רוצה לשתף אותכם..:

alonn121

New member
רוצה לשתף אותכם..:

אני רוצה לשתף אותכם בדבר ממש קשה שעובר עלי בימים האחרונים. היה לי טסט שלישי. ביקשתי שהמורה יהייה מאחורה כי לאדע חשבתי שאני יהייה פחות לחוץ הטסט הכי כל כך בן זונה.. וגם לפעם הראשונה מתוך שלושת הטסטים הרגשתי כל כך שמח עם עצמי! הררגשתי שממש ממש נהגתי טוב כאילו אין מצב שלא עברתי! לאחר הטסט המורה שלי עבר מקדימה נסענו הבייתה וכל הדרך הוא רק אומר לי כמה שהבאתי טסט חבל על הזמן, טסט מושלם!! הוא פשוט אמר עברת! אבל היום עבר ואני שמח עם עצמי המורה מתקשר ומודיע. נכשלת. על מה?! על זה שהוא ביקש ממני לפנות שמאלה באיזה מקום והיו 2 נתיבים לפניה שמאלה לקחתי את השמאלי הפעם זה עבירה על החוק?! ממש לא. לאחר הפ ניה לא היה שום דבר שמצריך לפנות ימינה שהוא ביקש אז חפיף התמקמתי על השמאלי ומייד אחרי הצומת כמו שצריך תיקנתי יפה לימני והמורה מאחורה נתן חיוך כאילו בדיוק כמו שצריך. הוא הכשיל אותי.. על זה! אני לא מבין את זה. הוא רשם שגרמתי להפרעה של רכב שפניתי לנתיב. המורה שלי היה פשוט בהלם כמה חרטה יכול להיות הטסטר! הוא אמר לי שהוא היה מאחורה בטסט, ודווקא בפניה הזו הוא העיף מבט אחורה. הוא עד היום [הטסט היה יום רביעי] זוכר את הג'יפ BMW השחור שבכלל לא הפרעתי לו. עצבות לא נורמלית מה שהלחלטנו בסוף אני והוא. מגישים ערעור, יש פאקינג גבול. הגשנו את הערעור שכל הבצפר עומד מאחורינו.. כי הטסטר הזה פשוט מכשיל על ימין ועל שמאל.. עכשיו השאלה שלי אליכם בבקשה: [2 שאלות] 1.כמה זמן לוקח לערעור להתקבל? [הערעור זה פשוט על השולחחן של הרב בוחן והוא מחליט] אני שואל כי אחד אומר לי חודש אחד חודשיים השני חצי שנה והמורה כמה ימים. תודה מראש. 2. מהם ההשלכות לאחר ואם הערעור עובר..? האם הטסטר יחליט שלבסוף ה וא יעביר או מה יהייה? חשוב לציין שבמכתב ערעור גם המורה נהיגה צירף מכתב בדומה לזה: "אני רונן מורה מקצועי 3 שנים ונהג אגד 25 שנה עד בטסט וראיתי שאין שום הצדקה להכשיל את התלמיד הנ''ל. משהו כזה. אני לא פה לבד לפחות מול הטסטר. תודה מראש על העונים על השאלות. ובבקשה רק רציניים שעברו את זה או חברים שלהם ויודעים בבטחה אלון.

samata

New member
תשובות

1. בדרך כלל תשובה בנוגע לערעור מתקבלת עד לחודש מהגשת הערעור. יכול לקחת ארבעה ימים, יכול שבועיים, יכול גם חודש. 2. במידה והערעור שלך מתקבל (כלומר אישרו לך שאתה צודק) - אתה מקבל את הטסט הבא בחינם - לא משלם אגרה על הטסט. את הכסף שצריך לשלם למורה על העמדת הרכב למבחן אתה תצטרך לשלם (אלא אם המורה שלך ירצה אחרת). בכל מקרה, באמת זין שיש טסטרים שמכשילים על שטויות (ואם המורה שלך ובית הספר לנהיגה כל כך נחושים על הערעור - כנראה שיש בזה משהו). מקווה בשבילך שהערעור יתקבל ושתעבור בפעם הבאה.

alonn121

New member
תודה רבה אחי

אבל תחשוב כמה באסה עכשיו עוד פעם כל הלחץ של הטסט כל ההכנה העצמית

alonn121

New member
אהה ותגיד אם העירעור מתקבל

הטסט הוא בא מהר או שוב שבועיים? :\\

samata

New member
גם אם הערעור יתקבל מחר

אתה מחוייב לחכות שבועיים מינימום בין טסט לטסט. אין קשר בין הערעור למתי אתה יכול לעשות טסט. שמע, אם אתה מגיש ערעור אחרי הטסט הזה אתה צריך להפנים שאתה יודע לנהוג. אל תילחץ מהטסט הבא..רק תחשוב על זה שאתה יודע לנהוג ובפעם הבאה לא ידפקו אותך.

learndriving

New member
איזה באסה שחלק טסטרים ממש

דפוקים !!!!!!!!!!!!!!! לידיעתך שתשובה לשאלה שניה שלך שאם תזכה בערעור, תקבל פטור אגרה לטסט הבא אך לצערי שאי אפשר להעביר לך בטסט השלישי שנכשלת. בקשר לשאלה 1 אין לי מושג כי אף פעם לא ניסיתי לעשות ערעור. בהצלחה בטסט הבא. הידיד שלי שוב נכשל בטסט השלישי בשבוע שעבר. הוא לא הבין שהוא לא עשה כל טעויות בטסטים ו3 טסטרים (אותו הטסטר בטסט שני ושלישי) הכשילו אותו על אי שליטה בהגה, אי הסתכלות בכביש ומראות. זהו כל אותו סיבות הוא ניכשל. המורה לא הבין איך זה קרה אותו סיבות. הידיד אמר למורה שהוא דרש ממורה להיות איתו ברכב בטסט הבא. אני לא הבנתי איך חלק טסטרים הכשילו ללא הגיוני ....

ריאו7

New member
סתם כדי לעודד אותך

טוב, ככה, בטסט השלישי שלי רב הבוחנים של ירושלים היה הטסטר... הוא ממש בן אדם מלחיץ (כל הטסט הוא אומר לך מה אתה צריך לעשות להוריד הילוך להעלות הילוך וכל החרטה הזה הבנת את הרעיון... קיצר כל הטסט הוא מלחיץ בצורה מפחידה..) ולמרות זאת היה לי טסט ממש טוב. (מורה הנהיגה שלי היה פעם טסטר ככה שאתה יכול להיות בטוח שהוא הגיש אותי רק כשממש הייתי מוכנה לטסט..) קיצר היה טסט ממש טוב לא נגע לי בהגה לא בלם אותי לא היו שום אירועים חריגים... ו-וואלה הייתי בטוחה זהו זה הפעם יש לי רישיון... באותו יום המורה שלי מתקשר אליי ואומר לי "לא עברת" ואני כולי בהלם אומרת לו "מה?!?" היה טסט מעולה ואמרתי לו שאני רוצה להגיש עירעור והוא אמר לי תשמעי אין לך מה להגיש עירעור אני ראיתי כל כך הרבה טפסים כאלה מגיעים, מחתימים אותם בתשובה שלילית ומחזירים ואת עוד רוצה לערער על רב הבוחנים... הוא לא יתן לך לעשות טסט 3 חודשים... קיצור לא עירערתי שבועיים אחרי כן המורה שלי (שדרך אגב לקח את זה קשה לא פחות ממני...)סידר לי טסט ויצא שהייתי שוב עם אותו הבוחן (רב הבוחנים!!!) ועברתי בשעה טובה ומוצלחת. אז בכל מקרה גם אם זה לא יתקבל אל תתבאס... shit happens ואין לך מה לעשות לגבי זה אז אל תתבאס... בשביל שלא תעבור הם צריכים להכשיל אותך בכל טסט. בשביל שתעבור אתה צריך לעבור רק אחד...

samata

New member
מה זה השטות שהמורה שלך אמר לך

"הוא לא יתן לך לעשות טסט 3 חודשים" למה מי זה הרב בוחן בכלל? הוא לא יכול לקבוע לך אם יהיה לך טסט או לא. המורה שלך מקבל הקצבה של טסטים והוא מחלק אותם בין התלמידים כמו שהוא חושב לנכון...לרב בוחן אין יד בדבר והוא לא יכול לקבוע כלום.

ריאו7

New member
טכנית הוא יכול...

הוא הרב בוחנים הוא דיי המנהל של כל הטסטים והטסטרים... בכל מקרה הוא המליץ לי לא להתעסק איתו... ובינינו זה השתלם עוד שבועיים פחות שבועיים... הנזק היחיד היה בעוגמת הנפש...

NewUser4

New member
שטויות.

זכותך לערער. התקבל הערעור, באמת נראה לך שעכשיו משרד שלם יעקוב אחריך כדי לראות מתי אתה נבחן ולהכשיל אותך. נו באמת.

samata

New member
אני יודע מי זה הרב-בוחן

והרב בוחן לא יכול להשפיע בשיט. רק אם המקום בו אתה נבחן הוא מושחת עד היסוד אז הרב בוחן יכול להשפיע על התוצאות של הטסט שלך או על האם יהיה לך או לא. במצב נורמלי, את האם יהיה לך טסט או לא קובע רק המורה שלך.

Krishi

New member
האמת...

רב בוחן יכול לעשות הרבה דברים.. חח.. גם לי יש חבר שהיה לו טסט והוא היה בטוח שהוא עבר. הכל מצויין וזה, ואני מכיר אותו, אם הוא היה עושה איזושהי טעות הוא היה מודה בזה ומה גם שמה שהיה רשום בטופס לא היה ולא נברא, בכל מקרה זה לא הנקודה, הנקודה היא שהוא הגיש ערעור ואפילו הלך לדבר עם הרב בוחן בעצמו... אחרי דין ודברים ואחרי שהשיחה התלהטה קצת הרב בוחן אמר לו משהו כזה "אתה לא תעשה אצלי טסטים יותר בעיר הזאת, הבנת?! עכשיו עוף מפה"...

בכירה

New member
על ערעור בטסטים ומה שבניהם (סתם)

שבת שלום, אל תקשיב לכל החכמים פה שלא ממש יודעים על מה הם מדברים . לפני חודש וחצי נכשלתי בטסט 5, ערערתי וקבלתי טסט חדש לאחר שבוע . (קבלתי תשובה חיובית פחות מ-24 שעות) אם אתה סבור שנעשה לך עוול, והטסטר לא צודק . גש למשרד הרישוי עם טופס לערעור (שאפשר להוריד מהאינטרנט) ואם יאשרו תקבל אישור ממשרד הרישוי שיש לך פטור מתשלום אגרה. בהצלחה
נ.ב גם אני חשבתי שהטסטר יכשיל אותי בכוונה בגלל הערעור , ושאני מסומנת במשרד הרישוי לנצח כי 'דפקתי' טסטר 'חבר' שלהם לעבודה... אבל עברתי
בהצלחה שוב...

alonn121

New member
אווו :)

תודה רבה לך! באמת באמת.. אז אתה אומר שטסט ככה אחרי שבוע ולא צריך לחכות בתור שנית..?

NewUser4

New member
תשובות.

1. תוך כמה ימים תקבל תשובה. 2. לא תצטרך לשלם אגרה ולא תאלץ לחכות שבועיים. לצערי (או לצערך), הסיכוי שהערעור יתקבל קלוש, אולם ישנו. קשה לקבל את דעתו של המורה שיושב מאחור על דעתו של הבוחן שיושב מקדימה כאשר נקודת הראות שלו טובה בהרבה מזו של המורה. לזכות הבוחן יאמר כי זוהי זכותו המלאה להכשיל אותך על כך שלא חזרת לימין ו"נתקעת" בשמאל וכתוצאה מכך עכבת את הנוהגים שמאחוריך. אם אני מבין נכון את מה שקרה, אני עם הבוחן. (כמובן, בהנחה שהבנתי נכון את הדברים). לדבריך "אז חפיף, התמקמתי על השמאלי". החפיף הזה עלה לך בכשלון שנראה על פניו מוצדק. עקב כך ש"נתקעת" בנתיב השמאלי, עכבת את התנועה של הנוסעים מאחוריך (אין קשר לפנייה בכלל). המורה שלך כנראה לא הבין למה הטסטר הכשיל אותך בכלל.

alonn121

New member
אתה טסטר?

וסלח לי מייד לאחר הפניה חזרתי לימין. אין שום חוק האומר אין לעבור לנתיב שמאלי בפניה שמאלה סלח לי וזה לא סיבה להיכשלות טסט שלישי לאחר מכן חזרתי ישר לנתיב הימני והמורה שלי ראה שלא הפרעתי לשום רכב המורה שלי לא יחרטט

Krishi

New member
אולי המורה שלך לא חירטט...

אבל כשיש 2 נתיבים לפניה (בין אם היא שמאלה או ימינה) עליך חובה לקחת את הימני ביותר. אין לי שמץ של מושג למה פתאום החלטת ככה בחפיף שלך לקחת את הנתיב השמאלי יותר.

alonn121

New member
סלח לי אבל יצאת אדיוט למדי.

הנתיב הימני והשמאלי מישהו אמר פה חפיף לאדע מרוב הלחץ או משהו לקחתי ת'שמאלי אין פה ואני מדגיש אין פה שום עבירה על החוק שמצריכה היכשלות תסלח לי. אטחרי זה תיקנתי יפה מאוד לימני אל תגיד שיש "חובה" לקחת נתיב ימני תעשה לי טובה

למעלה