רוצה לחלוק חוויה

CameronLine

New member
רוצה לחלוק חוויה

בחנות שבה אני עובד אני מחוץ לארון, גם המנהלת שלי מחוץ לארון וכך גם האחמ"שית [שתיהן לסביות, לא שזה רלוונטי P:] אז הכל נורא חופשי ומדברים על הכל ועם כולם. באיזה יום היה בחנות בחור דתי, הארדקור כזה עם זקן ענק. והוא דיבר עם אחי, שהיא דתל"שית, והיה נורא נחמד. איכשהו הם הגיעו לדבר על נטייה מינית, והוא בדיוק הגיע לעשות חשבון בקופה, ואני הייתי על הקופה. והוא זרק הערה בסגנון של: "אבל צריך לבחור בשלב כלהשו, או שאתה אוהב גברים או שאתה אוהב נשים. אי אפשר לאהוב לאהוב גם וגם, אין דבר כזה." אני, אקטיביסט ביסקסואלי גם בעודי מחשבן בגדים, קפצתי מיד וטענתי: "יש! שלום, נעים מאוד. אני רון ואני ביסקסואל! D:" לצערי הוא מיהר אז השיחה נגמרה כשהוא סיים את החשבון והלך, אבל הוא היה ממש נחמד, וממש מקבל. מאלה שאין להם בעיה שאנשים יעשו מה שהם רוצים, כל עוד זה לא איתו. וזה היה גם בכיוון שאחי הסבירה משהו ברמה של "סבבה, אלוהים אוסר את זה. אבל אני לא מאמינה באלוהים הזה, למה אני צריכה לציית לחוקים שלו?" גרם לי לחייך שיש גם חברה דתיים, שהייתם מצפים שיהיו אטומים לגמרי, שמקבלים ומתעניינים ומוכנים אשכרה לדון בנושא, ולא להשתיק ולעבור הלאה. עד כאן חפירה חסרת פואנטה, יומטוב, קמרון :}

lily kane

New member
מצויין קמרון

אני סופר גאה בך חתיך אל וגם לא ידעתי את השם הפרטי שלך עד עכשיו יש לי ידיד הומו בשם הזה אבל ההבדל בינכם באופי הוא שמיים וארץ

Unrelated

New member
נחמד לשמוע :)

ובל נשכח שיש לנו גם ארגונים דתיים הומו-לסביים בקהילה (ואני כותבת הומו-לסביים בכוונה, כי הם לא ממש פונים לבי ולטרנס). עד כה, מהנסיון הלא-רב שלי עם הומואים ולסביות דתיים, היתה להן/ם מוכנות תיאורטית לקבל ביסקסואליות/ים ורובן/ם מדברות יפה עלינו ככשואלות אותן/ם. למרות זאת, אני חייבת לציין שהרבה פעמים המוכנות הזאת לקבל נגמרת ברגע שזה מגיע לסף דלתם (למשל: "בטח, נשמח לארח אותך לשיחה ולשמוע על הבי, אבל אין אצלנו ביסקסואליות בארגון, הן כולן נשואות ובארון"). אגב, אני גם מכירה כמה וכמה ביסקסואלים דתיים (כולם בנים). חבל שאין התארגנות ביסקסואלית דתית. ובנימה אופטימית זו... :q

למעלה