פשוט תהיה מי שאתה
אתה יכול ללכת לעצת נפש, אף אחד לא יעצור אותך. יש גם אנשים שאוהבים שמשפילים אותם, וגם אותם אף אחד לא יכול לעצור. עצת נפש לא פועלים למען הומואים/מתלבטים לגבי זהותם המינית, הם פועלים כדי להגן על הקהילה. הם יודעים שמי שמגיע אליהם הוא לא פחות מהומו שלם לגמרי, והם פועלים בשיטות פסיכולוגיות פשטניות כדי לשכנע את הבן אדם שידחיק את הנטייה שלו, שידחיק הכל, ויחיה חיי שקר. במקרה של הצעד שלך זה עצוב במיוחד כי כלולה בתוכו אישה שתצטרך לסבול מהעיוות הזה, ואיך שלא תסובב את זה, כל המסע הזה שאתה דוחף את עצמך אליו רק יכניס אותך ואנשים אחרים בחייך למפח נפש. הדבר שהכי מדהים אותי זה שהם עוד מעיזים לגבות על זה כסף! אני יכול להגיד לך בדיוק מה עצת נפש הולכים להגיד לך, בחינם, כאן, בפורום הזה, באופן גלוי ופתוח לעולם, פתוח לדעות אחרות, לא באיזה חדר סגור ומוסתר כמו שפושעים עושים. אם מה שעצת נפש עושים הוא ראוי ותקין, למה הם לא מגלים אותו באור? למה הם חכמים על אנשים כמוך ששרויים במצוקה רגשית עמוקה שמביאה אותם לחוסר יכולת לעמוד זקופים מול הזיוף שמוכרים להם? אני מזמין את עצת נפש לשלוח נציג שידבר באופן גלוי מעל במה ציבורית, נראה אז איך הוא יתמודד, ולא מול מישהו שאכול רגשות אשמה. ואני יכול להגיד לך עוד דבר: אם נכון הדבר שהם גובים כסף על השרלטנות שלהם, אני די בטוח שאם תגיד להם שאתה לא יכול לשלם, כי אין לך, הם ייקבלו אותך בחינם. אני מתחיל לתהות לגבי חוקיות הפעילות של עצת נפש. נדמה לי שלאור פסה"ד שניתן לאחרונה בבג"ץ כנגד אותו ערבי שהורשע באונס כי שיקר לגבי זהותו, יכול להיות שעצת נפש למעשה מדיחים אנשים לידי פשע. צריך לבדוק את זה. אני בהלם מאיך שהרמאים האלה ממשיכים לפעול, ואנשים עיוורים כמוך הולכים לעבר האסון הזה בעיניים פקוחות, זה מדהים איך שכמה שהעולם התקדם עדיין מסתובבים בו רמאים שמבצעים הונאות כאלה ואחרות, ותמיד נופלים עליהם פראיירים חדשים (שמתים שירמו אותם). אתה כותב שהמקרה שלך זהה לתיאוריה של עצת נפש. אני אשמח אם תפרט בעניין זה. 1. מה המקרה שלך? 2. מה היא התיאוריה של עצת נפש? (אתה אומר שהמקרה האישי שלך מתאים לתיאוריה שלהם. אשמח לדעת מהי ככל הידוע לך התיאוריה שלהם). "באילו שיטות הם משתמשים" - תגיד לי אתה, מה נראה לך? שיש איזו שיטה שמשנה אנשים? משנה את נטיות ליבם? את המחשבות הכמוסות שלהם? את זה שעומד להם מבחור או בחורה? נולדת כמו שאתה, בצלם אלוקיך, ואף בן אנוש לא יוכל לשנות אותך את נטיותיך הטבעיות. אין להם שיטות לשנות אותך, אבל יש להם שיטות לרמות אותך. "איך הטיפול בנוי?" - כל עוד אנשים כמוך מאמינים שלעצת נפש יש איזה קוד סודי שפותח את הכספת של הבן אדם ושם בה סיפור חיים אחר מזה שה"מטופל" מספר להם, הם ימשיכו למכור לאנשים כמוך את ה"טיפול" שלהם, שזה בעצם, להיפגש איתך, לתת לך להתפרק מולם, קצת לבכות, קצת לשאול, ולחרטט אותך עם הפסיכולוגיה בשנקל שלהם. הם בונים על חוסר המודעות שלך. וכאילו כל זה לא מספיק רע, עכשיו אני לומד ממך שהם גם גובים על זה כסף! "אני מודע למגמת האנטי שיש נגד טיפולי המרה" - אנטי? שמע, אני לא יודע מה זה אנטי, אני יודע מה זה עלבון לאינטליגנציה, ואם אני אפגוש מחר סטרייט ואגיד לו שאני יכול להעביר אותו "טיפולי המרה" שיהפכו אותו להומו הוא יצחק לי בפרצוף, ובצדק. מה זה בכלל המושג השיקרי הזה שהם המציאו, "טיפולי המרה"? איך אתה יכול בכלל להגיד את זה? אתה לא רואה שזה שקר? רמאות לכל דבר ועניין? אני לא מבין בכלל את צמד המילים הללו בהקשר לנטייה מינית של אדם, אני יודע שיש כזה דבר שאדם ממיר את דתו, אבל איפה ברצף ההיסטוריה מישהו השתמש במושג "המרה" ביחס לנדבך כה מהותי באישיותו של אדם, לכמיהותיו? במקום לתת את הכסף לעצת נפש, תן את הכסף לצדקה. צדקה תציל ממוות, אז היא בוודאי תציל אותך יותר מהחוכמולגים של עצת נפש. התשובות לשלאלות שלך הן נורא פשוטות, האם משהו מתעורר אצלך כשמישהי יפה עוברת מולך ברחוב? האם משהו מתעורר אצלך כשמישהו יפה עובר לידה? התשובות לשאלות הללו הן בדרך כלל ברורות וחדות, בלתי ניתנות לשינוי. אתה יכול לדון בהן מכאן ועד הנצח, ולפרש ולהדס, אבל שום דבר לא ישנה את הפשטות של התשובה המיידית עליהן, שמסתכמת בכן, לא, הומו, סטרייט. כל השאר זה מסע פילוסופי ופסיכולוגי לגיטימי, כל עוד הוא לא בא לשנות את מה שה' יצר. כתבתי לך הודעה ארוכה יותר, מפורטת, ואני שומר אותה לבינתיים עד שאמחק ואשכח. תשועת ה' כהרף עין.