רוצה להתחיל אבל...

Mad Pitbull

New member
רוצה להתחיל אבל...

שלום לכולם, אני חדש בקהילה, ואני רואה שהיא די נחמדה. אז אם כבר האנשים רציניים פה.. אני אדבר רציני ולעניין. קוראים לי אלברט, אני בן 15 עוד חודש, ואני התחלתי להתעניין בכישוף לא מזמן... אבל לא היה לי את האומץ לנסות לעשות משהו אף פעם. גם עכשיו אין לי אותו, אני לא יודע למה או ממה אני פוחד בכלל... לפני שנה התחלתי בכלל להתעניין במיסטיקה, סיאנסים וכאלה.. חקרתי את הנושא אבל לא ניסיתי שום דבר בעצמי אף פעם. כל פעם פחדתי, לא יודע למה, ואני גם לא יכול להסביר, כי אני עצמי לא יודע ממה. חשבתי אולי תעזור לי להתגבר על זה. אני בטוח שכולם פחדו או חששו בפעם הראשונה לא? וגם שאלה: קראתי על כמה סוגי כישוף.. ראיתי את הכישוף הלילי, זה די בולשיט(הכישוף הלילי) לא? יש מישהו שעוסק בזה?

ToryMaster

New member
בולשיט?

תלוי איך אתה מסתכל על זה, רוב העולם יגיד שכישוף כמו שאנחנו מגדירים אותו זה בולשיט ושצריך לשלוח את כולנו למוסד כלשהו. בכל מקרה, תתחיל מהמאמרים, אחר כך אני מציעה שתעבור לקישורים, ואז תשב עם עצמך, תחשוב, תתייעץ איתנו אפילו, ותחליט אם אתה שונה ספר/ים, ואיזה. אם יהיו לך שאלות יותר ספציפיות, בוא אלינו

P o M i K i

New member
מפחד?

ממה יש לפחד? לא הבנתי אף פעם למה תמיד יש אנשים שמפחדים להיכנס לזה... אני לא רואה סיבה לפחד מכישוף, אולי אם אתה יודע שאתה עומד לעשות "כשפים שחורים"(בע...שונא את המילה הזאת...) ואתה מאמין בחוק ההחזר... אבל חוץ מזה אני ממש לא מוצא סיבה שמישהו יפחד מזה אז לאלברט, ממש אין לך סיבה לפחד מזה. לא יקרה לך כלום ובקשר לכישוף לילי, יש לזה יסודות טובים אבל אני לא מאמין בכל ה"אופל" שלו, אבל למי שכן אז זה מתאים לו. זה ממש לא שיטה לכולם אז זה די ברור שהיו הרבה אנשים שיחשבו כמוך ויגידו שזה בולשיט.

BlaT©

New member
אתה כנראה לא מרגיש מוכן...

המשך לקרוא ולחקור את הנושא עד שיהיה לך מספיק ידע כדי להרגיש מוכן יותר לנסות... לדעתי.

Mad Pitbull

New member
תודה ושאלה קטנה..

תודה על התגובות, אני כבר קראתי די הרבה מאמרים וחקרתי את הנושא. אני חושב שאני מוכן, אבל יש דברים שמונעים ממני להתחיל. הפחד אני חושב שהוא קיים בגלל כל מני דברים שקרו לחבר שלי שעסק לא נכון בתחום... וקרוב משפחה שלו שבכלל נהרג מזה. (אני חושב שהוא ניסה משהו בשם גוטיקה, בחיים לא קראתי על זה) וגם בגלל שאני בן אדם די נקמן, אם מישהו עושה לי משהו אני תמיד מוצא את הדרך לנקום בצורה שמאוד תיפגע בבן אדם. אני פוחד שאני אשתמש בכח הזה לרעה בשביל לפגוע באחרים. (למרות שיש כאלה שזה מגיע להם) אז יש לי שאלה אחת, אם אני משתמש בכישוף למטרות של פגיעה, יקרה לי משהו? חבר שלי טוען שבסוף זה יחזור אליי.

ToryMaster

New member
Jבר שלך צודק

זה נקרא חוק ההחזרה. בעיקרון, הפעולות שלי מכוונות על פי החוק המשולש, שאומר שכל אנרגיה שתשלח תחזור אליך פי שלוש. יש אנשים שיגידו שזה בולשיט, שמה שאתה שולח זו בדיוק המות שתחזור אלייך, ויש אנשים שיהיו אפילו יותר פסימיים ממני ויגידו שמה שתשלח יחזור אליך כפול תשע (שזה די הרבה) מה קרה לחבר שלך? מזתומרת "עסק לא נכון בתחום"? איך הקרוב שלו נהרג? זה מעניין אותי ביותר. יש כאלה שזה מגיע להם? ניחא, אתה פשוט תצטרך להחזיק תא עצמך לחא לעשו תאת זה, זה אחד הדברים שמכשף צריך ללמוד - שליטה עצמית מה קרה לחבר שלך? מזתומרת "עסק לא נכון בתחום"?

Mad Pitbull

New member
הכוונה..

עסק לא נכון, הוא לא היה בעל שליטה עצמית גבוה(כמוני) הוא ניסה לפגוע באחרים, והטיל על עצמו כישוף בטעות.(צריך להיות ממש כשרוני בשביל זה :\ ). לפי מה הקרוב רחוק הזה שלו ניסה לעלות או לזמן משהו עוצמתי(איזה שד אני חושב) לפי מה שהבנתי זה הצליח וכל החדר פשוט התפוצץ בצורה מוזרה. גם חבר שלי לא יודע במדוייק את הפרטים, היחיד שיודע את הכל זה חבר של הקרוב ששרד בקושי, אבל הוא עכשיו פוחד מכל דבר אפילו מהצל של עצמו בגלל הטראומה שהוא חווה. בגלל זה אני אפילו לא רוצה לנסות לזמן משהו...

Esmerallda

New member
הממם...

נשמע כמו גואטיה משולבת היטב עם סיפור אימה בדיוני לפני השינה. מה אתם אומרים? תראה, עצם זה שאתה מפחד, אומר שאתה תהיה מודע כשתרצה להשתמש בכוח לרעה. משמע שכבר רכשת את הכלי הראשון למניעת ההתפרצות- אתה מפחד ממנה. השני, נשמע לי כאילו חברך מנסה להעביר לך את עקרונות הגואטיה בצורה עקומה למדי
. ייתכן ואולי הוא זימן שד ומהיותו מזמן קצת פחות מוצלח השד ניצל אותו, אבל לי זה נשמע קצת... מופרך. בלשון המעטה. בכל מקרה, גואטיה זה לא התחום היחידי שקיים בכישוף. לא חייבים להתעסק עם שדים, או עם ישויות בכלל. יש הרבה יותר למאגיה מאשר זימונים. זימון נחשב למאגיה גבוהה, דבר שמגיעים אליו רק לאחר אימונים, ויש כאלה שמבחירה אישית בכלל לא מגיעים אליו ומתעסקים בו. תמשיך לקרוא ולהתעניין, זה רק יוסיף לך דעת. אם תרצה לדעת משהו, אנחנו כאן כדי לעזור. אבל לא צריך לפחד, איך נאמר בחולית? "הפחד הוא קוטל הבינה." -הצוענייה.

Mad Pitbull

New member
אממ

גם לי הסיפור נישמע מופרך.. אבל אני לא יכול להגיד כלום.. כי אני רק שמעתי עליו מחבר שלי, למזלי זה לא קשור אליי בכלל. אמממ יש למישהו מאמר על איך לעשות מדיטציה נכונה?

ToryMaster

New member
בטח

יש פה שני שרשורים מהשבועיים האחרונים (תעשה חיפוש על תוכן וכותרת עם המילה מדיטציה מהחודש האחרון) מובטח לך שתקבל הרבה מאמרים. למרות שאני לא מסכימה עם ההגדרה "מדיטציה נכונה"

למעלה