רוצה להגיד תודה

enigo

New member
מה הקטע עם הודעות נעלמות לאחרונה?

כבר פעם שניה, בשני פורומים שונים, שהודעות נעלמות בלי סיבה...

CB600F

New member
"תודה" כי מבין שלושת היבואנים הגדולים ..

הם היחידים שנותנים לך נסיעת מבחן עם כלי מבוטח {מקיף +ג'} כך שאם חס וחלילה קורה משהו אז אתה משלם רק את ההשתתפות העצמית , ולא צריך לקנות את הכלי או לשלם על הנזק .

h a j b i

New member
בפעם האחרונה שבדקתי, כלי המבחן במטרו לא היו

מבוטחים במקיף. אני אפילו יודע על יותר ממקרה אחד שרוכשים פונטנציאלים נאלצו לשם או לרכוש את הכלים לאחר תאונות. בהונדה לעומת זאת, הכלים אכן מבוטחים במקיף (שוב, בפעם האחרונה שבדקתי).

CB600F

New member
התכוונתי להונדה , שהם היחידים שיש להם מקיף ..

גם לי יצא לי לשמוע על לפחות ברנש אחד שלקח ממטרו כלי לרכיבת מבחן ובסוף הוא נאלץ לקנות אותו אחריי תאונה . שכחת כבר על מה הייתי רוכב :) אוווף אני מתחרפן כל אופנוע שעובר לידי אני מזיל דמעה :( ואין לי מושג מתי אחזור אם בכלל לרכב .. :(

בקפייר

New member
נסיעת מבחן ,צרה ליבואן

רבותיי אתם פשוט לא מבינים ,ברגע שביקשת נסיעת מבחן אזי אתה קוץ בתחת ,אתה עולה כסף ודאגות ובלאי ,היבואן רוצה שתבוא ותקנה ,כמו שנכנסים לסופרמרקט (שלום אני רוצה לעשות סיבוב טעימות על הגבינות החדשות),אל תהיו תמימים ואם מישהו כמו איש מכירות נתן לכם שירות והשקיע אזי זה לא מובן מאליו.

כי לומר תודה זה פשוט להיות נחמד

וזה לא כל כך רע. חוצמזה שככל שנודה לאנשים שעושים את תפקידם כהלכה נעודד אותם ואחרים לעשות זאת. להתייחס אליו כאל מובן מאליו בטח ובטח לא יעזור. ולקינוח: איך אתה יודע אם משהו הוא נחמד באמת ? כשהוא נחמד לאלה שהוא לא חייב להיות נחמד אליהם. ותחשבו על זה

enigo

New member
אז מה אומרים למי שעשה מעבר לתפקידו?

אני מאמין שעל תפקוד נורמאלי לא צריך להודות ברמת פתיחת שרשור בפורום (אבל כן באמירה), ולמי שנותן שירות מתחת למצופה - למשל לא נותן אופנועי מבחן - ראוי לתת ביקורת. נקודת היחוס, האמצע, הנורמאלית - צריכה להיות השירות ההגיוני.

h a j b i

New member
כי הם לא חייבים לתת לך

ואכן לא נותנים לכל אחד על כל כלי. למרות זאת, אם תרצה כלי כזה חדש בכל מקרה כמעט בטוח שתרכוש מהם.

enigo

New member
וזו כבר צרכנות גרועה שלנו

ואמר פעם כבר איזה אחד ארוך - מי שחמור, אוכל קש. אבל לפחות לא צריך להגיד תודה על הקש...

babakama

New member
דעתי לגבי האופנועים

הטרנסאלפ, הויסטרום והוורסיס שלושתם אופנועים מעולים ומה שלא תחליט לא תיפול. ספציפית השאלה היא אם אתה מעוניין מדי פעם בשבילים או לא. אם כן אז התשובה היא טרנסאלפ בלי ספק. הוא ממוגן טוב יותר מלמטה (לא לשטח ממש כמובן), והשפיצים בגלגלים פלוס הורדת לחץ אוויר לאזור 18 יתנו לך עבירות מפתיעה. מבין הויסטרום והוורסיס לכביש אני מעדיף את הויסטרום. אני לא יודע אם אתה מכיר את הוויסטרום החדש ואני לא בטוח שהוא כבר נמכר. גם כאן אין פער ממש גדול בין האופנועים.

Ovibi

New member
לדעתי...

אתה מתלבט בין שני אופנועים שונים למדי. הטרנסאלפ נותן לך בכביש קרוב למה שתקבל מאופנוע כביש ממוצע כמו הורסיס, ולעומת זו בשטח/שבילים תקבל הרבה יותר, תוכל לרדת ולעלות למדרכות בצורה טובה יותר, לטפס על אי תנועה כשאף שוטר לא רואה וכדומה, ובגלל מהלך בולמים ארוך יותר הטרנסאלפ בוודאי יהיה נוח הרבה יותר. הורסיס הוא אופנוע כביש ללא כל יתרונות מיוחדים וחסר יתרונות בשטח ועבירות. להבנתי אתה ממילא לא מחפש להשחיז את הברכיים בסיבובים ולכן הטרנסאלפ יתאים לך יותר. אני בכלל לא מבין מה עושה לך רוחב הצמיג האחורי - ממילא אתה לא רואה אותו כשאתה רוכב, ורק אז זה חשוב - תדאג שמי שיושבת בדיוק מעליו תהיה ברוחב שמתאים לך.

Ridcully

New member
הצמיג זה אפקט הקופיקו אצלי

fazer_1000

New member
קופיקו זה אם משום מה תחליט לשים לטראנסלפ שלך

ג'אנט של דיאבל, סתם כי נתקפת חשק להוציא כסף מיותר.

למעלה