רוצה להגמל מעישון..

פורמה

New member
ויש לנו הודעות באותה הדקה

יענו כמו צ'ט. אגב, שמעתי על אלו שנגמלו עם ניקורט שלקח להם אחרכך הרבה זמן להגמל מהניקורט

גלים111

New member
מסטיק ניקורט

ניסיתי פעם ללעוס ניקורט, לפני הגמילה האמיתית, ורק שתדעו שזה מזעזע!!! יש למסטיק הזה טעם שלא רק שהוא מוציא את החשק לעשן, הוא מוציא את החשק לחיות! פשוט זוועה. הוא גם גרם לי להתקפי שיעול, כאילו מגרה משהו בגרון. אז זרקתי אותו והדלקתי סיגריה להירגע. כנראה שאלה של טעם וריח.

פורמה

New member
חחחחחחחחח מצחיקולה

אני רק מהרעיון של מסטיק ניקוטין מקבלת חלחלה ובטוח שלא הייתי מכניסה דבר כזה לפה כי באסוציאציה זה מרגיש כמו ללעוס מאפרה באההההההה

נו....וההוא מבסוט....

אז אתן רואות? כל אחד ומה שמתאים לו. אני זוכרת שלא ממזמן חייתי עם גבר שעישן המוןןןןןןןןןןןןןן והחלטנו להפסיק לעשן ולקחנו זיבן...ביחדדדדד בנות...עלינו בעישון נפלא מה זה עישנו, כמו קטרים. אחרי זה נפרדנו והחלטתי להפסיק לעשן ו...לקחתי שוב זיבן וזה עזר לי מאד. אז מה זה אומר? ואני זוכרת את הניקורטים והמדבקיות והסדנאות וההיפנוזות והדיקורים ומה לא????????????????? אז יכול להיות שפרידום זה מים קדושים, אולי, אבל זה עזר לי, ואני יודעת שזה עזר לעוד המון אנשים, הכל שאלה של אמונה והחלטה נחרצות ושוב, אמונה בעצמך שאת יכולה לנצח את הניקוטין, לשלוט בהרגל המגונה הזה ולהתפטר ממנו וזה קשה, זה לא קל, בהתחלה, אבל אחרי כמה זמן זה נהפך לנצחון ומרגישים נפלאאא. אז לי עזר הפרידום, לה עזר הזיבן, לו עזר הניקורט וההיא בכלל הפסיקה בעזרת החלטה בלבד. העיקר להפסיק והחשוב פה הוא שנעודד אחת את השניה והשני בדרך כלל בגמילה יש דרך של 12 צעדים אולי צריך להתחיל גם עם ניקוטין לאמץ את השיטה הצעד הראשון הוא להודות בחוסר אונים אתה חסר אונים מול הניקוטין הוא שלוט בך. ברגע שאתה מודה בזה אתה בדרך לתחילת הגמילה.

פורמה

New member
נו בטח

ברור שלכל אחד יש את הדרך המאימה לו אבל המשותף לכולם חייב להיות הרצון, כי בלעדיו כלום לא יעבוד. שום דבר לא יהפוך אותך לרוצה, מלבדך.

פורמה../images/Emo24.gif

אני יכולה לדעת איך את מעיזה להשאיר אותי פה לבד עם היונק וליזר?
שתגעת???? את רוצה שאני אחזור לעשן?
מהר לחזור לפה ולספר לנו מה קורה איתך. מחבקת
אוהבת
ממממממממוואה

גלים111

New member
יולי ../images/Emo140.gif

הצטרפתי לארח לך לחברה... אל תדאגי, את לא לבד מול הפסיכים
רציתי לשאול אותך על התזונאית שהזכרת באחת ההודעות שלך. הבנתי שאת מאיזור חיפה- גם אני. אשמח לדעת מי התזונאית וכמה היא לוקחת לשיחה. אם יותר נוח לך- אפשר במסר פרטי. להתראות, עדי.

פורמה

New member
יולינקההה! ../images/Emo140.gif

א. חלילה וחס! לא השארתי אותך לרגע כי גם אני אני לא כותבת אז אני תמיד קוראת הההההכוול ב. כאילו מה....? אני רואה שאת מסתדרת מצויין גם בלעדי ג. אתמול היה משהו ממש מוזר, כל היום הייתי בקריז לסיגריה, כאילו בכלל לא רציתי לעשן אבל הרגשתי שאני ממש צריכה. נו טוף, עבר בשלום כמובן. אני מקווה שזה לא מה שאני ארגיש כל יום אחרי שכבר לא אזדבן (לא אקח זיבן)... יום נפלאאאאאאא!!

אלהלי

New member
אני עוד פה...

קוראת אבל צעד ממשי לא עשיתי... מתבשלת..מתבחבשת פרידום הכוונה לעשבים בסגנון הרבר לייף?

למעלה