רוצה לשתף

nofaritrit

New member
רוצה לשתף

סוף סוף הגיעו הטנקות מגרמניה של הtibetan pulsing הכלי שבו אני מטפלת. עוד לא תליתי על הקיר אבל כבר צילמתי שתראו כי לדעתי הן מרהיבות. הראשונה השתקפות האברים עפ הצבעים בתוך העיין.(במיקרה זה עיין שמאל)

טאוֹ

New member
יפות, תתחדשי ../images/Emo13.gif

האם את רוצה לספר גם איך הן משתלבות בטיפול שלך, אם בכלל?

harduf9

New member
אה, סליחה אני הסתכלתי על למעלה למטה ולא על

ימין ושמאל, טעות שלי. גיא

freearth10

New member
../images/Emo13.gif

ההשתקפות בעיין שמאל נראתה לי אדומה מידי ואני מניחה שאם ההשתקפות היא בצבע, אז צריך להיות גם הבדל בצבעים בין עיין ימין ועיין שמאל. דרך אגב, טנקה זו לא מילה אינדיאנית?
מאיה

טאוֹ

New member
../images/Emo206.gif חשוב מאד!

מומלץ מאד לא רק להיכנס לקישור הנ"ל, אלא גם לכל הקישורים שבתוכו, במיוחד זה: http://en.wikipedia.org/wiki/Thangka זה נראה מענייין ומרתק מאד, ואני חושב שחסר לכולנו ידע בתחום הזה. הדבר גרם לי לחשוב על כך שמטפלים חייבים להיות מקצועיים בתחומם, ולהמשיך בהתמדה להתפתח וללמוד. לפיכך אני קורא לכולכם לתחום על העצומה הבאה: עצומה חשובה מאד

nofaritrit

New member
../images/Emo6.gifהרסת אותי..

די כואבת לי הבטן .. בכל מיקרה איש יקר אני תומכת וגם חתמתי ובכלל מתפללת שיתגמו כל משאלות לבך (או לפחות רובן)
ומצד שני אם תלך מה יהא עלינו כאן בלעדייך?

yamit23

New member
טאו היקר,

הקדשתי מחשבה עמוקה לבקשתך, ושקלתי את העניין ברצינות. הגעתי למסקנה חד-משמעית, כי אין די בכך שמנהלי הפורום לבדם יהיו בקיאים בתכנים, ויש להפיץ את הידע בין כל חברי הפורום. אי לכך, אין לי כל התנגדות, ואף אשמח לחתום על העצומה, ובלבד שתתחייב קודם לכן, ובכתב, למצוא לי מקום בין חפציך בנסיעה האמורה. בברכה, אני

טאוֹ

New member
נו, נפתרה בעיה אחת, ישנה-נושנה:

כעת אנו כבר יודעים איפה נקיים את מפגש הפורום הבא...

0 אור 0

New member
סליחה שרק עכשיו ראיתי את העצומה

אתה לא מפסיק להפתיע אותי בתגליות שלך באינטרנט
ומסתבר שאו טו טו אני נוסעת לארגנטינה ל 3 שבועות (בלי טיולים הפעם - בפרט לא לברילוצ'ה למרבה הצער), אבל אחרי המחיר של הכרטיס לא בטוח שנשאר לי כסף לקנות שוקולד לילדי הפורום ....

למעלה