טוב שיכנעתם אותי לענות
הטריוס לא מצטיין בכלום . בשטח כמובן שלא - זה רכב לשבילי קקל והוא גם מסתדר טוב בחולות \ דיונות (שם גם עדיף צמיגי כביש לרוב) , בכביש הוא ממש לא יציב , אוכל המון דלק , קטן וצפוף (יש יתרון ב 4X4 קבוע מבחינת אחיזה ) , ביצועים עלובים גם במנועים החדשים יותר . כמעט כל מיני משפחתית עדיפה . בכל אופן הוא קיבל מנוע חזק יותר של הסיריון 1.3 נדמה לי בשנת 2002 (הטריוס לא עניין אותי אף בפעם במיוחד) . רק לחלק מהדגמים יש בכלל נעילת דפרנציאל מרכזי . הוא ממש לא אמין יותר מהגימיני או מהסמוראי . 2 הכלים נחשבים לאמינים . מי שמחפש נטו פוזה של כאילו גיפון וזה הדבר הכי חשוב לו (מעל בטיחות , שטח , נוחות , כביש וכו) וגם לטפס מידי פעם על מדרכה . אז שיקנה טריוס . נהגתי בטריוס ... לא בשר ולא חלב . לפחות בגימיני אני מקריב יכולת\התנהגות כביש לטובת יכולת שטח מדהימה . ברגע שפעם אחת עושים טיול גיפים ומכירים את הנפשות הפועלות ואת היופי בענף אז רוצים עוד ... לגימיני יש פוטנציאל אם התחביב יתפתח . זה לא קשור אם היא בחורה או עז . נוסעות איתי בטיולים הרבה בחורות עם גיפ משל עצמן ונהנות מאותם דברים (חוץ מההערות השובניסטיות שלי ) . טיולי גיפים רק של בחורות או הסטיגמה שבחורות לא ממש צריכות גיפ (כמו שזקן בלי שיניים לא צריך סטייק) היא ממש לא נכונה וצריך לעקור אותה מהשורש . רובינו יוצאים בקבוצות קטנות ולא רובינזון קרוזו בשטח . לדעתי עדיף לקנות רכב משפחתי רגיל מאשר טריוס . דרך אגב השוואה בין גימיני (2 סרנים חיים , שילדת סולם , LOW ועוד) וטריוס היא ממש לא נכונה .