רוצה לשתף אתכן

רוצה לשתף אתכן

שלום אני חדשה כאן, ושמחתי לגלות את הפורום הזה, בגלל המימדים שלי 46-48 תמיד היו לי רגשי נחיתות ואף פעם לא מצאתי בגדים, אז כשלמדתי במכללה בירושלים באיזה קורס, נכנסתי לבוטיק ושם התלבשה עלי בעלת הבוטיק ולא עזבה אותי מספר שנים!!!.כן, קניתי ממנה במשך שנים בגדים מאוד יקרים והייתי בטוחה שאין במידות שלי חוץ מ"מתאים לי" שאף פעם לא אהבתי אותם, אז בזכות חברה ששכנעה אותי לנסות בקרייזי ליין, עזבתי סוף סוף את הבוטיק (זה היה לפני כשלוש וחצי שנים) והתחלתי לקנות מקרייזי ליין, למרות שלא השתגעתי על הבגדים שלהם, אחר כך מצאתי את ג'אמפ במקרה, אני אוהבת סגנון אלגנט ומאז אני קונה שם ומאוד מאוד מרוצה, היחס נהדר, המחירים בהתאם, המוכרות בסדר גמור, ולסיכום אני ממליצה על ג'אמפ מכל הלב. ומאוד מצטערת שבזבזתי אלפי שקלים בבוטיק הירושלמי ושונאת את בעלת הבוטיק שניצלה אותי בלי הפסקה (באשמתי כמובן) תודה על תשומת הלב, שרי

darya28

New member
אכן לא נעים. יש עוד המון חנויות למידות גדולות

מציעה לך להסתובב פה בפורום יש כאן המלצות על על המון חנויות למידות גדולות שהיחס בהם נעים והמחירים סבירים לחלוטין (אני באופן אישי מאוד אוהבת את בורדו בכל מלל, אני יודעת שהיא רחוקה אבל זה שווה את הנסיעה). בהצלחה לך!

DREAM111

New member
היי ליטלוש

איך אומרים אף פעם לא מאוחר. אז טוב ש"התעוררת" ומעכשיו את את כספך תדעי לתעל לטובתך ולא לטובת בעלת הבוטיק החמדנית. ברוכה המצטרפת

passioneta

New member
מה זאת אומרת לא עזבה אותך?

באה אליך הביתה בלי הזמנה? חטפה אותך מהמכללה באיומי אקדח? או שאת זו שחזרת שוב ושוב לחנות שלה על מנת לקנות בגדים? למה בדיוק את חייבת תמיד לקנות באותה חנות? למה לא לקנות במספר חנויות ורשתות במקביל?

orlu

New member
לא נורא...אל תצטערי הרגשת טוב שם

התלבשת..אל תכעסי הלכת לשם מרצון ולא מאונס...לעיתים יש בוטיקים או חנויות שמחזיקים את אותם הבגדים כמו בחנויות אחרות ואותה מוכרת ש'התלבשה;עלייך כניראה גם ידעה להתאים לך בגדים ולהלביש אותך. התבגרת יש לך סגנון משלך המשיכי הלאה,,אל תשרפי קשרים אל תכעסי..ראי הכל חיובי ותשמחי שמצאת עוד מקומות... כך אני רואה את הדברים ואין לי לא בוטיק לא רשת ולא חנות..רק חור בכיס מכל אלה יחד

תגובה ל- PASSIONETA

אני מודה ומתוודה שאני האשמה כאן בכל הסיפור, אבל בעלת הבוטיק לא עזבה אותי, צלצלה וצלצלה בלי הרף - לעבודה וגם לבית וזה כבר נמאס לי, בעצת הפסיכולוגית שלי (מהעבודה) התנתקתי ממנה לחלוטין אבל הפסיכולוגית יעצה לי להגיד לה אפילו בטלפון שתפסיק להטריד אותי ואת זה לא יכולתי, כבר אמרתי שיש לי רגשי נחיתות מהמראה שלי ובנוסף חוסר בטחון עצמי. אבל יש סוף טוב שעכשיו התפטרתי ממנה לחלוטין ואני קונה בד"כ מג'אמפ ומאוד נהנית!

Agnetta

New member
אני בטוחה שהבגדים בבוטיק היו מיוחדים

כי ככה זה בד"כ בבוטיקים. והסיכוי שתראי אותם על אחרות היה קטן למדי. אבל באיזה בוטיק מדובר? אני בתור ירושלמית לשעבר מאוד אהבתי את הבוטיקים ברחוב אחד העם....ולא חשבתי שהן "משתלטות עלי".

למעלה