רוצה לספר לכם...

orlyfu

New member
רוצה לספר לכם...

בזמן האחרון תפסתי קצת השראה והכנתי כמה תכשיטים חדשים מפימו. סה"כ 12 פריטים, שרשראות וצמידים. זה היה בערך שבוע לפני ראש השנה. ועד היום כבר מכרתי 7 מהם. כיסיתי את ההוצאות על החומרים ועוד הרווחתי. אני כל כך מאושרת. התמונות עוד במצלמה (סרט), מבטיחה להעלות כשאוכל.

מושית10

New member
משמח לשמוע. כנראה קלעת לטעמם

של רבים (עובדה:קנו). נחכה בסבלנות לראות את התמונות

y u l i 24

New member
יש לי שאלה בנושא...

אם כבר במכירות עסיקנן... איך מגיעים למכור לאנשים? קראתי את המאמר, אני לא עוסק זעיר ולא רוצה בנתיים להיות (סטודנטית..) אבל איך מגיעים לקהל לקוחות? איך מגיעים למכירה עצמה? נורא מעניין אותי

smady a

New member
מתוקה להתחלה. להפיץ בין חברות

משפחה. אני נתתי לאחותי צמיד שלי שתתקשט בעבודה וככה שאלו יו יפהההההההה והיא אמרה אחותי הכינה. ועוד ועוד כאלה טריקים. ירידים קטנים. מתנות בימי הולדת כשמאחור השם שלך וטלפון.

eytcor

New member
את שואלת שאלה שלקבל תשובה עליה

אנשים עושים תואר במינהל עסקים עם התמחות בשיווק וגם הם לא תמיד מוצאים את התשובה. דעתי בנושא: תתחיל מהאחות, אח"כ תעברי לשכנה. משם לאחות של החברה של האח שלך, אח"כ תנסי לעניין את האחות של החבר הכי טוב של הבן דוד של השכנה ומשם השמים הם הגבול......

ים כחול

New member
חחחחחח איתן עם התשובות שלך../images/Emo13.gif

היא לא מצפה לנאום חוצב להבות מאיש שיווק עולמי אלא בטח לטיפים מבנות שהצליחו למכור ... לא משנה אתה תמיד מצליח לשעשע ..... ועכשיו לטיפים ממישהי שעשתה מליונים
: נכון שאפשר להתחיל מהחוג הביתי
לערוך יריד בבית עם קרובים חברים ושכנים
לחלק כרטיסי ביקור או דף פולדר עם פרטים וצילום של עבודה או שתיים
לטייל בירידים באיזור שלך ולשאול את האומנים מי המארגן , טלפונים והאם משתלם להיות ביריד הזה.
להצטרף לירידים וכך לאט לאט יכירו אותך ויתחילו קשרים בהצלחה

מ ש כ י ת

New member
אחרי שמכרתי צמידים לקופאית בסופר

כבר לא הייתי צריכה להתאמץ, כל מי שרואה את הצמידים עליה שואל מאיפה ומופנה אלי...

orlyfu

New member
כבר די ענו לך, גם אני מוכרת דרך

מכרים. חלק אחותי מכרה לי במקום עבודה. חברה מהמקהלה בה אני שרה התנדבה לקחת לעבודה שלה ומכרה לי 10 צמידים. מכרתי לבנות במקהלה כמה פריטים וגם לשכנה של חמותי. התקוה היא להכנס למודעות ושאנשים יזכרו שאני קיימת כשהם מחפשים מתנה.

מ ש כ י ת

New member
זו המחמאה הכי גדולה שאפשר לקבל

כשמישהו מוכן לשלם כסף על מה שאת עושה ובמיוחד בימים טרופים אלו...

y u l i 24

New member
נכון...זו באמת מחמאה

חברה כבר קנתה ממני סריית תמונות , זה היה לפני שנתיים
מאז נעלמו עקבותיה...
אני מתחילה לחשוב שהיא לא אהבה אותן
טוב אני אנסה.... למרות שאני מספרת ומאפרת את אחותי הגדולה אשר טורחת לייחצן אותי בכל מקום, אך לא קיבלתי הצעות עד היום..

פפו

New member
שלום לכם../images/Emo140.gif

עברתי בסביבה וקשה להמשיך הלאה. אני אוהב יצירה ואישית מתעסק באומנות עץ מעט פיסול ולרוב דברים שימושיים שאינם סטנדרטיים וכן בחריטת עץ. יש מקום גם לכאלה אצלכם? הקטע החלש שלי זה צביעה ולכן משתמש לרוב בגלזורה הטיבעית של העץ אשמח לשתף אותכם ללמד ובעיקר ללמוד. חג שמח

eytcor

New member
יאללה תתחיל להרביץ.....

אותי לפחות ענינת ואני מעריך שלא רק אותי. רוצים לראות.

../images/Emo140.gifשלום חמודדדדדדדדדדדדדד

כממממממממממה נחמד לקבל אותך אצלינו בסלון = עלק...
יהיו גם שירים?

למעלה