רוצה לשתף אותכם..:

אני לא בדיוק הבנתי את הסיטואציה

ולכן השאלה שלי היא כזאת האם הוא (הנבחן) לפני רמזור\פניה היו שני נתיבים לפניה שמאלה אך הנבחן לקח את הנתיב השמאלי, זה מותק ע"פ החוק , ע"פ בחירת הנהג. ולאחר הפנייה השתלב במסלול הימני ישר והמורה לא שם לב ועל זה ההכשלה אולי? האם זה משקרה פה במקרה? אם לא אז לא הבנתי בכלל מה הולך פה ואשמח להבהרה יותר רציני

Z E R O

New member
אני מאמין שהוא סה"כ ניסה לתקן...

את הטעות שלו מוקדם מידיי. אומנם קרה והוא פנה מהנתיב השמאלי והבין את זה ואמר לעצמו שמייד אחרי הצומת הוא מתקן, אני מאמין שמייד אחרי הצומת בפניה זה בדיוק עיקול כזה וזה לא בדיוק מקום מתאים לתקן לימין מיד, היה צריך לנסוע עוד כמה מטרים ואז בזהירות לתקן, זה שהמורה נהיגה הסתובב אחורה וראה שהוא לא הפריע לג'יפ, אני חושב שהטסטר שישב מקדימה ראה מנקודתו יותר טוב וראה בזה לפסול את תכנון נסיעה לא טוב ועיכוב תנועה. ותאימינו לי שגם אני סבלתי מתסמונת "טסטרים מנייאקים"... זה לא נעים, אבל לפעמיים זה מוצדק, ואין מה לעשות, נסה להוכיח אחרת נגד הטסטר.

abccba3

New member
קודם כל, כל הכבוד למורה שלך שעמד

מאחורייך, ונתן לך גיבוי. לא הרבה מורים הם כאלה, רוב המורים לא היו מתאמצים בכלל בשביל להגיש ערור, מבחינתם שתמשיך לקחת עוד שיעורים עד הטסט הבא. אני חושב שאני מכיר את המורה שלך ושגם אני למדתי אצלו, אם זה רונן עם הגולף הכסופה שמלמד בראשל"צ. תדע שהוא אחלה מורה, עברתי אצלו טסט ראשון אחרי 28 שיעורים, לימד מצויין התייחס אלי כמו שצריך ולא משך אותי מעבר למה שהייתי צריך. ברגע שהייתי מוכן הוא הגיש אותי לטסט וכמובן שגם עברתי ראשון בזכותו.

למעלה