רוצה לשמוע את דעתכם

רוצה לשמוע את דעתכם

לגבי קנית עגלה כצעצוע לבן. בני בן שנה ושמונה בקירוב, מאוד אוהב ונהנה לדחוף את העגלה שלו (גם הגדולה וגם הטיולון), ועוד יותר נהנה לשחק עם עגלות צעצוע אצל אחרים (לנו עוד אין אחת כזו). לאור הנאתו הרבה, אני חושבת לקנות לו עגלה צעצוע משלו, לא משהו מצועצע אלא טיולון פשוט, מתקפל, שיתאים לגודלו. אלא מה? פתאם קפצו כל מיני חברים ואפילו המוכר בכפר השעשועים, הזדעקו ואמרו שז הממש לא צעצוע של בנים. את האמת? אני ממש חושבת שאם הוא נהנה אז למה לא לקנות לו? למה עגלה זה רק לבובות? אי אפשר להסיע בה דובי? מצידי שיסיע אותה ריקה (זה מה שהוא עושה בד"כ כי הוא נהנה מעצם דחיפתה וכיוצ"ב). אני גם ממש לא מתכוונת לקנות אחת ורודה עם סרטים
אלא כחולה וניטרלית (לטעמי, לפחות). מה אתם אומרים? של בנות? של בנים? גם וגם?

שרוֹן

New member
את יודעת שאנחנו בעדך...

גם אם תקני ורודה. יש גברים רבים שמסתובבים עם עגלות תינוקות בראש חוצות. ראיתי אפילו כמה שנותנים בקבוק ואפילו כאלה שהחליפו חיתול.. אז למה לא להתחיל כבר עכשיו?

עמית@

New member
לחברים שלנו יש תאומים, לכל אחד

מהם עגלת צעצוע (הורודה- אגב, שייכת לבן
) ושניהם משחקים איתן המון ובאושר רב, למה לא?

vered4

New member
זה נחמד מאוד

רק הייתי חוששת מעגלה קלה שהוא יכול לעוף איתה קדימה.

gudat

New member
ואם הוא יסיע בה בובה....

מה יקרה? בקיצור, אני בעד. לא אוהבת שמגבילים אותם לתבניות שלנו כבר בגיל כזה. עגלה, מטבח, בובות... הכל הולך, אם הוא אוהב את זה וזה מדבר אליו, אז למה לא?

צימעס

New member
קול רביעי למקהלה

תגידי למוכר בכפר השעשועים שישמור בבקשה את דעותיו לעצמו, ושהוא, במו המלצותיו, יוצר דור נוסף של שוביניסטים. לחברים תגידי אותו דבר

She Dolphin

New member
החברים ../images/Emo31.gif והמוכר(?!) גם כן ../images/Emo31.gif

גם אם הוא יסיע בעגלה ורודה עם סרטים בובה בלונדינית מעפעפת בריסים ארוכים, זה לא מה שיהפוך אותו למה שהם חוששים כנראה שהוא יהפך אליו (ולמה בכלל לחשוש מזה?
נו, מילא
). וכמו שכבר אמרו כאן - יש פה מספיק אבות שמסיעים בגאווה והנאה תינוקות בעגלות בשנים האחרונות, מה הבעיה? אם זה מה שהוא רוצה - שיהנה. מצטערת על הנחרצות אבל הם נשמעים לי קצת הומופובים בעלי דעות לא מתקדמות (בלשון המעטה).

לעמית (בן) יש עגלה של בובות (טיולון

והוא מסיע את טיגר שלו עליה... אני לא רואה שום פסול. מה, אין אבות שלוקחים את הילד לטיול? בסך הכל אני לא רואה שום הבדל...אחי הגדול היה משחק רק בבובות בלונדיניות...והיום רודף אחריהן.... לעמית בקרוב יהיה גם מטבח ומגהץ וכל מה שאפשר.

vered4

New member
מטבח זה בכלל "שוס" רציני

לא מכירה ילד, בן או בת, שלא אוהב את זה. מעניין מה אומרים על זה החברים והמוכר בחנות

המצחיק הוא

שדן מאוד נהנה לראות אותי אופה או מבשלת וקניתי לו מערוך קטן ומקציף ביצים כזה בכלל בלי להתרגש. אפילו סבתא שלו הביאה לו כזה מדיח כלים קטן (של מילה, לא פחות ולא יותר) שעושה כל מיני טריקים כמו מדיח אמיתי. אבל מה - פתאם עם העגלה זה נהיה "אישו" אצל כולם. אני לרגע מצטערת שבכלל פתחתי את הפה ואמרתי בקול שאני רוצה לקנות לו אחד כזה. פתאם לכווווווווולם יש מה להגיד - לחברים, למוכר (מסכימה שהוא דביל) בחנות וגם לאמא שלי ולחמותי (שהביאה לו מדיח כלים). היום ממש חמותי אמרה לי שאולי עדיף לקנות לו עגלה כזו כמו של קוביות (מעץ) או מריצה מאשר כזה טיולון... אבל מה? מטאטא היא רצתה לקנות לו באותו מעמד
זה באמת שטויות במיץ כל הקטע הזה של הפחדים של אנשים שהילד יצא כך או אחרת בגלל הצעצועים שהוא נחשף אליהם (כמו שהדולפינה החכמה ציינה). אני מאמינה שאדם נולד עם הנטיות שלו ולא מפתח אותן בגלל אירוע זה או אחר לא כל שכן בגלל חשיפה לצעצוע או השפעה אחרת כלשהיא. אוף יצא מסובך, מקווה שזה מספיק ברור...

אגב, הצעצועים האהובים על עמית

היום הם כל מה שקשור למכוניות וגלגלים בכלל. בכללם העגלה....הרי זה נוסע ואפשר על העגלה להסיע את האוטו, לא? אני לא חושבת שצריך או רצוי להגביל. חוץ מזה, עדיף שתעשי מה שאת מרגישה!!!!!! תראי איך שהוא יהנה לסחוב את העגלה, ואולי תעשו איזה טיולון לחנות שהמוכר יראה...

נו, באמת. ממש הגזימו

זה כמו שיגידו לך לא לקנות לבנות מכוניות או כלי עבודה. תקני לו עגלה ושיהנה ושימי פס על כל החכמים למיניהם.

ולי היום אמרו לא לקנות לבנות מכונית

ביום שישי הקרוב מסיבת יום ההולדת של הבן שלי בגן, ואני מחפשת 'הפתעות' לילדים. חשבתי על מכונית קטנה, ובתגובה אמרו לי - אבל מה תתני לבנות? והציעו: קליפסים לשיער....
ואני עוד יותר התחזקתי בדעתי לתת מכונית קטנה. (ואגב, כששאלו אותי מה לקנות לו מתנה ליומולדת - ביקשתי מפורשות עגלת בובות עם בובה. התבשרתי שמצאו בובה, אבל לא עגלה ואותה כבר אשלים לבד)

vered4

New member
איזה קטע, גם אני חשבתי על זה../images/Emo13.gif

חשבתי לקנות הפתעה- מכונית קטנה- נראה לי מדליק. בסוף קניתי משהו אחר (גם לנו יש יומולדת השבוע).

להזכיר לך איזה צעצועים יש אצלנו?

בטח שתקני לו עגלה! אם יש התנגדויות, תמיד תוכלי לבחור עגלה גברית עם שלושה גלגלים
והמלצה שלי - תקני לו גם בובה לעגלה שלו. מה יש? לנו יש בובה ורודה עם סרטים בשיער שאייל מאוד אוהב (תמי
) וגם בוב (שאול, ההוא שאייל אוהב להניק). יש לו תקופות של בובות כאלה ויש תקופות של בובות חיות.

למעלה