נייטי יקירתי אני חושבת קצת אחרת
דרך האכילה של דניאל נראית קשורה גם כן לדפוס יונקים- יכול להיות שגם בלי ללכת למשפחתון, זה היה מגיע. אולי חודש חודשיים יותר מאוחר - אבל מגיע. אני מכירה הרבה יונקים שהתחילו לאכול רק בגיל ל9-12 חודשים - הדושה שלי היא אחת מהן וגם הגדול, למרות שכביכול אכל יפה, התחיל לאכול כמויות אמיתיות, בצורה עקבית ,רק בגיל שנה וחצי. (ושניהם הפכו לאכלנים שמקבלים מחמאות בגן
) יונקים עולים במשקל הרבה בהתחלה והקצב יורד בהמשך. הייתי עוקבת ובודקת בשבועות הקרובים ולא רצה מיד לבדיקות. מספיק שאחת מ2 השקילות האחרונות היתה טעות (משקל מקולקל, חיתול מלא , אחות לא מרוכזת וכו') לכן קודם הייתי בודקת מה המגמה. אם בשבועות הקרובים יתברר שהמגמה היא עליה, הייתי נרגעת קצת ועוקבת צמוד על ההמשך. אם המגמה לא ברורה או לא מספיק טובה הייתי מתחילה בבדיקות. אצלי,שני יונקי הבית, מתחילים שמנמנים ובהמשך הופכים ארוכים ורזים (מעניין ממי הם קיבלו את זה
) רוב בריאות לכולם
דרך האכילה של דניאל נראית קשורה גם כן לדפוס יונקים- יכול להיות שגם בלי ללכת למשפחתון, זה היה מגיע. אולי חודש חודשיים יותר מאוחר - אבל מגיע. אני מכירה הרבה יונקים שהתחילו לאכול רק בגיל ל9-12 חודשים - הדושה שלי היא אחת מהן וגם הגדול, למרות שכביכול אכל יפה, התחיל לאכול כמויות אמיתיות, בצורה עקבית ,רק בגיל שנה וחצי. (ושניהם הפכו לאכלנים שמקבלים מחמאות בגן