רוצה לצעוק..

פנטזיהD

New member
רוצה לצעוק..

אני רוצה לצעוק לכולם.. שכולם יישמעו... אני ד-ו.. אני בי...איך שלא תקראו לי.. לא אכפת לי.. זאת אני.. אני רוצה לצעוק.. אני נמשכת לנשים.. אני אוהבת את זה.. ולא מתחרטת על זה.. כן,אומנם זה קצת מבלבל.. קצת הרבה..אבל לא נורא..זה חלק מהתהליך לא?! אני יעבור את זה.. אני רוצה לצעוק.. שאני רוצה להתכרבל מתחת למיטה מחובקות.. אני רוצה לצעוק.. אני נמשכת לבנות!! לא כולם ייקבלו ולא כולם ייבינו.. יהיה קשה זה ברור.. אז להתעלם ממי שאני?! להדחיק רגשות.. או פשוט להמשיך לבכות..:( רוצה לצעוק.. אבל משתתקת.. רוצה לצעוק.. אבל פוחדת.. עזבו.. קצת פרקתי..:]

gilad music

New member
רוצה שניצעק ביחד???

אני גם זקוק ליצעוק "אני דו מיני" אבל יש בעייה יש לי דלקת בגרון אולי נידחה את זה לשבוע הבא שאני אסיים עם האנטיביוטיקה חחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם....

פנטזיהD

New member
סבבה..:]

חח בכייף אני ייחכה לך..:] העיקר לצעוקק את זההההההההההההההה

SSAAMMEEYY

New member
חח תאכלס, בטח כולם פה רוצים

גם רואים את זה בתגובות אולי נעשה כמו מפגש כזה שכולנו ניפגש ביחד ונצעק את זה??? |צועק: אני ביסקסואללללל!!!
|

הו גמני בעד חחח

באמת צריך לארגן מפגש מתישהו.. חנוכה נראה לי רעיון מצוין=]

תצעקי=]

אצלי כבר יודעים [חוץ מהמשפחה], אבל יש הרבה שאומרים שזה סתם מפוזה כי עכשיו זה "מגניב" להיות גיי או בי! והם לא מאמינים שאני באמת כזו, וזה כל כך מרגיז=\\\

פנטזיהD

New member
אני רוצה לצעוק..:]

אצלי יודעות החברות שהכי מבינות אותי בזה.. שיגידו מה שהם רוצים..תיהיי את ואל תשימי זין.. הלוואי ויכולתי להגיד גם על עצמי..:\

בכל זאת

אם היית אומרת למישהו שאת בי והוא היה אומר לך "את לא, את לא יכולה לדעת בגיל כזה וזה סתם פוזה" אז זה אני בטוחה שזה הכי היה מרגיז אותך. זה פשוט מחרפן אותי וזה קורה ממש הרבה=\

איתך אני!

אני את הצעקה שלי כבר צעקתי לפני שנה וחצי, אני חושב שהגיע הזמן לצעוק את זה שוב

nitay01

New member
גםם אני רוצה לעשות את זה ../images/Emo10.gif

"...אז להתעלם ממי שאני?! להדחיק רגשות.. או פשוט להמשיך לבכות..:( רוצה לצעוק.. אבל משתתקת.. רוצה לצעוק.. אבל פוחדת..." זו הסיבה

פנטזיהD

New member
סורי על הדיליי..:\

אז רגע...מתי נפגשים לצעוק..?!..
יבוא יום וכולנו נצעק שכולם יישמעו ונשים זין על העולם.. יבוא יום.. השאלה מתי..:]

למעלה