רוצה לשתף אותכם

pokerface0

New member
רוצה לשתף אותכם

אז ככה אני היתי עם גברים ועם נשים ומשתיי המינים נהנהתי זה כמו ש מתי שהיתי עם גבר היה חסר לי הקטע הנשי ומתי שאני עם אישה חסר לי הקטע הגברי אני נמשכת לשתי המינים אבל זה ניראה לי שזה עיניין יותר עמוק זה לא הגבר או האישה זה הבן אדם שמולך עם הוא אדם טוב או לא טוב העם לאדם הזה אכפת לו מימך באמת ועד כמה הוא חשוב בישבילי אני מדברת ככה כי בחיי יש לי אישה שתומכת בי ואני מאוהבת בה והכל הפלטוני האהבה הזאות ומיצד שני יש לי גבר שמוצא חן בעיני אז אני מאוד רוצה לדעת מהניסיון שלכם על סיטואציות כאלא ואיך זה שאפשר גם וגם ואיך מינהלים חיים ציבעוניים כאלא ?

lily kane

New member
אני מרגישה שהחוויה שלנו שונה

מכיוון שרשית גם לי הקטע הנפשי מאוד מדבר ולכן כשאני אם מין אחד אני לא מרגישה בחיסרון של השני מכיוון שזה לא הקטע הגופני שקובע אצלי לרוב. אבל אני עדיין רוצה להביא את הזדהות והתקווה שלי שתמצאי את דרך מה שכן מנסיוני כשצד אחד מאוהב והשני רק רואה בו כידיד זה תמיד מאוד בעייתי, האם את באמת אוהבת אותה רק אפלטונית או אוהבת ולא מסוגלת לממש זה חתיכת הבדל ועוד משהו את יוכלה לנסות לחיות ביחד עם בן ובת באותו הזמן בסוג של סטורגמיה \פוליאמרופיה ואז לא תרגיש שחסר לך מנוגמיה לא מתאימה לכולם וזה לגמרי בסדר :) חיבוק

למעלה