רוצה לשתף במשהו

רוצה לשתף במשהו

אני בחורה מלאה ורוצה להיות דוגמנית. אני די חוששת לפנות לסוכנויות כי אין לי עם מי ללכת. אני מיתביישת לומר לאנשים שאני רוצה בזה. הנתונים שלי הם גובה 1.62 מ' , משקל 72. יש לי מבנה גוף בינוני. עיניים בצבע חום ושיער בצבע חום בהיר. אני לא הכי יפה במיוחד אך אני חושבת שאני בעלת יופי מעניין ואני גם מאוד פוטוגנית. פעם שקלתי הרבה יותר, וכיום שאני רזה יותר אני מקבלת מחמאות שאני ניראית נהדר וניפלא. לפני כמה שנים יצאתי עםפ מישהו שאמר לי שאם אני ארד 10 קילו (כלומר אשקול בסביבות ה 60 קילו) אני אראה ממש טוב. גם לפני 3 חודשים אמרה לי מישהי שאני מכירה את אותו הדבר. אני לא בן אדם שמקבל הרבה מחמאות מלבד זה שאני פוטוגנית. אני חושבת ללכת לסוכנות אך חוששת מהתגובה. ידוע לי שבכלל כל התחום מלא בביקורות ויש סיכוי שיגידו לי לא אך אולי גם יגידו כן???? לאנשים קרובים אליי לא סיפרתי שאני רוצה לפנות כי אני לא יודעת איך יגיבו - גם לא בתור בחורה רזה ויפה כי זה כאילו אני אחמיא לעצמי ולא רוצה לעשות צחוק מעצמי. אני בחורה שסבלה המון הערות על הגוף שלי ובגיל ההתבגרות ניראיתי זוועה פשוט. עכשיו אני מרגישה טוב עם עצמי למרות שאני לא נוטה להתאפר בחיי היומיום, אלא רק לאירועים. כשאני "דופקת הופעה" , כלומר מיתלבשת יפה במיוחד משקיעה באיפור וכו' אני מקבלת מחמאות בעיקר מאנשים שלא ראו אותי הרבה זמן. מה אתם אומרים? שווה לי לנסות? חוששת ללכת לבד.

Guyolito

New member
קודם כל..

והרבה יותר חשוב מלנסות לדגמן.. זה שתרגישי טוב עם עצמך! כל הכבוד שרזית =] בקשר לבעיה שלך.. אני לא חושב שיש מישו בפורום שיכול לחוות את דעתו בנוגע לאם כדאי לך ללכת או לא, כל עוד את מעלה תמונה. על סמך התיאור של "שיער חום בהיר, ועיניים חומות", אי אפשר להבין אם את מתאימה לדוגמנות או לא. את לא צריכה לפחד מביקורת, רק חשוב שתדעי לקבל אותה ברוחב טובה :]

למעלה