רוצה לנסות

מתנדב..

לומר לך תקראי הרבה פה או בכלוב או באתרים אחרים כל מה שאפשר מאמרים בלוגים פורומים ואז תוכלי לראות מה באמת מדבר אלייך מה באמת יביא אותך למחוז חפצך והכי חשוב. תמיד במודע לכל צעד.

DOM Perignon

New member
שיעור מבוא לקראת "קצת התנסות"

את המשפט: "שלום כיפה אדומה אני הזאב הרע". כנראה לא תשמעי כאן אבל תסמכי עלי, יש שם... השד יודע כמה "זאבים רעים" שמזילים ריר וחולמים לטרוף אותך. הם באים בכל מיני תחפושות. שכל מטרתן היא להפיל אותך ברשתם. אז קודם כל בזהירות. אם מישהו אומר לך: "בואי רגע למאורה שלי כיפה'לה, אני כבר אראה לך הכל"... היזהרי. יכול להיות שהכוונה שלו טובה. אבל קימת האפשרות שלא. את לא רוצה לגלות כשאת קשורה וחסרת אונים שהכוונה של הזאב לא עולה בקנה אחד עם החוויות שאת מחפשת. עכשיו כשאת יודעת שאת נמצאת בג'ונגל את מוזמנת להביט סביב ולהתחיל להתענג על הצבעים, הטעמים והריחות. אני ממליץ, כהמשך לשיעור המבוא הזה, למצוא את כללי הזהירות הבסיסיים ולהבין אותם היטב. כל הזהירות הזו אולי הורסת קצת את הכיף של הפנטזיה, אבל חוסר זהירות יכול להרוס לך את החיים, כמו שקרה פה לרבות מדי.

DOM Perignon

New member
ועכשיו

הרשמי לכלוב www.thecage.co.il . הכנסי לצ'ט וחייכי אל הזאבים. אולי גם אני אהיה שם ((-:

supergirlx

New member
טוב אתם סתם מפחידים אותי

חוץ מדום (תודה :)) אתם מוכנים בבקשה להפסיק עם ההתכסחות הלא ברורה הזו ולתת לי עצות פרקטיות? ואגב נכנסתי קצת לכלוב, אבל זה אותם הסיפורים. אם מישהו מוכן לספר לי קצת, כמו בנאדם, מה הוא/היא עושים ואיך זה נראה פחות או יותר, אני אשמח. אם לא, גם טוב, ותמשיכו להנות. יאללה, תודה וביי

Cגלית

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

ראשית יש פה הרבה בני אדם, מסתבר שהם אלו שקפצו להגנתך ומהם קיבלת את ההצעה הטובה ביותר, השמרי! יש עויינים, ונצלנים שמוכנים לטרוף את התמימות שבך. מעבר להם, עולם הבדס"מ נפלא ורחב, פתוח להגשמות ומימוש תאוות, וזוגיות מיוחדת, תלוי מה רצונך. שנית, אני לא ממש בטוחה מה את רוצה לדעת, מוזמנת לטאגליינס, יש שם הרבה חומר על הרבה נושאים מעניינים. מוזמנת לכוון את שאלותיך ונשמח לענות לך. בהצלחה.

Master Stav

New member
כאמור לאט לאט ....

תקראי ...תשאלי שאלות ....תקבלי תשובות ... ותפחדי ...אם הפחדנו אותך ...הרי שהצלחנו במשימה .... אמרו לך כבר יש שם הרבה זאבים ....אווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו

אייבורי

New member
לא כדאי לך זה נורא כואב

אבל מה זה מביא אורגזמות סוףףףףףףףף. כמו כל קשר, מה שעושים זה תלוי בזוג ובאינטראקציה בינהם יש מגוון גדול של פעילויות <תכף דאן קאפ יתן קישור לרשימה מלאה> החל מסאדו מאזו שבו משולב כאב <הצלפות נשיכות שריטות שעווה צילוק ועוד ועוד כיד הדימיון הטובה> או בונדאג שכולל קשירות ריתוקים כפיתות ניילון שליטה כניעה בו את עושה מה שאומרים לך ונותנת כוח לשולט לקבוע עבורך. משחקי תפקידים שונים ומשונים

tranny boi

New member
כבר הפכת אותה לנשלטת?

supergirlx, מיותר לציין שאת יכולה גם לפקוד על אחרים, ולא לעשות מה שאומרים לך.

אייבורי

New member
אל תקשיבי לה ותעשי מה שאומרים לך.

אכן היא יכולה חושבת שהיא שולטתתת!!!1 ?

orbar1

New member
את אילמת ?

אנשים רבים טרחו לענות לך ואת כאילו נעלמנ מקלדתך. אז....

supergirlx

New member
לא נשמה, אני לא אילמת

לא יצא לי להיות ליד מחשב איזה יומיים...יש לי גם חיים אתה יודע. בכל מקרה, באמת תודה רבה לכל מי שענה לי....כולכם נתתם לי המון חומר למחשבה. אני מניחה שאני אצטרך להתבשל עם זה קצת (ובינתיים הבן זוג שלי גם עשה לי קצת דרמה). אז באמת תודה רבה, ואולי עוד נשתמע.

למעלה