רוצה להכיר

blond4

New member
רוצה להכיר

אני בת 45 גבוהה בלונדינים עם עיננים ירוקות, מרגישה בודדה בנישואין ומחפשת קשר בלתי מחייב רק מישהו שאוכל לדבר איתו

בחייאת בלונדה..עוד הפעם????

כבר שלחת לנו את המסר הזה שהביא איתו עיצות ודיונים למשך שלושה ימים...קראת אותנו בכלל? או שסתם טרחנו להציע, לשפוט,לרחם, וכ"ו????

בואי נשלח אותה לשם

וגם לתגובות הפעם הקודמת שהגיבו אליך ואת לא טרחת לענות את בדרך כלל כותבת ושוכחת ורק בודקת מסרים? אולי הלכת לשכנים הבוגדים ובפורום בגידות האהבה האסורה שם אולי תמצאי את מבוקשך

הקובץ הראשון..

אכן מפנה את הפונה לתגובותינו, יתכן ולא גלשה בפורום מאז, או אינה יודעת למצוא את התגובות, לקובץ השני אין לנו זכות להפנות אותה לשם, זה לא מעניינו של איש, גם לא להדריך...

לא מבינה מה עשיתי רע

אם תדלגי לפורום ההוא תראי ששם יש נשואים שמחפשים וכותבים על הריגושים בחייהם תעזבי איך קוראים לפורום אבל הודעות כמו שלה מופיעות שם כל יום ואני כותבת גם שם, בגלל האנשים שכותבים שם, מצאתי שם כמה חברים טובים שעזרו לי מאד בעבר עד שמצאתי את הפורום הזה והחבורה המקסימה שכותבת פה

חלילה...

לא עשית רע נסיכה, השאלה אם זה מתפקידנו להפנות אותה לשם, עדיין מפאת הרגישות אני הייתי מהססת, וחלילה לא מטילה דופי בחברים שם...על אחת כמה וכמה לא בך...

לא הייתי פותחת דיון על זה

אבל מאחר ואני כותבת בכמה פורמים , הרבה פעמים אני מפנה את תשומת לב הכותבים לפורמים שלפי דעתי מתאים יותר לבקשה שלהם עד היות רק קבלתי תגובות שמודות לי על ההפניה , תביני בתפוז יש המון פורמים זמינים לכתיבה והמון נושאים מכוסים בפורמים השונים , ומה שעשיתי מקובל בפורמים שונים שבהם אני כותבת . אלא אם בן יגיד שזה ל מקובל עליו , אז אמנע לההפנות לפורמים אחרים שעונים על הבקשה של הכותבים

יקירה...זו אני והרגישות שלי...../images/Emo5.gif

בראש לי מתרוצצת תמונה, מעט רצינית, מעט הומוריסטית, זה כמו קבצן שמתדפק על דלת ואומרים לו, לא צריכים היום אבל אתה יודע מה? השכן ממול, ערירי ובודד בטח יוכל לעזור לך... ושוב למרות שאנשים נחמדים יש בכל מקום

למעלה