אבל, זו היתה בדיוק הנקודה שלי !!!
D Dor K New member 11/1/03 #16 אבל, את הדיון הבנתי (נדמה לי), ואת מה שאת אמרת, לא הבנתי (נדמה לי), ונדמה לי שזה אותו דבר (שאני לא יודע מה זה אומר)
אבל, את הדיון הבנתי (נדמה לי), ואת מה שאת אמרת, לא הבנתי (נדמה לי), ונדמה לי שזה אותו דבר (שאני לא יודע מה זה אומר)
N nutmeg New member 11/1/03 #17 אבל זה מה שקורה ששואלים שאלה פילוסופית בלי התשתית לדיון פילוסופי. אני מצטערת שנגררתי אליו. מבחינתי זהו סוף פסוק.
אבל זה מה שקורה ששואלים שאלה פילוסופית בלי התשתית לדיון פילוסופי. אני מצטערת שנגררתי אליו. מבחינתי זהו סוף פסוק.
ד דן צ New member 11/1/03 #18 אבל זה מה שקורה ששוכחים דברים בסוף גם לא מבינים דברים וההמשך עוד יותר גרוע.......
ד דן צ New member 11/1/03 #20 חלילה וחס בהמשך לבעייתו של דור , רק הזהרתי. אף על פי שזה קורה לי , אני בעבודה יוצא מהחדר שלי לחדר הסמוך כדי לקחת משהו ואז עוברות עליי כמה שניות ארוכות של סיוט כי שכחתי מה רציתי לקחת, וכולם מביטים בי בתמיהה למה אני סתם מסתובב בחדר.
חלילה וחס בהמשך לבעייתו של דור , רק הזהרתי. אף על פי שזה קורה לי , אני בעבודה יוצא מהחדר שלי לחדר הסמוך כדי לקחת משהו ואז עוברות עליי כמה שניות ארוכות של סיוט כי שכחתי מה רציתי לקחת, וכולם מביטים בי בתמיהה למה אני סתם מסתובב בחדר.
א אפי היקרה New member 11/1/03 #29 אפי הרגע התעוררה והיא לא בביצוע ולא בתכנוני הגנה על אלעד. תלכו מכות, ותחזרו לספר לנו איך היה. תודה.
מ מריה קרי New member 12/1/03 #37 תלוי איזה קונפורמיסט. אני אוהבת את ההוא עם הפיצפוצי שוקולד. גם של תלמה הוא לא רע.