רוצה להרגיש

אנגלינה

New member
רוצה להרגיש

איפה נעלמתם לי דמעות? איפה אתן כשאני אותכן כל כך צריכה? איפה נעלמו לי הרגשות? איפה נעלמה לי ההרגשה? מנסה לצבוט את עצמי כדי שאנסה לחוש משהו אבל כלום מרגישה רק ריק מבפנים מרגישה רק עצב לא ברור מרגישה שיש כל כך הרבה חלל שצריך אותו למלא אבל במה? הרי אותך אני כבר לא אוהבת ועליך אפילו לא חושבת אבל מתגעגעת להרגשה של כמיהה לאהוב ולהרגשה של כל היום עליך לחשוב מתגעגעת לכך שהייתה הסיבה שקמתי בבוקר אבל עכשיו ריק עכשיו בודד עכשיו כבר לא מרגישה אנגלינה

שירך מהמם

ורציתי לומר כי הייני מזדהה עם כל מילה בשירך וכי גם אני תמע לדמעות שבעבר זלגו מעייני ללא הפסקה... אך כעת עזבו אותן כלא שכנו בהן מעולם... ואמונתי כי ביום מן היימים שוב ירדו במורד פניי הוא הדבר היחיד אשר גורם לי להמשיך לחייך בזמן שבתוכי הכל חרוך... מאחל לך כי דימעותייך ישובו אלייך, וכי יהיו אלה דמעות שמחה אשר יאירו את פנייך באין ספור מאורות...

אנג´לינה

אני מבינה לליבך....... פתאום את מרגישה כל כך ריקה.. אין בך אפילו דמעות כדי לתתאר את ההרגשה.. ועכשיו שאין דמעות.. איך תרגישי איך תראי זאת איך תדעי זאת.. ובעצם.....מה את מרגישה. אני חיה את הדילמה הזו לפעמים... כי לפעמים צריך את הבכי הזה.....כדי לדעת מה שווה הצחוק...

ביאנה

New member
וואו! זה מדהים!

את קוראת מחשבות או משהו?????????????? אני מרגישה כרגע בדיוק אותו דבר!!!!!!!!!!!!!! השיר עזר לי! באמת! תודה רבה

אנגלינה

New member
וואי תודה לכולכם.......

וואו ריגשתם אותי בתגובות שלכם תודה רבה........ ובאמת קשה אותי לרגש בימים אלו אוהבת מאודדדדדדדדדד
אנגלינה

למעלה