רוצה להתייעץ
שלום. למי שלא בדיוק מכיר אותי, אני אתיוש אוטוטו בת 22, סטודנטית שנה שנייה בתואר הראשון, לא עובדת, גרה בבית עם אבא ושתי אחיות יותר צעירות ולא מעט בע"ח. אימי נפטרה לפני כ-10 חודשים מסרטן. העיניין הוא כזה, כשנה וחצי שנתיים לפני שאימי נפטרה הוריי קנו בית מקסים וגדול לבקשת אימי. היא רצתה לפתוח בו עסק של כלבים (אילוף, פנסיון). כשבועיים אחרי שנפטרה, קיבלנו הרשות לעבור לבית החדש חדש (שהיה כל אותה תקופה בבניה) - אך ללא אמא
חיכיתי כ"כ להיכנס לבית הזה ולהנות ממנו, אך בלעדיה זה היה כאילו חסר טעם. בכל מקרה אחרי שבועיים באמת עברנו לגור בבית וכמובן שההוצאות הם מרובות. במיוחד בלי המשכורת של אמא, שזו בעיה אחרת. אני מוצאת עצמי לא נהנית לחזור הביתה יותר. כי אין את אמא, כי האחיות רבות בינן ובין עצמן ואיתי, וכי אבא גם ככה בקושי נמצא. מה שכן יש לנו 2 כלבים, 3 חתולים, 2 צבים שדורשים טיפול מסור, והעבודה מרובה. לשמור על הבית נקי, על החיות מטופלות, ובין היתר להצליח ללמוד - לא קל. הבעיה היא כזו, לא בא לי לגור יותר בבית. לא ממש טוב לי פה. אני אוהבת את החיות מעומקי ליבי, ורוצה לקחת את אחת הכלבים ו-2 חתולים איתי לגור באוניברסיטה. פרט נוסף חשוב: אחותי התגייסה שבוע שעבר ולא נמצאת בבית כל יום. מה שמותיר את אחותי בת ה-15 לבד רוב היום. אני נשארת בבית הזה רק בגללה, אבל היא ממשיכה להתנהג אליי לא יפה ולדחוף אותי יותר ויותר מהבית. מאוד כיף לי באוניברסיטה, ולאחרונה מפאת הצורך להכין עבודות עם שותפים - מצאתי עצמי רוצה יותר ויותר להישאר שם. ואף נשארתי שם גם במשך הלילה. אבל המחשבה שאחותי בבית לבד עושה לי רע... מה עושים? מתכחשים לרצונות? מקבלים את המציאות המרה? או שעושים מה שטוב לי? כל עצה תתקבל בברכה...
שלום. למי שלא בדיוק מכיר אותי, אני אתיוש אוטוטו בת 22, סטודנטית שנה שנייה בתואר הראשון, לא עובדת, גרה בבית עם אבא ושתי אחיות יותר צעירות ולא מעט בע"ח. אימי נפטרה לפני כ-10 חודשים מסרטן. העיניין הוא כזה, כשנה וחצי שנתיים לפני שאימי נפטרה הוריי קנו בית מקסים וגדול לבקשת אימי. היא רצתה לפתוח בו עסק של כלבים (אילוף, פנסיון). כשבועיים אחרי שנפטרה, קיבלנו הרשות לעבור לבית החדש חדש (שהיה כל אותה תקופה בבניה) - אך ללא אמא