מהצד שלי כאשה = מאוד שימושיים לפחות מה שהיא מניבה אצל כמה וכמה...
ש שריתוש המקורית New member 28/9/04 #20 ../images/Emo8.gifמהצד שלי כאשה = מאוד שימושיים לפחות מה שהיא מניבה אצל כמה וכמה...
פ פפו New member 28/9/04 #17 אם קבלת פנים כזאת ../images/Emo24.gif אני שמח שבעתיים. ואת שריתוש כל העת נחבאת פה,לא משמיעה ציוץ לשכנים אשמח להציג יצירות רק זקוק לקצת התארגנות.
אם קבלת פנים כזאת ../images/Emo24.gif אני שמח שבעתיים. ואת שריתוש כל העת נחבאת פה,לא משמיעה ציוץ לשכנים אשמח להציג יצירות רק זקוק לקצת התארגנות.
ש שריתוש המקורית New member 28/9/04 #21 ../images/Emo140.gifכאן בסיס האם יקירי = תתרווח, יש כאן חברותא נפלאה, והם תרים עינייך למעלה תמצא נישה חמה לא פחות בפורום החברתי של הפורום הנ"ל... מחכה/ות להתארגנות...
../images/Emo140.gifכאן בסיס האם יקירי = תתרווח, יש כאן חברותא נפלאה, והם תרים עינייך למעלה תמצא נישה חמה לא פחות בפורום החברתי של הפורום הנ"ל... מחכה/ות להתארגנות...
S smady a New member 28/9/04 #22 היי גם לך. ברוך הנכנס. מי שנכנס לא יוצא מכאן. תראה לנו יצירות שלך נשמח מאוד. ובטח בחברתי גם.
ר רלי44 New member 1/10/04 #27 אני שמחה בשבילך יש לי תיקים בעבודת יד אני מאד רוצה למכור יש לך איזו הצעה בשבילי?אולי תעבירי לי מההשראה שלך ?תודה רלי
אני שמחה בשבילך יש לי תיקים בעבודת יד אני מאד רוצה למכור יש לך איזו הצעה בשבילי?אולי תעבירי לי מההשראה שלך ?תודה רלי