רוצה לעוף...

טאKילה

New member
רוצה לעוף...../images/Emo79.gif

את כלואה בין קירות הצפנת סודות בתוך תרמיל ומוראו נשאת על גבך. , בחשכה עינייך פעורות ידייך משוועות לשחרר חבלי פחדים. , שתיקתך רועמת פולטת אנקה דמעה מלוחה יורדת כובשת פנייך בכפיך וקולך זועק מלים קרועות. , הסערה פורעת הסירי שרשראות ומנעולים דלת חייך סגורה משורגת פתחי שערייך קרבי לבך מהחולות נפשך עולה מין הטחב מהריק מאין אופק פורחת כנפיה הלבנות אני רוצה לעוף.

שמים1

New member
כלואה ../images/Emo79.gif

כלואה בנבכי נשמתי כציפור בכלוב המרהיבה עוז לפרוש כנף. הושט לי יד קחני למחוזות תשוקה, לדרכים נסתרות כהרי געש המתהבים להתפרץ בלבה רותחת.

רוצה לעוף

רוצה לעוף לפרוס כנפיים גבוהה לשמים ולעוף אל האופק אל הדרור והחופש רוצה לעוף אל מקומות אחרים אל חלומות וכיסופים אל על אני רוצה מדמיינת אותי ימים חוצה רוצה לעוף רחוק לאי שם בו אמצא את היופי את השלווה את מקום שבו נפשי תנוח על משכבה

גדעון היחידי

New member
מנהל
רוצות לעוף ??? אתן רוצות לעוף ? לנסוק מעלה מעלה על כנפי הדמיון עשו כך ! יש לכן כנפיים עלייכן רק ללמוד להשתמש בהם. חישבו חיובי, באופטימיות ברוכה. חייכו אל העולם והוא ישיב לכן בחיוך אהבה.

b a b y s

New member
צאי לדרך

יש בך את הכוחות, אני רואה אותם מתחבאים בך. יש בך את האומץ, פקחי ענייך וראי- העולם פרוש לרגלייך, רק צעד אחד קדימה- ותהיי חופשייה, לעשות כרצונך, לחיות חייך כפי שאת רואה אותם... דרוש לך רק צעד אחד, ולפתוח עיניים... אני מאמינה בך, האם את מאמינה בעצמך? פתחי עיניים, נעלי נעליי ריצה וצאי לדרך, מרחבים כה רבים מחכים לך, שתחקרי אותם, שתגדלי איתם, שתאהבי אותם.. פתחי עיניים וצאי לדרך, אני מאמינה בך, האם את מאמינה בעצמך?

ריקי די

New member
נפש

בדידותה של הנפש מחפשת לה ניצוץ פן תגוע ותפשוט רגלה. שוטטה בין גווני הכנף וירוקי העלים, לוכדת זויות אור קולות מסתור. ועת תאיר חיוכה המתבושש קמעה, יתעורר כל היקום עימה וזוית שהיתה תהפך לפינה. אט אט עולם ומלואו תחת חמה יספר לה סיפור או מנגינה וסגור בדידותה יחלש בסקרנות מבטה.

למעלה