שלי בת ארבעה חודשים ועדיין צמודה לי לציצי. מצד שני, לא היה לי שום פיתוי חזק מספיק שיאלץ אותי לערוך שינוי בהסדר הזה. לא נותר לי אלא לאחל לך בהצלחה.

למעלה