רוצה לנסות

supergirlx

New member
רוצה לנסות

שלום לכולם, הייתי רוצה להתנסות קצת במה שקורה בעולם הזה, אבל אני ממש לא מכירה שום דבר ואף אחד. מה עושים? לאן הולכים? עם מי מדברים?

Master Stav

New member
לאט לאט ובהגיון ....

קראי את מאמרי הפורום יש פה לא מעט אנים שיהיו מוכנים לתת עזרה כול שכן להסביר דברים בידקי מה מתאים לך ומה לא מתאים ך מבחינת נכון ו/או לא נכון תעלי שאלות קבלי תשובות השתתפי ולאט לאט תמצאי את עצמך בפנים ... ספרי לנו מי את בת כמה ...מה אוהבהת מה אל אוהבהת מה מושך אותך ולמה ..... שיהיה בהצלפה ....

Master Stav

New member
לא ממש מכיר אותך כך שלא יודע כמה תוכל לעזור

מצד שני ....כול מי שרוצה לעזור יבורך . ואין באי הכרותי איתך לשלול ... אני פשוט בדרך כלל מעדיף להמליץ על מוכרים לי

Master Stav

New member
כדי שלא יהיו אי הבנות

בתחרות מי משתין רחוק יותר ניצחת .....
הצעתי לכול חדש/ה לקרוא .....את הדברים שאנשים כותבים לבדוק פה ובאתרים אחרים את המאמרים חוות דעת ובעיקר להתיחס בהגיון לכול דבר לא לקבל תורתו של אחד כתורה מסיני ובעיקר לא של כאלו שלוחץ להם ......להיות גורו .....
בניגוד אליך אני לא מציע את עצמי ויתרה מכך הבהרתי ואמרתי שאישית כמי שמכיר אדם או שניים אם אשאל .... עם דגש רציני על אם אצטרך להמליץ אמליץ על כאלו שאני מכיר ומוקיר ויש כאלו כמה וכמה ....
זהירות זהירות ועוד יותר זהירות לחץ ..... וללמד הכול ...
אני משועשע ....27 שנים בעניין ועדיין לומד כול יום עוד ועוד ....

עית קורא בעיון את מה שאמרתי הית רואה שאני

יפםנה אותה לאתרים ומאמרים אז אל תיתעצבן חייך

אייבורי

New member
נשמה טובה, צצצצדיק בסדום

מעולה אני גם ממליץ שתביא לה קישורים לפורום ככה יוכלו כולם להנות מהחומר

Master Stav

New member
רד מהעץ ....

גבוה שם רטוב ויש סכנת ברקים שב עם העם ...נשמח להכיר ....בגובה העיניים

אני רק בגובה העייניק אתם קצת התנפלתם כי?>?>>>

לא שאלתם רק התנפלתם וחשבתם שאני חכם גדול לא רק רציתי להפנות אותה למאמרים ואתרים לא לקחת אותה לעצמי והמענין הוא שהיא נעלמה ואנחנו רבים כמו אהבלים בואו ניפתח דף חדש וזהו נימחוק את השירשור וזהו

gidionline80

New member
זה יכול ללכת

כשאתה במקום חדש אתה מציג עצמך מאפשר להכיר ולא מתימר ללמד בפוסט הראשון שלך התגובות היו בהתאם. נשמח להכיר ומקוה שתהנה כאן

לא רציתי ללמד רציתי להפנות לאתרים>>>>>>>>>>>>

נימאס להצטדק תיקלטו רק רציתי להמליץ לה על אתרים עם מאמרים זה הכל אז אולי לא הבנתם מתנצל הכל היה בתמימות ורצון לעזור

gidionline80

New member
איזה אלטרואיזם

כל רזי הקטע כאילו כולם כזה, הכל כולל הכל? למה רזי , זו מין חבורת חסמבה סודית? אולי תשתף אותנו בנסיונך ותגלה גם לנו את כל הסודות שנדע מי הוא נציגנו בארוויזיון

לולה 123

New member
גידי אתה לא מעודכן

בועז מעודה יהיה הנציג שלנו בארוויזיון הבא . << לולה ,שפחת חדשות, לשרותך בכל עת>>

למעלה