רוצה להרגיש

rigoletto111

New member
מקווה שהצילומים היו בהידור רב

וחבל שלא צולמת מקבל שפריץ של דם לפרצוף... במהרה בימינו ייבנה בית המקדש ותקבל שפריצים גם פה, אכי"ר.

estersh

New member
אני לא אוהבת אנשים

וחיות וצמחים (אבל קרקע ומים ומרחב- כן.) ואני לא כל כך יכולה להרגיש אנשים, או חיות נשחטות או צמחים נרמסים- - אבל כשאיש אחד מספר לי איך אבא שלו פגע בו, מתחמצים לי בבטן כל המשפטים שבלעתי ואולי לא יתעכלו לעולם, וכשבחורה מתרסקת מולי, אפילו רק בסרט, ואפילו שסיפרו שם שהיא כבר בערך בסדר... וכשאיש אחר כותב על היעדר תחושה, בחיי, שכל איבר בגוף שלי יכול להרגיש אותו, וגם טונים מינוריים יותר אז אני חושבת, אולי- אם אתה מרגיש תמיד רק את עצמך, וסיטואציה שלא נִפְגֶשֶת בתחושות שכבר חווית- לא עושה לך דבר, ואנשים שאתה מסוגל להרגיש, הם האנשים שכבר פִּינית להם מקום אצלך (או שהשתכנו שם בדרך אחרת), וגם כלב שהתחברת אליו, ועיזים שדיברת איתן כל בוקר, ועץ שחפרת בשבילו חור, וניכשת עשבים והדברת והוספת אדמה ואוויר לנשימה וזיעה וצינורות. [ואולי זה הזמן שהקדשת בשבילו, ואולי זה הכסף שהוצאת, ואולי זו ההתעמלות שהרחיבה את הלב- בסופושלדבר הוא מוצא את המקום שלו אצלך עם ערכת תחושות שלא ידעת קודם- על עלים שמשחימים ממחסור קשה, ודברים שאוכלים אותו וציפייה לימי הפריחה והשמש. וכשהחלקים החדשים האלה שלך, פוגשים חברים שלהם ברחוב, הם מזדהים עם הצהלה הפורחת שלהם וימי ההתכנסות והקפיאה כשרע בחוץ, וכמה שנחוץ לפעמים למלאות מצברים- - ] אז אני חושבת, אולי- כמה אתה יודע על הפרה מאירלנד? מה כבר היה יכול בכלל לקרב ביניכם? ולמה שתזדעזע ממה שאתה יודע ממזמן? [ונירלי, תחושת הרתיעה מדם היא בכלל התנייה נרכשת/הסתגלות סביבתית/חינוכית/או משו אחר. ולונירלי שגורמים כמו סלידה/פחד/בהלה/או משו כזה במהלך סצינת השחיטה, הן סיבות אמיתיות לצמחונות. נירלי משו בהכרה/בחיים _בשלום _עם _הסביבה/בכל _מיני _דברים _שקורימותם _אידיאולוגיות. אז מה? אולי ציפית שהכרה מהסוג הזה תכה בך כשאתה צופה בה?!] ועוד משו, אולי- לא סתם עשו לנו את תשעה באב, ושבת ופסח ויומכיפור ושאר ימים מיוחדים לזכירה ולכאב ולהקדשת המחשבה ועוד הוסיפו עליהם מניעות משום היסח הדעת ועובדין דחול ושאר מוקצים. וגם דיני אבילות- אולי כי באמת קל לך יותר לבדוק חדשות בוואלה מלעקוב אחרי הדחייה שמחלחלת בך, ואולי אתה צריך לפעמים להדמים מנועים כדי לשמוע את מה שמזמזם לך בראש, ואולי זו הסיבה שבגללה הגיעו הדמעות רק בלילה. ועוד משו אחד, בוודאות- כל אחד יקרא לזה בשמות קוד אחרים: שממון רגשי, ריחוק עצמי, אדישות, חיים מבחוץ, וכו'. וכל אחד יתלונן על זה בסגנון שלו. אתה תספר סיפורים ואני אתנסח בטרחנות על כלמיני דברים שחשבתי עליהם כשחומרים שונים התערבבו לי בראש - בסופושלדבר אין בכל מה שהופיע כאן כל הצעת פיתרון או פרשנות למצב, כי אם סוגשל הזדהות עם חלקים מסויימים במה שתיארת. ותו לא. ואהמ, ניראה לי, כל זה מובן מאליו, לא?

מי צריך יותר מהזדהות

אם מזוהים איתי, הכל בסדר, המכונות בגוף שלי עובדות כמו שצריך, כמו כולם, עובדה שמזדהים איתי, נכון? אני יכול ללכת עכשיו, הגוף שלי יישאר לעשות את העבודה. ואל דאגה, כשהוא יחשוב שהוא נבהל ממשהו, הכדור על הכתפיים שלי ישלח לו כמו תמיד, את המסר הבא... "תחושת הרתיעה מ-X היא בכלל התנייה נרכשת/הסתגלות סביבתית/חינוכית/או משו אחר" המון פעמים אמרתי את זה לעצמי, צעקתי את זה: כשאכלתי בייקון בפעם הראשונה (והיחידה), כשניסיתי סמים, כשדרסתי חתול, כשניקיתי קיא של מישהי, כשנכנסתי ויצאתי ממועדונים מסויימים או מאיברים דולפי דם חודשי, כשתלו את סדאם חוסיין, כששחטו פרות בקצב של 6 לדקה... למה באמת שאזדעזע, למה שיהיה אכפת לי? זה לא כאילו משהו מהדברים האלו קורה לי? ונאמר שהם כן קרו לי, בעיה שלו, זתומרת שלי, אבל מה זה קשור אלי? אני רק רוצה סיגריה ולישון, לא באמת אכפת לי מה העולם מפיל עלי. אבל פעם, היה אכפת לי, פעם הייתי בוכה, הלב שלי היה נצבט, הייתי מאכיל את החתול, הייתי מזועזע, הייתי מקבל סיוטים, הייתי משחק בטוח כדי לא ליפול, כי אם נפלתי, נפלתי. מה השתנה? לאן נעלמתי? ולא אכפת לי אם השינוי טוב או רע, אולי אני הופך למבוגר? זונות! פעם הבאה תשאלו אותי! מווווווו, אני חושב שההיא האמצעית בתמונה חושבת לעצמה, "מווו למה אני חייה בעצם?" ודופקת חירבון קטן וההיא משמאל חושבת "מוווו מעניין לאיזה עיתון הוא מצלם" וגם דופקת חירבון, והימנית חושבת לעצמה "מגעילים שכמותם מוווו מצד שני תחושת הרתיעה מחרא היא בכלל התנייה נרכשת/הסתגלות סביבתית/חינוכית/או משו אחר" וכאן המקום להביא את הסיפור העצוב של המורה הרוחני שלי, השור בלי השור. לא מאהבת מרדכי אלא משנאת המן. מומלץ!

יש לי יתוש ענק על המסך.

(לא הייתה לי כותרת יותר טובה, אבל זו האמת) בכ"מ אני נמצא פעם בשבוע בי-ם, אז בוא נמצא דרך לקשר בינינו.

לא רוצה להרגיש - רוצה לקרוא

כי לשם שינוי יש לי זמן, אבל מחסור חמור באינטרים גורם להרגיש בחילה שמתחילה בעינים ועושה דרכה למטה (התוצאות עושות את הדרך ההפוכה) מה שכן, הסיפור שך על אירלנד הזכיר לי את הבחור האמריקאי שטען בתוקף שאת היהודים מזהים לפי הזין הערל, כי הנוצרים מילים את ילדיהם (מילה רפואית בבית החולים נפוצה עד בכי בארהב). עכשיו לך תתווכח עם מישו שיודע. שם אגב, גיליתי אמיתות במשפט - כמה יפה ככה טיפש/ה >ספל חמאה פייסינג סייד-וויז<

נו אם הצלחתי

להעיר אותך אולי זה היה שווה פרה או שתיים, <נופלחו מבסוט שהמעניינים חזרו והכל נהיה מעניין>

למעלה