רוצה להיות אדומה

רוצה להיות אדומה

להסמיק ולהאדים מזרימת הדם שתגרום לי לסעור ולרטוט שגופך יתחפר בי ימלא אותי בגבריות שלך באהבה ובחושניות של גבר ואשה רוצה לחוש את הלטיפות שלך את היניקה המטורפת של שדיי את הנשיקות שלך על שפתיי רוצה אותך עמוק בתוכי רוצה לסעור איתך היום כמו גלי הים ביום חורף להתרומם אל עבר השמים להתפרק כמו גלים גבוהים כמו גלי ים הבאים והולכים סוחפים ונסחפים כל הזמן להתפרק באורגזמה מטורפת שמטריפה ומריצה אותך ישר למיטה בכוכב האהבה שלי

עץ הדעת

הנך שוכנת בכף רגלי לעתים את עולה אל קרסולי ואולי מגיעה עד ירכי לא למעלה מזה, למעלה מזה שוכן האל המביא שקויו אל משכבך למעלה מזה ניצב אדונך אשר בליל סערה משכין שלום בגופך . הנך שוכנת בקורי אהבתך לעתים את שוחה לעבר החוף ואולי מגיעה עד הגל הקרוב לא מעבר לכך, מעבר לכך עומד עץ הדעת הנושא סודותיו אל חדרך מעבר לכך תלוי פריך אשר ביום בהיר מעלה אש בבשרך .

לא רוצה לישון

לא רוצה לעצום עיניים הלילה רוצה שימשכו שעות האור הרבה שעות שהשמש תאיר את הים הכחול שלי את הגן ואת השיחים הפורחים כמו היום בקוטב הצפוני אולי הקור משם יבוא לקרר אותי לתת לנו בריזה קלילה וקרה בליל שלא נצטרך מזגן בחדר השינה שהברחשים יעלמו להם בגלל הקור ואז ארגיש את ידיך החמות על גופי והלטיפה שלך תהיה כה מבוקשת השפתיים החמות שלך על גופי הרך לעשות אהבה באור בלי מזגן ברקע

מרחק

בלילה הזה מעירני קול דיבורה גם קול נשימתה ממרחק בבוקר אפרוץ כלאי אלך בדרך הכמעט גמורה אליה

הלילה

הלילה הוא יבוא ינקוש על דלת העץ אפתח את מעוני בפניו כך הוא יכנס לחיי הלילה הוא יבוא לחיי שטיח סגול פרשתי עבורו נרות ריחניים מחכים בחדר כרים זרוקים על השטיח שהלילה הוא יבוא אלי אלבש שמלה יפה ומבושמת את שערי אאסוף בסרט סגול ולאוזניי אענוד עגילים עטורה ועטופה כמו מתנה שהבורא הכין עבורו כך אחכה לאיש שיבוא הלילה לאהוב אותי

בגדי המלך

בתחילה, למלך היו מלבושים רבים בגדים אשר לבש ואחרים שהמציא את הבגדים אשר הניח על גופו, היא הסירה ואלה שבדמיונו נעלמו

בגדי הנסיך

הוא הופיע לבוש כנסיך לבוש כגבר נאה וצעיר היא באה כנסיכה קסומה לבושה בסגול מלכותי הושיט הוא לה יד גברית היא הושיטה את ידה הענוגה כך נוצר קשר עין בין השניים עיניו הירוקות נפגשו במבטה הירוק נטמע בכחול עמוק שלה בשערה השחור והגולש עד צוואר ומבטה ננעץ בשפתיו הורודות בעיניו הירוקות והמבריקות פשוט כך נוצר הקליק הנהדר מפגש של עלם ועלמה חסודים שרצו אהבה ותשוקה לחוש כך הנסיך מצא את הנסיכה

התגשמות

ואני מוצאך בזרועותי לאחר עת רבה שאצה בכל הנתיבים השבילים והמורדות כרדופת רוחות אימה לנפץ חלומנו לשאתו לגיא תהומות . ראשך מונח בחיקי לאחר זמן רב שנס בעיקול הדרכים וטיפס במעלה ההרים כאחוז מורא שחר לפזר קורינו לקחתם לשאול תחתיות . ואני שלך ואת שלי בסוף כל המשאלות אשר רקם לבנו, בשמי מרום על כנפיים לבנות נעצום עינינו.

ההתגשמות

זרועותיך אותי עטפו ברכות דרך ארוכה להגיע אליך באתי להניח ראשי בחיקך אותי עטפת ברכות ואהבה לחשת מילים של תקווה לחשת מילים של אוהב אוהב ואוהב בקשתי לי שאותי יעטוף ברכות ואת המשאלות הגשמת

למעלה