רוצה לישון...

SleeplessBeauty

New member
רוצה לישון...

אז שבוע שעבר הייתי במעבדת שינה. היה סיוט. ישנתי כל כך גרוע, והייתי גמורה כל היום אחרי זה. אבל היום הייתי שוב בבית חולים לקבל התוצאות. והרופא אמר לי למרבה תדהמתי - שישנתי בסדר גמור. או במילים שלו: "יותר טוב מרוב האנשים שמגיעים לשם"... באמת שישבתי שם ורציתי לבכות. אני עוברת התמוטטויות עצבים קטנות כל יום מרוב עייפות, אני מתעוררת כל לילה 8 פעמים (מסתבר שזה נחשב תקין) לפחות, קמה עם כאבי ראש ועייפה, אבל שם - ישנתי טוב. כנראה שעזרה העובדה שלילה לפני ישנתי 5 שעות (בברוטו...) והייתי סחוטה מעייפות. בא לי לבכות גם עכשיו, כשאני לא מבינה למה אני כל כך עייפה. בדיוק מזה פחדתי, ועכשיו שקיבלתי את התשובה - אני לא יודעת איך לאכול את זה.

אוי,נשמע לא קל ומתסכל מאוד ../images/Emo24.gif

אולי שווה לעשות עוד בדיקות דם? מה רופא המשפחה אומר על זה?

SleeplessBeauty

New member
עדיין לא הייתי אצל רופא המשפחה

יכול מאוד להיות שזה קשור לחוסרים של ויטמינים מסוימים... אבל צריך לקבל הפניה לבדיקת דם, לקבוע תור לבדיקת דם, ללכת לבדיקה, לחזור לתוצאות... אני יודעת שאסור לי להזניח את עצמי, אבל עם כל העומס בעבודה קשה למצוא את הזמן.

דיקור עוזר, מניסיון

זה בעיקר נובע ממצב נפשי, אז אל תתייחס לתוצאות של המעבדה. אולי זה בנורמה שלהם אבל זה לא תקין. אני הייתי פונה לרפואה סינית דרך קופת חולים. אולי גם פרחי באך יכול לעזור.

קחי כדור שינה או כדור הרגע.

לפני השינה ואת מסודרת לכל הלילה. למה לסבול, למה ללכת למעבדות מה אנחנו חיות?

SleeplessBeauty

New member
אני מתחילה להשלים עם זה

שאולי באמת מדובר במצב נפשי. כל השנים הכחשתי, כי לפי כל האבחנות אינסומניה שהמקור שלה הוא נפשי היא תקופתית, ולא כרונית. ואצלי זה כבר 20 שנה ככה (ואני רק בת 24
) אבל מאוד יכול להיות שזה נובע מתכונות מסוימת של לחץ ושל נטייה קלה לדיכאון... קשה לי להאמין שאני אוכל להשיג את הדברים האלה דרך הקופה, אבל שווה לנסות.

למעלה