רוצה לחזור

• פותח הנושא tofy
  • פורסם בתאריך

tofy

New member
רוצה לחזור

אני מנגנת על בס...קצת על קלאסית ופעם פעם לפני שנים רבות למדתי על קלידים (אורגנית בשבילכם) לאחותי יש סינטיסייזר דיי טובה...ב8-7 אלף.... הייתי אצל חברה שלי וניגנתי קצת על הפסנתר שלה...והתאהבתי (אחרי שערכתי השוואות בין הפסנתר של סינטי) למורה שלי לבס יש בכלל גם פסנתר כנף שחור מדהים! טוב אני חושבת שהבנתם אותי... אז עכשיו בגלל שאין לי ממש זמן אני לא אלמד...אבל החופש הגדול מתקרב ואני אוכל לחרוש על הסינטי של אחותי ולחזור לכושר בקלידים (ולקראית תוים-מפתח סול) יש לכם רעיון אבל איך לעשות את זה??....ללמד את עצמי על קלידים-את רוב הבסיס אני יודעת...אבל אקורדים-וארפז´ים אני ממש כבר לא יודעת... אז אתרים,המלצות-הכל יעזור!

אם את יודעת תווים אז השמיים הם הגבו

הגבול. בשביל ללמוד את האקורדים כל מה שתצטרכי לדעת זה ממה האקורד בנוי.

gilka

New member
הייתי שם

גם אני למדתי פעם על קלידים (ולסבתא שלי יש פסנתר כנף שחור מדהים) אבל המורה שלי היתה מגעילה ופרשתי. אחרי כמה שנים (לפני שנה וחצי בערך) חזרתי לנגן לבד עם תווים ומאז אני מנגן לבד. אחרי שחזרתי לרמה שאני קורא תווים באופן רצוף ישר התחתי עם משהו קשה - תמונות בתערוכה של מיסורגסקי. התאהבתי בפסנתר והתחלתי לנגן אצל סבתא שלי. ההורים שלי ראו שאני מנגן הרבה וקנו לי פסנתר פינינו משומש והוא הגיע אתמול!!!! לכן המלצתי אלייך: תחזרי לנגן לבד עם תווים פשוטים וכשתרגישי שאת זוכרת כבר איך לקרוא תווים קחי קפיצה ענקית ברמת החומר. זה עבד בשבילי. בהצלחה!!!

tofy

New member
ישבתי היום חצי שעה עם הסינטי של אחו

אחותי... לקחתי קצת ספרים.....קצת לפי שמיעה...מה שעלה לי לראש באותו רגע. ושכנעתי את חברה שלי לתת לי שיעורים בקיץ (היא מנגנת 9 שנים על פסנתר) היום אחותי העלתה את הרעיון של להחליף את הסינטי בפסנתר חשמלי..לדעתי עם כבר פסנתר אז אמיתי! מה אתם חושבים?....

למעלה